Αστέρια στην Άμμο: O Μάξιμος γίνεται "ταύρος" μετά από μια αποκάλυψη! Σοκ οι εξελίξεις σήμερα 4/10!

Τι θα δούμε απόψε;

Αστέρια στην Άμμο: O Μάξιμος γίνεται

Σοκ είναι οι σημερινές εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο». O Μάξιμος γίνεται "ταύρος" μετά από μια αποκάλυψη.

Και το χθεσινό επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό.

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17
Η Αριάδνη επισκέπτεται την Ασπασία και όταν το ανακαλύπτει ο Μάξιμος γίνεται ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείω. Ο Λουκάς αποφασίζει να βγει για φαγητό με τους γονείς του, η συνάντηση αυτή όμως δεν θα κυλήσει ομαλά και καταλήγει να τσακωθεί άσχημα με τη μητέρα του. Ο Μάξιμος τηλεφωνεί στο Θοδωρή και του ζητά να βρεθούνε. Ο Ιάκωβος γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Σάσα. Την ίδια στιγμή η Νίκη βρίσκει στα πράγματα του Λουκά ένα δικό του ερωτικό σημείωμα σε μια φωτογραφία που απαθανατίζει τον ίδιο με μια άλλη κοπέλα.

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο