Σπίτι είναι: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10)!

Διαβάστε αναλυτικά τα επεισόδια!

Σπίτι είναι: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10)!

Όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10) στη νέα σειρά του AlphaTv, «Σπίτι είναι»!

Διαβάστε αναλυτικά τα νέα επεισόδιο!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 3

«…εκεί που τίποτα δεν πάει όπως το περιμένεις»

Τα πρώτα σοκ για την νέα τάξη πραγμάτων έχουν περάσει, η Ράνια μοιάζει να ηρεμεί και να αποδέχεται την αλλαγή στην καθημερινότητά της, ο Σωτήρης έχει αρχίσει να συνηθίζει το νέο του σπίτι. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει αρχίσει να βρίσκει κάπως τους ρυθμούς της νέας του ζωής. Η ηρεμία όμως δεν κρατάει ποτέ για πολύ και όλα ανατρέπονται όταν το επαγγελματικό ταξίδι της Ράνιας ακυρώνεται. Η Ράνια θα έλειπε και το πρόγραμμα του Σωτήρη είχε σχεδιαστεί αναλόγως, Σαββατοκύριακο στο σπίτι με παρέα την 8χρονη κόρη του, την Αρσινόη. Τι κι αν άλλαξαν τα πλάνα της Ράνιας, η υπόσχεση στο παιδί είναι υπόσχεση και κάπως έτσι μια νέα πρόκληση για την Ράνια κάνει την εμφάνισή της, καθώς καλούνται να περάσουν το διήμερο όλοι μαζί.

Σπίτι Είναι: Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι της Ράνιας! Το επεισόδιο σήμερα 1/10!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 4

«…εκεί που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες»

Η τελευταία φορά που η Ράνια είχε τόσο στενή και συχνή σχέση με παιδιά ήταν όταν ήταν η ίδια ακόμη παιδί, κάτι που κάνει τη συνύπαρξή της μαζί τους αρκετά δύσκολη. Ως ερωτευμένη γυναίκα που δεν θέλει να στενοχωρήσει και να φέρει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό της και που θέλει να φανεί αντάξια των προσδοκιών του, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να έχει μια καλή επικοινωνία με την κόρη του. Δεν είχε φανταστεί όμως ότι εκτός από τα παιδιά του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και άλλους συγγενείς του μέσα στο σπίτι της. Εκεί που η Ράνια είχε αρχίσει να συνηθίζει και νόμιζε ότι μαθαίνει να διαχειρίζεται την κατάσταση, θα βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως όταν αυτή τη φορά θα χρειαστεί να φιλοξενήσει, τον αδερφό του Σωτήρη, τον Βασίλη. Ένας μεγάλος καβγάς με τη γυναίκα του είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι και να αναζητήσει καταφύγιο στον αδερφό του.

Σπίτι Είναι: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα! Οι εξελίξεις 30/9!

Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha tv, «Σπίτι είναι»; Όλες οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 1 «…εκεί που όλοι οι δικοί σου έχουν κλειδιά».

Ο Σωτήρης γυρίζει από την δίωρη υπηρεσία του στην πυροσβεστική και βρίσκει το σπίτι του να καίγεται. Αναζητά τους υπαίτιους της φωτιάς ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κλειδιά, τις δύο πρώην συζύγους, τα παιδιά του και τον αδερφό του. Ο καθένας από αυτούς ξεκινά να διηγείται τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τη μέρα αυτή στο σπίτι του Σωτήρη, μόνο που κάποιες από τις ιστορίες αντικρούονται, αφήνοντας κενά και ερωτηματικά και τον Σωτήρη ανήμπορο να βρει την άκρη.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό νέας σειράς του ALPHAtv! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά...

Μην έχοντας πού να μείνει, καταλήγει φιλοξενούμενος της πρώτης πρώην συζύγου του, Ελένης. Η νέα αυτή συνθήκη δυσκολεύει την επικοινωνία και την επαφή του Σωτήρη με τη νυν σύντροφο του, την Ράνια, πράγμα που την κάνει αρχικά να δυσανασχετήσει και εν συνεχεία να ζηλέψει. Η συζήτηση με την κολλητή της, την Τζέμα, της δημιουργεί ανασφάλεια στη σκέψη ότι η συχνή επαφή του Σωτήρη με τις πρώην συζύγους του μπορεί να εγκυμονεί κίνδυνο επανασύνδεσης. Μη θέλοντας να ρισκάρει την σχέση της, του προτείνει να μείνει μαζί της παρόλο που γνωρίζονται μόλις τρεις μήνες και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους ανοίγει.