Σπίτι είναι: Τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό (08/10) επεισόδιο! Η Ράνια θα βρεθεί προ εκπλήξεως!

Ποιος εισβάλει στο σπίτι της;

Σπίτι είναι: Τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό (08/10) επεισόδιο! Η Ράνια θα βρεθεί προ εκπλήξεως!

Τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό (08/10) επεισόδιο στη νέα σειρά του AlphaTv, «Σπίτι είναι»! Η Ράνια θα βρεθεί προ εκπλήξεως!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα προβληθεί σήμερα.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 4

«…εκεί που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες»

Η τελευταία φορά που η Ράνια είχε τόσο στενή και συχνή σχέση με παιδιά ήταν όταν ήταν η ίδια ακόμη παιδί, κάτι που κάνει τη συνύπαρξή της μαζί τους αρκετά δύσκολη. Ως ερωτευμένη γυναίκα που δεν θέλει να στενοχωρήσει και να φέρει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό της και που θέλει να φανεί αντάξια των προσδοκιών του, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να έχει μια καλή επικοινωνία με την κόρη του. Δεν είχε φανταστεί όμως ότι εκτός από τα παιδιά του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και άλλους συγγενείς του μέσα στο σπίτι της. Εκεί που η Ράνια είχε αρχίσει να συνηθίζει και νόμιζε ότι μαθαίνει να διαχειρίζεται την κατάσταση, θα βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως όταν αυτή τη φορά θα χρειαστεί να φιλοξενήσει, τον αδερφό του Σωτήρη, τον Βασίλη. Ένας μεγάλος καβγάς με τη γυναίκα του είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι και να αναζητήσει καταφύγιο στον αδερφό του.

Τι είδαμε στο χθεσινό (07/10) επεισόδιο;

Σπίτι Είναι: Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι της Ράνιας! Το επεισόδιο σήμερα 1/10!

Σας έχουμε το επεισόδιο σήμερα 1/10 στην καινούργια σειρά του Alpha tv, «Σπίτι είναι». Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι της Ράνιας.

Τρίτη 1η Οκτωβρίου, έχουμε το δεύτερο επεισόδιο, ενώ χθες έκανε πρεμιέρα! - «…εκεί που ξέρεις τον κωδικό του συναγερμού».

Η πραγματικότητα πάντοτε διαφέρει από αυτό που φανταζόμαστε και ονειρευόμαστε ως ιδανικό και η συγκατοίκηση της Ράνιας και του Σωτήρη δεν αποτελεί εξαίρεση στον γενικό κανόνα. Η μετακόμισή του στο σπίτι της ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις, όμως αποδεικνύεται ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη στην πράξη όσο στην θεωρία.

Σπίτι Είναι alpha tv

Η Ράνια, μια γυναίκα ανεξάρτητη και αυτόνομη από πολύ μικρή ηλικία, που μένει μόνη της πάνω από 20 χρόνια, ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπη με τις πρώην συζύγους του Σωτήρη αλλά και τα παιδιά, που φαίνονται αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν στιγμή σε ησυχία. Μέσα σε μια μέρα η ζωή της μετατράπηκε από εργένικη σε οικογενειακή και αυτό το καταλαβαίνει αμέσως και χωρίς αμφιβολία. Τηλέφωνα απ’ την πρώην πεθερά του μέσα στο βράδυ, μια μικρή κόρη άρρωστη που μόνο ο μπαμπάς της μπορεί να την κάνει καλά, είναι μόνο κάποια απ’ τα απρόσμενα που θα πρέπει η Ράνια να αντιμετωπίσει και να συνηθίσει. Όταν η εταιρία σεκιούριτι ειδοποιεί την Ράνια ότι κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι της, εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρόκειται για κάποιον που μπορεί μεν εκείνη να μη γνωρίζει ακόμη, αλλά ο Σωτήρης τον ξέρει και μάλιστα πολύ καλά.