Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια ψάχνει ευκαιρία να το σκάσει από το κτήμα! Καταιγιστικές οι σημερινές (10/10) εξελίξεις!

Η Μάρθα εφαρμόζει «σατανικά» σχέδια!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια ψάχνει ευκαιρία να το σκάσει από το κτήμα! Καταιγιστικές οι σημερινές (10/10) εξελίξεις!
TV24 10.10.2019 09:58

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (10/10) εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Η Κάτια ψάχνει ευκαιρία να το σκάσει από το κτήμα!

Διαβάστε αναλυτικά...

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 19

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το μωρό που περιμένει η Ιωάννα μπορεί να είναι του Μιχάλη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί… Η Μάρθα προσπαθεί να την πείσει να μην μιλήσει στον Μιχάλη, γιατί έτσι θα διακινδυνεύσει να τον χάσει… Η Κάτια, εγκλωβισμένη στα χέρια του Νίκου, υποκρίνεται μέχρι να βρει ευκαιρία να το σκάσει από το κτήμα. Η Μάρθα, με τα σατανικά της σχέδια, ακυρώνει μία-μία τις ελπίδες της Μαρίνας και του Φώτη να βρουν κάποιο στοιχείο για την εξαφάνιση της Κάτιας…

Τι είδαμε στο χθεσινό (09/10) επεισόδιο;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Ο Νίκος βασανίζει άγρια την Κάτια!

Ένα αποκλειστικό που πέφτει σαν «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», του ΑΝΤ1! Ο Νίκος βασανίζει άγρια την Κάτια!

Η Κάτια, χωρίς να θυμάται τίποτε από το παρελθόν της, «φυλακίζεται» στο σπίτι του Νίκου, που της παρουσιάζει μια δική του πραγματικότητα. Αυτό που δεν μπορεί να υποψιαστεί είναι ότι η κόλαση για εκείνη μόλις άρχισε.

Ο Νίκος έχει έναν και μόνο σκοπό: να σκοτώσει τον Φώτη που του στέρησε τόσα χρόνια την Κάτια από δίπλα του. Ομως τώρα τα σχέδιά του παίρνουν διαφορετική μορφή. Εχοντας στα χέρια του τη γυναίκα της ζωής του, επικεντρώνεται σε εκείνη, αφήνοντας για λίγο μόνο το εκδικητικό του πλάνο. Η Κάτια τώρα πια είναι ο κόσμος του, τα πάντα. Μπορεί να υποσχέθηκε στη Μάρθα να τη σκοτώσει, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Την απομονώνει στο σπίτι του στο χωριό και εκμεταλλεύεται την αμνησία της. Της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Της λέει ότι τη λένε «Ελένη» και ότι είναι μαζί είκοσι ολόκληρα χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Νίκος υπόσχεται πως θα σκοτώσει την Μάρθα! «Βόμβα» οι εξελίξεις 4/10!

Εκείνη δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον πιστέψει. Ομως μέσα της έχει έναν φόβο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Ο Νίκος αρχικά φέρεται τρυφερά και δείχνει στοργικό ενδιαφέρον. Εκείνη όμως είναι απόμακρη. Ανάμεσά τους υπάρχει απόσταση που ο Νίκος θα προσπαθήσει να γεφυρώσει και η αλήθεια είναι ότι μαζί θα ζήσουν κάποιες καλές στιγμές. Ομως η Κάτια ενστικτωδώς τον φοβάται. Δεν ξέρει γιατί, αλλά κάτι την προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Οι δύσκολες στιγμές

Η Κάτια δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα. Εχει εφιάλτες και κάτι απροσδιόριστο τη βασανίζει. Και δεν θα είναι το μόνο. Ο Νίκος για τον περίγυρό του είναι ένας πολύ καλός φίλος και ένας εξίσου καλός πατέρας. Ομως κανείς δεν γνωρίζει ότι έχει έναν δεύτερο εαυτό που είναι πολύ επικίνδυνος και ότι αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας. Αυτό που θέλει από τις γυναίκες της ζωής του είναι να τις έχει κτήμα του. Για εκείνον δεν είναι τίποτε άλλο από πειθήνια όργανά του. Ομως όταν η Κάτια αρχίζει να έχει άποψη και λόγο, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για εκείνη.

Αρχικά ο Νίκος της επιτίθεται λεκτικά, καθώς πολύ εύκολα χάνει τον έλεγχο του εαυτού του και οι εκρήξεις του θυμού του διαδέχονται η μία την άλλη. Ομως δεν θα μείνει εκεί, αλλά θα προχωρήσει και στη σωματική βία. Η Κάτια στα χέρια του θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού θα έρθει αντιμέτωπη με την άγρια φύση του Νίκου. Η σανίδα σωτηρίας της θα είναι ο Αργύρης, ο φίλος του, στον οποίο θα νιώσει ότι μπορεί να βασιστεί για να σωθεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αναλυτικά οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας (7-11/10)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αναβάλλεται ο πολυπόθητος γάμος! Σοκ στο επεισόδιο σήμερα (7/10)

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share