Αστέρια στην Άμμο: Εξελίξεις σοκ σήμερα (10/10)! Η Αριάδνη αποκαλύπτει στον Ίωνα πως είχε σχέση με τον Μάξιμο!

Ο Ίωνας θυμώνει και με τους δύο!

Αστέρια στην Άμμο: Εξελίξεις σοκ σήμερα (10/10)! Η Αριάδνη αποκαλύπτει στον Ίωνα πως είχε σχέση με τον Μάξιμο!

Η Αριάδνη αποκαλύπτει στον Ίωνα πως είχε σχέση με τον Μάξιμο! Εξελίξεις σοκ σήμερα (10/10) στην σειρά του Alpha, «Αστέρια στην Άμμο»!

Τι πρόκειται να δούμε;

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Επεισόδιο: 21

Η Αριάδνη αποκαλύπτει τελικά στον Ίωνα πως είχε σχέση με τον Μάξιμο όταν ζούσαν στην Αθήνα. Εκείνος μόλις το ακούει αντιλαμβάνεται την κοροϊδία που παίχτηκε εις βάρος του, και είναι θυμωμένος και με τους δύο. Ο Ανδρέας αναφέρει στον Μάξιμο την πλεκτάνη που έστησε ο πατέρας του και το ραντεβού που έκλεισε στις επτά πηγές. Ο Λουκάς μετά από παρότρυνση της Νίκης αποφασίζει να μιλήσει με την μητέρα του, δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά απογοητεύεται. Ο Ιάκωβος αποφασίζει τελικά να στείλει μήνυμα στην Αλεξία αλλά με το όνομα Κάρολος.

Τι είδαμε στο χθεσινό (09/10) επεισόδιο;

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο

«Αστέρια στην άμμο»: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα; Απογειώθηκε ή «τσακίστηκε»;

Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Αστέρια στην άμμο»; Απογειώθηκε ή «τσακίστηκε» στα νούμερα τηλεθέασης; Το δυναμικό κοινό μίλησε και σας έχουμε όλα τα ποσοστά!

Η σειρά, έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο για τα οποίο σας είχαμε αποκαλύψει όλες τις εξελίξεις! Συγκίνησε όμως το κοινό με την πλοκή της;

Μάλλον ναι θα λέγαμε, αφού έκανε ένα πολύ δυναμικό 18%! Σε τέταρτο δε έφτασε έως και το 21,6! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα της νέας σειράς:

20.4
19
21.6
18.8
17.5
16.9
14.1
15.7