Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Σημαντικές εξελίξεις στο σημερινό (10/10) επεισόδιο! Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ευγενία!

Ο Σπύρος κατηγορεί την Ιφιγένεια!

8 Λέξεις: Σημαντικές εξελίξεις στο σημερινό (10/10) επεισόδιο! Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ευγενία!
TV24 10.10.2019 10:50

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (10/10) επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ευγενία!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε απόψε:

ΠΕΜΠΤΗ 10.10 (ΕΠ 33):

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41:

Ο Αλέκος διαπιστώνει πως η υπάλληλος του ΚΕΠ Κέρκυρας δεν έχει καμία ανάμειξη στην πλαστογραφία κι έτσι το μυστήριο του ποιος βοήθησε την Ηλιάνα να το σκάσει με το παιδί συνεχίζεται. Ο Άκης λέει τον καημό του στον Οδυσσέα για όσα έχουν συμβεί, αγνοώντας πως ο Οδυσσέας είναι ενημερωμένος από πρώτο χέρι από την ίδια του την κόρη. Ο Σπύρος κατηγορεί την Ιφιγένεια πως πάει να τον τυλίξει σε γάμο, μαλώνουν και η Ιφιγένεια γυρνάει στην Αθήνα. Ο Φοίβος κεντρίζει όλο και πιο πολύ το ενδιαφέρον της Νίκης και το σχέδιό του μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Αλέκος προειδοποιεί τον Σίμο να μην ανεβάσει τη φωτογραφία από το γυμνό πορτραίτο της Ηλιάνας στο σάιτ, αλλά εκείνος τον αγνοεί. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ευγενία κι εκείνη υπακούει στις εντολές του «προσώπου» και δέχεται…

Τι είδαμε στο χθεσινό (09/10) επεισόδιο;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42:

Ο Οδυσσέας αντιδρά άμεσα στο δημοσίευμα του Σίμου και τον αναγκάζει να το διαψεύσει. Ο Δημήτρης και η Ευγενία τρέχουν τις ετοιμασίες του γάμου, κρατώντας το κρυφό από όλους. Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Ιφιγένεια του είπε ψέματα, αλλά της κάνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ έφτασε την υπόθεση στον εισαγγελέα αλλά δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

8 Λέξεις: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Έρση πιάνει στα πράσα τον Οδυσσέα με την Ηλιάνα!

Ένα αποκλειστικό «βόμβα» για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η Έρση πιάνει στα πράσα τον Οδυσσέα με την Ηλιάνα!

Η Ηλιάνα με τη μικρή βρίσκονται στην Ρώμη και κρυφά από όλους συναντιέται με τον Οδυσσέα. Τα σχέδιά τους είναι να πάρουν και οι δύο το διαζύγιο και να μείνουν μαζί, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Οδυσσέας με την Ηλιάνα συνεχίζουν να συναντιούνται στη Ρώμη, χωρίς να ξέρει κανείς γι’ αυτό, ενώ ο Οδυσσέας βλέπει την καινούρια γκαλερί στη Ρώμη και ενθουσιάζεται! Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του για να πάρει την Αριάδνη η Ηλιάνα και γίνεται έξαλλος!

Στο μεταξύ στη Ρώμη, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται κρυφά απ’ όλους και περνάνε όμορφες στιγμές. Το παράνομο ζευγάρι περπατάει στα μέρη που είχαν βρεθεί χρόνια πριν και τους κατακλύζουν οι αναμνήσεις από την πρώτη γνωριμία τους και τα γεγονότα που τους οδήγησαν σ’ αυτόν τον θυελλώδη έρωτα.

Τι θα δούμε στο σημερινό (09/10) επεισόδιο;

Ωστόσο την ίδια χρονική στιγμή, στη Ρώμη μαζί με τη Σμαράγδα βρίσκεται και ο Ακης, που ούτε καν του περνάει από το μυαλό πως η Ηλιάνα για την οποία ανησυχεί πάρα πολύ βρίσκεται σχεδόν δίπλα του.

Ο Οδυσσέας φυσικά κρύβει από την Ερση ότι η Ηλιάνα είναι εκεί και βρίσκει χρόνο να περνάει λίγες ώρες και μαζί της. Ετσι, ένα απόγευμα ο Οδυσσέας με την Ερση τρώνε σε ένα εστιατόριο της Ρώμης όπου θα συναντήσουν τυχαία τον Ακη, ο οποίος επειδή είναι μαζί με τη Σμαράγδα, θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

Η Ηλιάνα με τον Οδυσσέα, κόντρα σε όλους κι όλα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εύθραυστη ελευθερία τους, καθώς ο Μιχαήλ είναι έτοιμος για την επόμενή του κίνηση… Ο Μιχαήλ απειλεί την Ηλιάνα μέσω του δικηγόρου της πως είναι ένα βήμα πριν την καταγγείλει για αρπαγή ανηλίκου και πλαστογραφία, ενώ ο Ακης από την άλλη συμβουλεύει την Ηλιάνα να μην κρύβεται, αλλά να γυρίσει στην Ελλάδα και θα την υπερασπιστεί αυτός: «Γύρισε πίσω, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εγώ είμαι εδώ», της υπόσχεται, αλλά η Ηλιάνα δεν είναι ότι φοβάται να γυρίσει πίσω. Θέλει να μείνει εκεί με τον Οδυσσέα, καθώς συνεχίζει να ζει ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του. Ετσι απαντάει στον πατέρα της: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω αν δεν έχει πρώτα υπογράψει το διαζύγιο ο Μιχαήλ».

Οι μέρες κυλάνε και η Ερση δεν θ’ αργήσει να έρθει αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα... Τυχαία βλέπει την Ηλιάνα στο ξενοδοχείο που μένουν στην Ρώμη και όχι μόνο αυτό. Τη βλέπει να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα. Η κοπέλα ταράζεται πάρα πολύ αλλά δεν θέλει να το δείξει. Ετσι βρίσκει μια δικαιολογία και λέει στον Οδυσσέα: «Το απόγευμα φεύγω για την Ελλάδα. Δεν θα αργήσω, θα τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες και θα επιστρέψω σύντομα. Σε μία-δύο μέρες θα είμαι πίσω».

Ο Οδυσσέας φυσικά και δεν της φέρνει καμία αντίρρηση καθώς πιστεύει ότι πια είναι ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό το τι πρόκειται να κάνει η Ερση. Στο μεταξύ, ο Ακης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Ακης δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Ερση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ: «Ξέρω πού είναι η γυναίκα σου και το παιδί σου», του λέει!

Λίγο πριν ξεσπάει η καταιγίδα, ο Οδυσσέας κάνει ένα δώρο στην Ηλιάνα που συμβολίζει την αγάπη τους, κάτι πολύ δικό τους, ενώ λίγο αργότερα ο Ακης συναντάει τυχαία τον Οδυσσέα που είναι μαζί με την Ηλιάνα στη Ρώμη και πέφτει από τα σύννεφα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Άσχημη εξέλιξη για Ρωξάνη - Αλέκο! Η νύχτα τρόμου στην παραλία! Σκηνές σοκ...

ΣΚΑΙ: «Πανικός» για Γεωργίου και 8 λέξεις! «Σφαγιάστηκε» η σειρά!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share