Αστέρια στην Άμμο: Ο Αντρέας αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιωνά! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα 11/10

Τι θα δούμε;

Αστέρια στην Άμμο: Ο Αντρέας αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιωνά! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα 11/10

Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα 11/10 στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Αστέρια στην Άμμο"! Ο Αντρέας αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιωνά!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 22...

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Επεισόδιο: 22

Αστέρια στην Άμμο: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της εβδομάδας (7-11/10)!

Ο Ίωνας έξαλλος προσπαθεί να μάθει από τον Αντρέα αν ο ίδιος γνώριζε για την σχέση του Μάξιμου με την Αριάδνη και για ποιο λόγο του απέκρυψε την αλήθεια. Ο Αντρέας στριμώχνεται και αναγκάζεται να του πει τα πάντα. Ο Ίωνας απαιτεί να συναντηθεί με την Αλεξία και τον Μάξιμο. Η Μαργαρίτα προβληματισμένη ενημερώνει την Άννα για τις παιδικές της φωτογραφίες. Ο Θοδωρής, παρά τις διαδοχικές απορρίψεις της Άννας, συνεχίζει απτόητος τις προσπάθειες του για να την κατακτήσει.

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο