Λόγω Τιμής: Η Ηρώ μαθαίνει πως χτύπησαν άγρια τον γιο της! Καταιγιστικές οι εξελίξεις του σημερινού 17/10 επεισοδίου!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Λόγω Τιμής: Η Ηρώ μαθαίνει πως χτύπησαν άγρια τον γιο της! Καταιγιστικές οι εξελίξεις του σημερινού 17/10 επεισοδίου!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις του σημερινού 17/10 επεισοδίου στην σειρά «Λόγω Τιμής». Η Ηρώ μαθαίνει πως χτύπησαν άγρια τον γιο της.

Η σειρά που όλοι αγαπήσαμε έχει επιστρέψει 20 χρόνια μετά και οι ιστορίες των πρωταγωνιστών συγκλονίζουν.

Περίληψη Επεισοδίου: Ο Αντρέας, το φλερτ της Άννας, φεύγει στη Φλωρεντία για να γραφτεί στη σχολή καλών τεχνών. H Άννα, απογοητευμένη, φεύγει για την Κρήτη να συναντήσει τον πατέρα της. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση με τον γιο του. Η Ηρώ μαθαίνει πως δύο παιδιά χτύπησαν άγρια τον γιο της και χρεώνει τον άντρα της που ενώ ήξερε τι είχε συμβεί, δεν την ενημέρωσε. Στέλνει μήνυμα απελπισίας στον Μάνο και το ίδιο βράδυ ο Θανάσης διαβάζει το μήνυμα στο κινητό της…

Πρωταγωνιστούν: Άλκις Κούρκουλος (Μάνος), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Θανάσης), Ντίνος Καρύδης (πατέρας Βασίλη και Αθηνάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Παύλος), Γιώργος Χρυσοστόμου (Δημήτρης), Νίκη Βακάλη (Άννα), Μιχάλης Πανάδης (Φοίβος), Αντιγόνη Αλικάκου (Δέσποινα), Κατερίνα Μισιχρόνη (Μαρίνα), Βαγγέλης Λιοδάκης (Φώτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Ζωή), Μιχάλης Σαράντης (Αντρέας), Σίσσυ Τουμάση (Άσπα), Γιώργος Μπένος (Λευτέρης), Μαρία Παπαφωτίου (Ιλεάνα), Βασίλη Γιακουμάρος (Σωτήρης), Ιόλη Χαραλαμποπούλου (Ηλέκτρα), Τέο Δογορίτης (Γιώργος)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει στα καινούρια επεισόδια το «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη σειρά που επέστρεψε με νέα επεισόδια μετά από 20 περίπου χρόνια. Απόφαση "βόμβα": Αυτά είναι τα προγράμματα που θα αλλάξουν ώρα για να μην... κοπούν!

«Σε γενικές γραμμές η επιτυχία είναι προτιμότερη από την αποτυχία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αποτυχία, μιλάμε για μία κρίση του κοινού στο δεύτερο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να το κρίνει κανείς και να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει κανείς την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και εδώ πιστεύω πως έγινε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.