Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας προτείνει μια συμφωνία στον Νικηφόρο για να παντρευτεί την Ασημίνα! Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό 22/10 επεισόδιο!

Θα υποχωρήσει για τη γυναίκα που αγαπάει;

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας προτείνει μια συμφωνία στον Νικηφόρο για να παντρευτεί την Ασημίνα! Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό 22/10 επεισόδιο!

Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό 22/10 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»! Ο Δούκας προτείνει μια συμφωνία στον Νικηφόρο για να παντρευτεί την Ασημίνα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο για να τον διώξει από το χωριό. Ο Κυπραίος προσπαθεί να συμμαχήσει μαζί του και να τον πείσει πως μπορεί να του φανεί χρήσιμος. Ο Λάμπρος και η Ελένη παρασύρονται στιγμιαία από τα αισθήματά τους αλλά η Ελένη ξέρει πως δεν μπορούν να είναι μαζί. Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Θ’ αποφασίσει να φύγουν οι δυο τους για το Παρίσι; Το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης έχει διχάσει το χωριό και πολλοί κατηγορούν την Ελένη. Ο Δούκας προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του. Θα υποχωρήσει ο Νικηφόρος για να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπάει; Η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη μια φορά τον Κυπραίο μόνο που αυτήν τη φορά η συνάντησή τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή… Η Ελένη πάει στον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας. Θα δεχτεί να παραχωρήσει τα χωράφια της για να γίνει ο γάμος;

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ spoiler για την σειρά! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης;

Επιτέθηκαν σε ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» - «Σε μισώ» του φώναζαν στο κέντρο της Αθήνας!

Σε ηθοποιό της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιτέθηκαν στο κέντρο της ΑΘήνας φωνάζοντας «Σε μισώ». Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο τηλεοπτικός «Μελέτης» ήταν βόλτα με τον «Γιάννο» όταν σημειώθηκε το περιστατικό. Άγριες Μέλισσες: Σαρώνουν στον ΑΝΤ1! Τρίβουν τα χέρια τους με τα απίστευτα νούμερα!

«Προχθές ήμουν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: «Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ»! Λέω: «Είναι ρόλος, καταλαβαίνετε»…», είπε γελώντας ο Γιώργος Γεροντιδάκης «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως: «Θα έκανα ή τον ρόλο του Μελέτη ή του Κωνσταντή. Κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή κακός, όλοι έχουν κίνητρα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν τα στρατόπεδα να αλλάξουν. Ελπίζω τότε να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δρόμο».