Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Έλλη μαθαίνει για την Κάτια και την Μαρίνα! «Μου έκλεψες την μάνα μου»!

Το μίσος της γίνεται μεγαλύτερο!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Έλλη μαθαίνει για την Κάτια και την Μαρίνα! «Μου έκλεψες την μάνα μου»!
TV24 23.10.2019 15:13

Σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον ΑΝΤ1! Η Έλλη μαθαίνει για την Κάτια και την Μαρίνα! «Μου έκλεψες την μάνα μου»!

Η Ελλη αγαπάει την Κάτια σαν πραγματική της μητέρα και την πονάει με όλο της το είναι. Οταν μαθαίνει αυτό που τη συνδέει με τη Μαρίνα, τότε το μίσος της για τη γυναίκα-εχθρό της θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Η Ελλη θεωρεί την Κάτια μάνα της και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρχε μεγάλη κόντρα μεταξύ τους, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβε ότι η γυναίκα αυτή ήταν το μόνο στήριγμά της στη ζωή και ότι πραγματικά τη μεγάλωσε με μητρική αγάπη.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτός είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του Νίκου!

Το γεγονός ότι η Κάτια μπήκε στη φυλακή διέλυσε την Ελλη. Γι' αυτό κι έκανε τα πάντα για να βρει τα χρήματα της εγγύησης. Αντ' αυτής όμως τα βρήκε η Μαρίνα. Αυτό ήταν το πρώτο σοκ για εκείνη, αφού ξέρει πολύ καλά πως οι δυο γυναίκες είναι θανάσιμες εχθροί. Μάλιστα η Ελλη είχε κατηγορήσει τη Μαρίνα ευθέως: «Εξαιτίας σου μπήκε στη φυλακή», της είχε πει.

Οταν δόθηκε το ποσό για να βγει η Κάτια από τη φυλακή, η Ελλη είχε ρωτήσει τη Μαρίνα: «Γιατί τη βοηθάς;». Εκείνη της είχε απαντήσει: «Γιατί πιστεύω ότι δεν το έκανε». Ομως από εκείνη τη στιγμή η Ελλη άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Κι ενώ ήταν έτοιμη να δώσει μάχη με τον πατέρα της για να γυρίσει η Κάτια στο σπίτι μόλις βγει από τη φυλακή, η Μαρίνα της ανακοίνωσε ότι θα μείνει μαζί της, στον δικό της χώρο. «Κάτι συμβαίνει εδώ και δεν μου το λέτε. Τι μου κρύβετε;» την είχε ξαναρωτήσει, όμως δεν πήρε απάντηση.

Οταν η Κάτια βρέθηκε χτυπημένη βαριά λίγο πριν βγει έξω με εγγύηση, είδε τη Μαρίνα να στενοχωριέται και να κλαίει. Εύλογα διερωτήθηκε: «Κάτι δεν μου κολλάει. Τέτοια μεταστροφή; Τόση έγνοια για την Κάτια; Η Μαρίνα έχει κάθε λόγο να τη μισεί, όχι να κλαίει γι' αυτήν». Οι υποψίες της Ελλης πλέον είναι βάσιμες. Κάτι της διαφεύγει. Η Ελλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της Η μοίρα θα φέρει τη Μαρίνα και την Ελλη να συμμαχούν. Κι αυτό γιατί μετά την εξαφάνιση της Κάτιας ψάχνουν και οι δύο απελπισμένα μαζί με τον Φώτη να βρουν τα ίχνη της.

Ομως η Ελλη δεν σταματά ποτέ να αναρωτιέται γιατί η Μαρίνα δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μια γυναίκα που την πόνεσε τόσο πολύ και της έκανε μεγάλο κακό. Με τίποτα όμως δεν μπορεί να βάλει στο μυαλό της ότι η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας. Δεν γνωρίζει τίποτα γι' αυτήν την ιστορία. Ούτε ότι η κοπέλα είναι υιοθετημένη, ούτε ότι ο Φώτης είναι ο πατέρας της και δεν έχει μάθει ποτέ ότι η κόρη της Κάτιας, που όλοι θεωρούσαν νεκρή, ζει. Οταν θα ακούσει τη μεγάλη αλήθεια, το πλήγμα για εκείνη δεν θα είναι απλώς βαρύ. Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Κάτια ήταν ο μόνος άνθρωπος που θεωρούσε ότι τη στήριζε πάντα.

Οτι είναι η πραγματική της μάνα κι ας ζει η γυναίκα που τη γέννησε. Η καρδιά της σκίζεται και νιώθει χαμένη για μία ακόμη φορά. Η Μαρίνα στο παρελθόν τής είχε πάρει τον Κωστή. Μπορεί η Ελλη να τον παντρεύτηκε και να έκανε μαζί του παιδιά, αλλά εκείνος πάντα είχε στο μυαλό του τη Μαρίνα. Και τώρα έρχεται να της πάρει την ίδια της τη μάνα. Τον άνθρωπο που είναι ο βράχος της. «Η Κάτια είναι δική μου μάνα. Μόνο δική μου», θα αρχίσει να φωνάζει και τα σπάει όλα στο σπίτι. Η αντίδρασή της θα είναι τόσο έντονη που θα χάσει σχεδόν τα λογικά της. Θα νιώσει πιο μόνη από ποτέ και για μία ακόμη φορά η Μαρίνα θα γίνει η απόλυτη εχθρός της, αφού δεν θέλει να μοιραστεί τη μάνα της με καμία άλλη.

Πηγή: Tivi Σίριαλ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο! Συγκλονιστικές οι σημερινές 23/10 εξελίξεις!

Συγκλονιστικές οι σημερινές 23/11 εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον ΑΝΤ1! Η Κάτια καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο!

Δείτε αναλυτικά...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 28

Η Κάτια καταλαβαίνει πια ότι βρίσκεται σε κίνδυνο όσο είναι στο κτήμα τον Νίκου. Ταυτόχρονα, όμως, προσπαθεί να κρατήσει σε απόσταση τον Αργύρη, παρ’ όλη την έλξη που νοιώθει γι’ αυτόν. Η Μαρίνα αισθάνεται ότι ο Μιχάλης και η Ιωάννα αρχίζουν να δένονται περισσότερο στην προοπτική της γέννησης του παιδιού τους… Την ίδια στιγμή, ο Άρης ζητά επίμονα απ’ την Έλλη να φύγουν απ’ τη βίλα, αφού η πολιορκία της Σοφίας έχει αρχίσει να γίνεται γι’ αυτόν επικίνδυνη.

Τι είδαμε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Μιχάλη στο σημερινό επεισόδιο (21/10)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αναλυτικά οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας (21-25/10)!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share