Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (28/10-1/11)!

Τι πρόκειται να δούμε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (28/10-1/11)!
TV24 27.10.2019 17:34

Σας έχουνε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας 28/10-1/11 στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δείτε αναλυτικά... Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

Η απόφαση της Μαρίνας να σπρώξει τον Μιχάλη στην Ιωάννα προς όφελος του αγέννητου παιδιού τους προκαλεί την αντίδραση όλων γύρω της. Όμως η Μαρίνα, καθώς και η ίδια κάποτε είχε βρεθεί στην ίδια θέση, είναι αποφασισμένη να θυσιαστεί για την Ιωάννα και να αφιερωθεί στην αναζήτηση της Κάτιας που εξακολουθεί να αγνοείται. Την ίδια στιγμή, η Κάτια υποφέρει από την ασφυκτική και παράλογη συμπεριφορά του Νίκου, που της κάνει σκηνές ζήλειας και της ζητά εκβιαστικά να απομακρύνουν τον Αργύρη από τη ζωή τους. Θύμα εκβιασμού πέφτει και ο Άρης από τη Σοφία, η οποία κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει για τον εαυτό της και να τον χωρίσει από την Έλλη. Στο μπαρ του Μιχάλη και του Γιώργου, εισβάλλει αιφνιδιαστικά ένα μικρό αγόρι που προσπαθεί να τους κλέψει

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Ο Αργύρης επιμένει να μάθει από την Κάτια αν ο Νίκος είναι βίαιος μαζί της, όμως αυτή αρνείται τη βοήθειά του και τον καθησυχάζει. Η περιπέτεια που περνάει η Ιωάννα με την εγκυμοσύνη της θα τη φέρει πιο κοντά με τον Μιχάλη. Η Μαρίνα θα φορτωθεί με τύψεις, ενώ θα έχει και μια δυσάρεστη έκπληξη που θα κλονίσει τη πίστη της στον Μιχάλη. Ο Νίκος θα δείξει το απειλητικό του πρόσωπο στον Αργύρη, ο οποίος θα πάρει την απόφαση να παρακολουθεί την Κάτια κάθε μέρα. Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος λαμβάνει μια κρυφή συνομιλία που καίει τον Άρη και τη Σοφία, ενώ η Κάτια ανακαλύπτει τυχαία το πιο σημαντικό κομμάτι από το παρελθόν της…

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Η Ιωάννα αναρρώνει στο σκάφος με τη φροντίδα του Μιχάλη, ο οποίος τρομαγμένος απ’ την περιπέτεια της εγκυμοσύνης της, έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του σ’ αυτήν. Η Μαρίνα υποφέρει γιατί δεν βρίσκει τρόπο να φέρει κοντά της τον Μιχάλη. Και παρά την επιμονή της Μάρθας να τον διεκδικήσει, η Μαρίνα παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση…

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Ο Αργύρης ανησυχεί για την Κάτια και πάει κρυφά να τη δει στο κτήμα. Η συνάντησή τους δεν εξελίσσεται όπως περίμενε εκείνος. Ο Αντρέας, στριμωγμένος οικονομικά, αναγκάζεται να δεχτεί την προσφορά του Χατζή για παράνομες δραστηριότητες. Ο Αστυνόμος, παρακολουθώντας τη Μαρίνα, ακούει κάτι και τη στριμώχνει για το θέμα της Μελίτης… Η Κάτια ζητά απ’ τον Νίκο να την πάρει μαζί του στην Αθήνα, έχοντας στο μυαλό της να ψάξει κρυφά για τη Μαρίνα… Εν τω μεταξύ, η Σοφία εξακολουθεί να προσπαθεί να σαγηνέψει τον Άρη και ο Γιώργος κάνει μια συμφωνία με το μικρό Μανώλη, προκειμένου να τον βοηθήσει. Η Μαρίνα ζητάει κάτι από το Μιχάλη, που θα αναστατώσει τις ζωές όλων.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Η Κάτια, έχοντας εξασφαλίσει πως ο Νίκος θα την πάρει μαζί του στην Αθήνα, καταστρώνει το σχέδιο της απόδρασής της… Οι υποψίες του Αστυνόμου απειλούν να αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας και τις παλιές της εμπλοκές με την Δικαιοσύνη. Ο Αργύρης μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Νίκο που επιβεβαιώνουν τις υποψίες του για τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στην Κάτια. Ενώ η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει την Ιωάννα από τον Μιχάλη, η Μαρίνα αποφασίζει να του πει το οριστικό αντίο με τον πιο δύσκολο τρόπο... Η Κάτια καταφέρνει να ξεφύγει από την προσοχή του Νίκου και φτάνει έξω από το μπαρ του Μιχάλη, με σκοπό να βρει τη Μαρίνα.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! «Δεν είναι παιδί σου» - Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη - «Δεν είναι παιδί σου», αποκαλύπτει.

Η Ιωάννα καταφέρνει με την εγκυμοσύνη της να χωρίσει τον Μιχάλη και τη Μαρίνα και να κερδίσει έδαφος στη ζωή του άντρα που είναι ερωτευμένη. Όμως δεν είναι και τόσο ειλικρινής όσο θέλει οι άλλοι να πιστεύουν.

Η είδηση ότι το παιδί που περιμένει η Ιωάννα είναι του Μιχάλη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι. Η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε από το πουθενά και σε μια στιγμή κατέστρεψε την ευτυχία τους. Η Μαρίνα δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο άντρας που είναι τρελά ερωτευμένη πήγε με μια άλλη γυναίκα και το χειρότερο, ότι εκείνη θα γίνει μητέρα του παιδιού του. Οσο κι αν προσπάθησε να τον συγχωρήσει, τελικά δεν τα κατάφερε. Από την άλλη, ξέροντας πώς είναι να είσαι μόνη στη ζωή με ένα παιδί, δεν θα τολμούσε να κάνει κακό σε αυτό το μωρό που πρόκειται να γεννηθεί και να του στερήσει την οικογένειά του. Βέβαια, κανείς ποτέ δεν αναρωτήθηκε αν η Ιωάννα λέει την αλήθεια ή όχι. Ούτε καν η Μάρθα, η οποία είναι καχύποπτη με όλους όσοι εμπλέκονται με τη Μαρίνα. Είναι οι πάντες πεπεισμένοι ότι τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα αναφέρει η κοπέλα και από κανενός το μυαλό δεν έχει περάσει να ζητήσει με τη γέννησή του να γίνει τεστ πατρότητας.

Η Ιωάννα με τη στάση της δεν αφήνει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθούν όσα λέει. Και οι κινήσεις της δεν προδίδουν κάτι διαφορετικό. Αλλωστε μόνη της έχει προτείνει να εξαφανιστεί από τη ζωή του Μιχάλη και της Μαρίνας και να αναλάβει την ευθύνη του παιδιού, κάτι βέβαια που κανείς δεν δέχτηκε. Η παρουσία της και μόνο, όμως, είναι αρκετή για να πάρει η Μαρίνα την απόφαση να διώξει τον Μιχάλη από κοντά της και να τον σπρώξει στην αγκαλιά της Ιωάννας. Εκείνη πονάει, κλαίει, ξέρει ότι δεν θα αγαπήσει άλλον τόσο πολύ, όμως δεν κάνει πίσω. Μάλιστα δημιουργεί σχέση με τον Χατζή, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι προχώρησε, αλλά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον Μιχάλη να νομίσει ότι μπορεί να γυρίσει πίσω σε εκείνη.

Ιωάννα και Μιχάλης γίνονται ζευγάρι

Ο Μιχάλης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα, που κερδίζει έδαφος. Με τη Μαρίνα να τον έχει διώξει από κοντά της και νιώθοντας ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί που έρχεται, ζει και δημιουργεί σχέση με τη μητέρα του. Μιχάλης και Ιωάννα γίνονται ζευγάρι. Μόνο που τελικά θα αποδειχθεί ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που υπερασπίζεται η κοπέλα. Γιατί το παιδί δεν είναι δικό του. Μπορεί αυτό να το έχει πιστέψει και η ίδια η Ιωάννα ή να ήθελε να το πιστέψει βαθιά μέσα της, όμως ο Μιχάλης δεν ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο τη συγκεκριμένη περίοδο είχε έρθει σε επαφή. Η αλήθεια είναι καλά κρυμμένη. Σίγουρα η κοπέλα ξέρει ότι ο Μιχάλης θα είναι ο ιδανικός σύντροφος και ένας υπέροχος πατέρας. Θέλει κι εκείνη να ζήσει το όνειρο. Να νιώσει ότι την αγαπούν. Η αντιμετώπισή του, η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον που της δείχνει την έχουν καταγοητεύσει. Τον έχει ερωτευτεί πραγματικά. Ομως τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Το παιδί δεν είναι του Μιχάλη. Η αποκάλυψη θα αργήσει πολύ να γίνει. «Δεν είναι δικό σου το παιδί», θα του πει τελικά όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Ομως το κακό, το να χωρίσουν ο Μιχάλης και η Μαρίνα, έχει συμβεί κι έχει ανοίξει πληγές που μεγαλώνουν το χάος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι: Θα είναι αργά για τη Μαρίνα και τον Μιχάλη;

Πηγή: tv24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νίκος εκβιάζει την Κάτια! «Η κόρη σου θα πεθάνει»!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτός είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του Νίκου!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share