Φτερωτός Θεός: Μία επίσκεψη θα φέρει αναταραχές! Όλες οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11)

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Φτερωτός Θεός: Μία επίσκεψη θα φέρει αναταραχές! Όλες οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11)

Έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11) της σειράς του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός». Μία επίσκεψη θα φέρει... αναταραχές!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Φτερωτός Θεός: Ο Τζαν εξομολογείται στον Εμρέ τις ανησυχίες του! Οι εξελίξεις σήμερα 6/11 είναι συγκλονιστικές!

Περίληψη Επεισοδίου: Η γειτονιά της Σανέμ αναστατώνεται από μια σύντομη αλλά παράξενη επίσκεψη: μια αριστοκρατική αλλά και αλαζονική γυναίκα καταφτάνει με άγνωστους σκοπούς και προκαλεί σε άλλους τον θαυμασμό και σε άλλους μεγάλη αντιπάθεια. Εν τω μεταξύ, χάρη σε μια ακόμα τέλεια παρουσίαση της Σανέμ, η «Υπέροχη Ιδέα» κερδίζει άλλον ένα μεγάλο πελάτη. Ο Εμρέ δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του τη Λεϊλά και ακόμα αδυνατεί να πιστέψει πώς μπορεί να τον ξέχασε τόσο γρήγορα.

Φτερωτός Θεός: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (4-8/11)! Τι πρόκειται να δούμε;

Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (4-8/11) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ «Φτερωτός Θεός».Τι πρόκειται να δούμε;

Δείτε αναλυτικά!

Δευτέρα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88
Μια συνταρακτική εξέλιξη στέλνει τον Τζαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, μετά από μήνυση που του έκανε ο κ. Φάμπρι για επίθεση και ξυλοδαρμό! Η είδηση γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο, φτάνει αμέσως στη γειτονιά της Σανέμ και τα κουτσομπολιά φουντώνουν για ακόμα μια φορά. Σαν να μην έφτανε αυτό, όλο το προσωπικό της «Υπέροχης Ιδέας» κατηγορεί τη Σανέμ για όσα έγιναν, αφού το άρωμά της είναι η αιτία του καυγά ανάμεσα στον Τζαν και τον Φάμπρι. Η Σανέμ προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, όμως η καρδιά της βασανίζεται από τύψεις και αγωνία για τον Τζαν.

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

Τρίτη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89
Η Σανέμ αναλαμβάνει δράση για να βγει ο Τζαν από τη φυλακή. Συναντιέται με τον Φάμπρι και υπόσχεται να του δώσει αυτό που ζητά τόσο καιρό, αρκεί να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Τζαν και να επιστρέψει τις μετοχές του στην «Υπέροχη Ιδέα». Ο Φάμπρι δέχεται, αλλά ταυτόχρονα βρίσκει την ιδανική ευκαιρία να φέρει ξανά στην «Υπέροχη Ιδέα» την Αϊλίν, που έχει γίνει εκτός από κατάσκοπός του και το δεξί του χέρι.

Τετάρτη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90
Ο Τζαν εξομολογείται στον Εμρέ τις ανησυχίες του σχετικά με την επιστροφή της Αϊλίν στην εταιρία. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ συναντιέται μυστικά με τον Φάμπρι για να του δώσει το άρωμά της. Η Λεϊλά είναι αποφασισμένη να ξεχάσει τον Εμρέ και να στρέψει το ενδιαφέρον της αλλού, όσο κι αν ο Εμρέ δυσκολεύεται να το πιστέψει.

Πέμπτη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91
Η γειτονιά της Σανέμ αναστατώνεται από μια σύντομη αλλά παράξενη επίσκεψη: μια αριστοκρατική αλλά και αλαζονική γυναίκα καταφτάνει με άγνωστους σκοπούς και προκαλεί σε άλλους τον θαυμασμό και σε άλλους μεγάλη αντιπάθεια. Εν τω μεταξύ, χάρη σε μια ακόμα τέλεια παρουσίαση της Σανέμ, η «Υπέροχη Ιδέα» κερδίζει άλλον ένα μεγάλο πελάτη. Ο Εμρέ δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του τη Λεϊλά και ακόμα αδυνατεί να πιστέψει πώς μπορεί να τον ξέχασε τόσο γρήγορα.

Παρασκευή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92
Οι υπάλληλοι της «Υπέροχης Ιδέας» βρίσκονται στο σπίτι του Τζαν και γιορτάζουν τον νέο μεγάλο πελάτη τους, όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο πάρτι η μητέρα του Εμρέ και του Τζαν. Η Σανέμ παθαίνει το σοκ της ζωής της όταν συνειδητοποιεί πως η γυναίκα δεν είναι άλλη από την αγενή πλούσια κυρία που συνάντησε τις προάλλες στη γειτονιά της! Ο Τζαν, που δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τη μητέρα του, αναρωτιέται ποιος να είναι ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψής της.