Γυναίκα χωρίς όνομα: Ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

Ηθοποιός της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

Πρωταγωνιστής της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη στο TV24 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια.

Ο λόγος για τον Κώστα Φαλελάκη, ο οποίος αποκάλυψε τις κρυφές σκέψεις του Νίκου, που ήρθε για να ταράξει τη ζωή της Κάτιας...

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

Η τηλεόραση επιστρέφει στην κανονική της ροή.
«Φαντάζομαι αυτό είναι μέσα στους όρους χορήγησης της άδειας, ότι θα πρέπει να έχουν μυθοπλασία τα κανάλια. Να γίνονται ντόπιες παραγωγές και να μην εξαντλείται ο τηλεοπτικός χρόνος με τουρκικά, βραζιλιάνικα, μεξικάνικα κ.λπ. Αυτό πρόβαλαν τα κανάλια, αυτά έβλεπε και ο κόσμος. Το να γίνονται ελληνικές παραγωγές βέβαια είναι τέλειο, καθώς βρίσκουν δουλειά άνθρωποι που τους είχε ξεχάσει η τηλεόραση».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτια! Αποκλειστικό!

Είχατε σημειώσει μεγάλη αποχή από τη μικρή οθόνη.
«Είχα να κάνω τηλεόραση από το 2008. Πέρσι έκανα τον “Πρίγκιπα της φωτιάς”... Γύρω στα 10 χρόνια».

Σας είχε στοιχίσει όλο αυτό;
«Ο χώρος μου δεν είναι μόνο στην τηλεόραση, είναι και αδιάλειπτα στο θέατρο. Ολα αυτά τα χρόνια είχα μια διαρκή παρουσία στο θέατρο. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα προτάσεις αλλά και εγώ δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Είναι ένα μέσα που εμένα με ενδιαφέρει πολύ υποκριτικά. Στο θέατρο αισθάνεσαι κάτι που το μεταφράζεις σε μια γλώσσα κίνησης μεγέθυνσης της εκφοράς του λόγου για να φτάσει και στον θεατή. Στον φακό σού συμβαίνει ή δεν σου συμβαίνει. Δεν ψεύδεσαι. Στο θέατρο δηλαδή μπορείς να το παραστήσεις, στον φακό δεν αστειεύεσαι. Αυτό που σου συμβαίνει έρχεται ο φακός και το παίρνει και εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σου συμβαίνει πραγματικά και μάλιστα με λιτό τρόπο. Ερχεται το γκρο και δεν έχεις παρά να το εννοείς. Και τα δύο έχουν τη γοητεία τους. Στο θέατρο συμβαίνει εκεί, καθώς ο κόσμος είναι εκεί. Είναι άμεσο. Στον φακό το φτιάχνεις, το ευχαριστιέσαι, αλλά γίνεται αποσπασματικά. Δηλαδή μια σκηνή μπορεί να γυριστεί η μισή σήμερα και η μισή αύριο».

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Γυναίκα χωρίς όνομα»;
«Με πήρε ο παραγωγός, ο Σάββας Κοπελούζος και μου το πρότεινε. Ημουν ήδη θετικός καθώς πέρυσι το φθινόπωρο είχε τύχει να δω τα πρώτα επεισόδια αρκετών σίριαλ και το συγκεκριμένο μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Υπέροχη εικόνα, το καστ, η καθοδήγηση, μου έστειλαν μια σκηνή που έπρεπε να κάνω οντισιόν καθώς την τελική επιλογή θα την έκανε το κανάλι. Με κολάκευσε και ο τρόπος τους, μου είπαν πως ήμουν η πρώτη τους επιλογή, μου άρεσαν και οι συντελεστές και προχώρησε».

Ποιος είναι ο Νίκος που υποδύεστε;
«Μεγάλωσε στον Βόλο μαζί με την Κάτια. Δεδομένου ότι ο Νίκος και η μητέρα του ήταν ψυχασθενείς, μια ψυχασθένεια την έχει, οπότε μέσα στο κανιβαλικό περιβάλλον της επαρχίας που μεγάλωσε, η Κάτια έκανε μια καλή κίνηση που τον στοίχιωσε. Κάτι ξεκίνησε που δεν ευόδωσε και εκείνη πήγε με τον Φώτη. Από τότε έβαλε στόχο στη ζωή του να κάνει δική του την Κάτια και να εξοντώσει τον Φώτη. Δεν είναι πολύ λογικά όλα αυτά, αλλά μιλάμε για ένα διαταραγμένο πρόσωπο. Προσπαθώντας να βρει τον Φώτη, συναντά την Κάτια στο νοσοκομείο, η οποία έρχεται χτυπημένη από τις φυλακές. Εχει χάσει τη μνήμη της και την πηγαίνει σε ένα περιβάλλον όπου της δείχνει όλη του τη φροντίδα. Ομως της προσφέρει μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που ξέρει...».

Οταν εκείνη θα απειληθεί πώς θα αντιδράσει;
«Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, πληροφορείται πως ίσως ο Νίκος είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσει. Ο δολοφόνος διαφαίνεται και οι εντυπώσεις θα πάνε σε αρκετούς ήρωες για να κρατηθεί η αγωνία. Η κόρη του Νίκου βλέπει μόνο την πλάτη του δολοφόνου και υποθέτει πως είναι ο Φώτης. Αρα οι υποψίες θα περάσουν από αρκετούς. Τον πραγματικό δολοφόνο δεν τον έχουμε μάθει ακόμα. Ωστόσο, ο Νίκος έχει έναν φίλο, τον Αργύρη (Αλέξανδρος Σταύρου), που θα τη βοηθήσει, οπότε οι δύο άντρες θα συγκρουστούν».

Θα κινδυνεύσουν περισσότερα άτομα από τον Αργύρη και την Κάτια;
«Οχι. Κυρίως ο Αργύρης που έχει αναπτύξει κάτι με την Κάτια και η Μάρθα που δεν παραιτείται αλλά ξαναβρίσκει τα ίχνη της Κάτιας και θέλει να της κάνει κακό. Ακόμα και όταν οι συναισθηματικές του φορτίσεις φτάσουν στο να προκληθεί κάποιο ατύχημα, κλαίει σαν μωρό παιδί».

Θα αντέξει να κάνει κακό στην Κάτια που αγαπάει τόσο;
«Στην Κάτια ποτέ δεν θα έκανε κακό».

Μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποια αλήθεια μέσα του, παρά τα όσα κάνει;
«Είναι απόλυτα και απλοϊκά αληθής. Ζει απομονωμένος και το μόνο που θέλει είναι αυτή η γυναίκα. Βέβαια, η Κάτια δεν θα είναι ευχαριστημένη με αυτό. Αν ευόδωνε αυτή η σχέση, η καλοσύνη του και η αγάπη του θα ήταν ανεξάντλητη».

Υποκριτικά πώς αντιμετωπίζετε τον Νίκο;
«Στην καλοσύνη του τον αντιμετωπίζω στο έπακρο και στην “κακότητά” του επίσης στο έπακρο. Οταν είναι καλός είναι πραγματικά καλός, και όταν είναι κακός είναι απάνθρωπα κακός».

Ωστόσο έχει ξεκινήσει και μια σπουδαία παράσταση που πρωταγωνιστείτε, αυτή του «Ωνάση».

«Εξαιρετική προσπάθεια. Το να γραφτεί ένα έργο εκ του μηδενός -το οποίο έχει κάνει εξαιρετικά ο Σταμάτης Φασουλής- είναι κάτι πολύ μεγάλο από μόνο του. Ο οποίος παίζει και την ώριμη εκδοχή του Ωνάση. Τη νεαρή παίζει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή. Τον βρίσκουμε στην καταστροφή της Σμύρνης, απ’ όπου και φεύγει με την οικογένειά του και ξεκινάει την αυτοκρατορία που γνωρίζουμε από το μηδέν. Οχι πάντα με τον πιο φυσικό τρόπο, αλλά τα καταφέρνει και γίνεται ένας μύθος που έχει ελληνική καταγωγή και αυτό μας γοητεύει...».

Ο δικός σας ρόλος στην παράσταση;

«Εγώ υποδύομαι τον Κώστα Γράτσο που γνώρισε το 1928 στο Μπουένος Αϊρες, τότε που είχε αρχίσει να κάνει κάποιες μικροδουλειές, να εισάγει καπνό και να φτιάχνει τσιγάρα προσβλέποντας στο γυναικείο κοινό. Κάπου εκεί συναντάει τον Γράτσο και τον μυεί στη μεγάλη ζωή, για την οποία ήταν πλασμένος ο Ωνάσης και γίνεται το δεξί του χέρι. Στάθηκε πιστός στον Αριστοτέλη αλλά και μετά τον θάνατό του, στη Χριστίνα. Δεν τον γνωρίζουν πολλοί, παρέμενε στην αφάνεια».

Πολύ μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα.
«Είναι όντως και είναι προς τιμήν των παραγωγών, των Κεντ και Κατσαρίδη, που ανέλαβαν αυτό το πολυδάπανο ρίσκο. Δεν τσιγκουνεύτηκαν τίποτα. Ούτε στον αριθμό των ηθοποιών ούτε σε τίποτα. Μπράβο τους».

Ο Σταμάτης Φασουλής πώς είναι σαν δάσκαλος;
«Για τον Φασουλή μόνο με όρους συγκίνησης μπορώ να μιλήσω. Με πλησίασε μετά τον θάνατο του Μηνά, και σε επίπεδο προσωπικό και σε επαγγελματικό, γιατί βρέθηκα σε φοβερό αδιέξοδο. Είτε παίροντάς με σε δικές του παραγωγές, είτε προτείνοντάς με σε παραγωγές άλλων. Εξαιρετικά δοτικός συνεργάτης, ένα παιδί. Δημιουργεί μια ευφρόσυνη κατάσταση. Δεν θεωρεί πως η δυσαρέσκεια και η αγένεια είναι προϋποθέσεις δημιουργίας, κάτι που πάει να παγιωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Λέει ιστορίες για να δημιουργήσει μια ήρεμη πραγματικότητα. Μέσα από αυτή γλιστράμε στους ρόλους. Είναι η τρίτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του».

Τι σχέδια έχετε για το μέλλον;
«Δεν κάνω σχέδια. Γιατί όταν κάνουμε σχέδια, ο καιρός -και λέω ο καιρός γιατί είμαι άθεος-
γελά. Αφήνω τον καιρό να κυλήσει και εγώ να είμαι παρών σε αυτόν».

ΠΗΓΗ: ΤV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Η Μάρθα μηχανεύεται την εξόντωση της Κάτιας!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11) της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»! Η Μάρθα μηχανεύεται την εξόντωση της Κάτιας!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκαλύπτει: «Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821, τότε που τα κατάφερνα...»!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 39

Η Κάτια, ερωτευμένη πια με τον Αργύρη, ακουμπάει τις ελπίδες της πάνω του. Ο Νίκος τους ψάχνει παντού μανιασμένος. Η Έλλη θρονιάζεται στην εταιρεία παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη και του Κωστή, ο οποίος ετοιμάζεται να ζητήσει απ’ την Κλειώ να τον παντρευτεί. Η Μάρθα μηχανεύεται ξανά την εξόντωση της Κάτιας.