Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (8/11)! Η αιφνιδιαστική κίνηση του Νίκου και τα σχέδια της Κάτιας!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (8/11)! Η αιφνιδιαστική κίνηση του Νίκου και τα σχέδια της Κάτιας!

Έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Η αιφνιδιαστική κίνηση του Νίκου αλλάζει τα σχέδια της Κάτιας!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα...

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 40

Ο Αργύρης και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν κρυφά για την Αθήνα και η αγωνία τους- αλλά και τα απρόβλεπτα εμπόδια- κορυφώνονται. Ο Νίκος κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση και τα σχέδιά τους αλλάζουν. Η Μάρθα, φοβούμενη ότι αν η Κάτια μείνει ζωντανή θα αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει, πιέζει το Νίκο να την βγάλει από τη μέση. Μια κίνηση της Σοφίας κάνει το Δημήτρη να υποπτευθεί ότι του λέει ψέματα. Εν τω μεταξύ, η συμπεριφορά της Μαρίνας σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της, ενώ η Ιωάννα κερδίζει έδαφος. Κι ενώ ο Κωστής ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Κλειώ, η βραδιά τους έχει αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς η Κλειώ βλέπει για πρώτη φορά τον Φώτη και παθαίνει σοκ… Το παρελθόν της ξυπνάει βίαια μέσα της…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτια! Αποκλειστικό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτια! Τι θα συμβεί;

Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της Κάτιας και δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για εκείνη. Η Κάτια ελπίζει ότι θα φέρει την κόρη της να τη δει, αλλά το σχέδιο είναι εντελώς διαφορετικό.

Το σκοτεινό σχέδιο της Μάρθας για την Κάτια μπαίνει σε εφαρμογή. Δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρίνα. «Αυτή τη φορά θα τελειώσω μαζί σου μια και καλή. Δεν αξίζεις να υπάρχεις», μονολογεί και φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Η Κάτια κινδυνεύει θανάσιμα κι αυτή τη φορά δεν είναι κανένας κοντά της. Την ίδια ώρα ο Νίκος, που φοβάται ότι έχασε την Κάτια για πάντα, ξεσπάει στον Αργύρη. «Εσύ φταις που έφυγε. Εσύ φταις που τώρα είναι μακριά μου. Πού να είναι; Αλίμονό σου αν πάθει το παραμικρό», τον απειλεί.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Η Μάρθα μηχανεύεται την εξόντωση της Κάτιας!

Την ίδια ώρα η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους. Είναι απόμερο και κανείς δεν θα σκεφτεί ποτέ να την αναζητήσει σε εκείνο το μέρος. Το σχέδιό της για την εξόντωσή της είναι απλό... Σε λίγες ώρες η Κάτια θα είναι νεκρή. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες σταγόνες δηλητήριο. Η Μάρθα τελικά δεν διστάζει και αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας.