Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Η Κάτια σε κλοιό θανάτου! Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Η Κάτια σε κλοιό θανάτου! Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Σε κλοιό θανάτου η Κάτια. Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα.

Την ώρα που η Κάτια βρίσκεται πιο κοντά στον θάνατο από ποτέ με τη Μάρθα να καραδοκεί, ο Φώτης κατηγορείται επίσημα για τον φόνο της μητέρας της Κλειώς.

Η Μάρθα βάζει σε εφαρμογή την τελευταία φάση του σχεδίου της. Στάθηκε τυχερή και εντόπισε πρώτη την Κάτια από τον Φώτη και τη Μαρίνα. Εχοντας πείσει τη γυναίκα ότι είναι σύμμαχός της, την έχει κλείσει σε ένα απόμερο ξενοδοχείο και της υπόσχεται ότι σύντομα θα φέρει κοντά της τη Μαρίνα. Εκείνη δεν έχει λόγο να μην την πιστέψει. Ομως η Μάρθα αυτό που θέλει όσο τίποτε άλλο είναι να τη βγάλει πια από τη μέση. «Αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγεις. Δεν αξίζει να ζεις. Η Μαρίνα είναι δική μου κόρη», μονολογεί. Η Κάτια κινδυνεύει θανάσιμα και δεν έχει κανέναν κοντά της για να τη βοηθήσει. Την ίδια ώρα ο Νίκος φοβάται ότι έχασε την Κάτια και ξεσπάει στον Αργύρη.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

Η Μάρθα προδίδεται από τη συμπεριφορά της

Η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους και αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε ο Νίκος. Χωρίς δεύτερες σκέψεις αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Λίγο αργότερα συναντιέται με τη Ρένα, η οποία διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Η κοπέλα προβληματίζεται ακόμα περισσότερο όταν τη βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο. «Τι δουλειά έχει σε ένα τέτοιο μέρος;», αναρωτιέται. Ομως και ο Αργύρης πιστεύει πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Και δεν είναι ο μόνος. Η Μαρίνα για πρώτη φορά αμφισβητεί την ειλικρίνεια της Μάρθας. Κάτι δεν της αρέσει σε όσα λέει και όσα κάνει. Ο Φώτης πολλές φορές της είχε πει ότι την υποψιάζεται και πως είναι ανακατεμένη στην εξαφάνιση της Κάτιας αλλά δεν τον πίστεψε. Τώρα όμως έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι αυτά που λέει ο πατέρας της είναι βάσιμα. Η περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας βάζει κι εκείνη στη διαδικασία να πάει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η γυναίκα. Την ίδια ώρα η Κάτια παραμένει κλεισμένη εκεί, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της, ενώ ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας που είναι καμαριέρα.


Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ

Η Κλειώ πάει στην αστυνομία και καταγγέλλει τον Φώτη για τη δολοφονία της μητέρας της κι εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η Μαρίνα αγωνιά για τον πατέρα της και πάει στον αστυνόμο: «Ο Φώτης είναι αθώος. Μην ανοίξετε τον φάκελο της υπόθεσης της δολοφονίας της Σακκά», προσπαθεί να τον πείσει. Εκείνος της βάζει σαν όρο: Να του πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά πυροβόλησε τον Φώτη. Παράλληλα η σχέση του Κωστή με την Κλειώ περνάει κρίση, αφού εκείνη πιστεύει πως τον επηρεάζει η Μαρίνα και δεν έχει τη στήριξή του. Εν τω μεταξύ τα αποτελέσματα του DNA για τον φόνο της μητέρας της Κλειώς βγαίνουν και είναι αποκαλυπτικά. Eνα βήμα πριν ανακαλύψει την Κάτια κλεισμένη στο ξενοδοχείο, η Μαρίνα μαθαίνει ότι το πόρισμα ενοχοποιεί τον Φώτη και τρέχει να τον βρει. Τα αποτελέσματα τα μαθαίνει και η Κλειώ, που νιώθει δικαιωμένη και πάει με τον Κωστή να ενημερώσουν τον πατέρα της. Η αντίδραση του Νίκου, όμως, προκαλεί έκπληξη. Η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό και ψάχνει τον Φώτη για να τον συλλάβει. Αυτός όμως κρύβεται και η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να τον βοηθήσει, κάνει μια απρόσμενη κίνηση. Την ίδια ώρα η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από την προηγούμενη ζωή της.

TV Ρεπορτάζ
Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη