Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπίτι Eίναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (11/11)! Ο Λευτέρης εμφανίζεται στο σπίτι της Ράνιας!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι Eίναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (11/11)! Ο Λευτέρης εμφανίζεται στο σπίτι της Ράνιας!
TV24 11.11.2019 14:01
Follow us on Google News

Οι τρομερές εξελίξεις από το σημερινό (11/11) επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Σπίτι Είναι» είναι εδώ. Ο Λευτέρης εμφανίζεται στο σπίτι της Ράνιας και παρά την αγωνία που έχουν περάσει οι γονείς του μετά την εξαφάνισή του δεν γλιτώνει την κατσάδα!

Αναλυτικά το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Ο Λευτέρης εμφανίζεται στο σπίτι της Ράνιας και παρά την αγωνία που έχουν περάσει οι γονείς του μετά την εξαφάνισή του δεν γλιτώνει την κατσάδα. Οι γονείς και η γιαγιά του είναι αποφασισμένοι να τον στείλουν στη σχολή του ακόμα και με το ζόρι αλλά αυτός κάνει την επανάστασή του και παρατάει και σχολή και σπίτι.Επειδή όμως ο δρόμος για την ανεξαρτησία είναι μακρύς καταλήγει προσωρινά στον ξενώνα της Ράνιας και η Ράνια εξορίζεται στον καναπέ. Όλη η οικογένεια κινητοποιείται για να του βρει νέα στέγη αλλά τελικά δεν θα πάει και πολύ μακριά…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

«Σπίτι είναι...»: Ο «Βασίλης» μας δίνει όλες τις εξελίξεις της σειράς πριν τις δούμε στην τηλεόραση!

Ο «Βασίλης» από την σειρά «Σπίτι είναι...», μας δίνει όλες τις εξελίξεις πριν τις δούμε στην τηλεόραση και κάνει spoiler για το ρόλο του.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι στιγμής για τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς φέτος ήθελε κωμωδία και την έχει, στον... Alpha. Είναι ο «Βασίλης» από το «Σπίτι είναι...» και δεν διστάζει να κρίνει τον ήρωα που υποδύεται και να μιλήσει για τις εξελίξεις του ρόλου του.

Τι είδαμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς;

Εχω την εντύπωση πως στο συγκεκριμένο «Σπίτι...» περνάτε πολύ όμορφα φέτος...
«Σωστά! Περνάμε πολύ ωραία. Ο Alpha έχει κάνει σοβαρή δουλειά και φέτος στο κομμάτι της μυθοπλασίας».

Πώς προέκυψε η πρόταση, καθώς σας έχουμε συνηθίσει να εκτίθεστε μόνο στις θεατρικές σκηνές της πόλης.
«Πέρασα από οντισιόν. Με ήξεραν, καθώς είχα παίξει στη σειρά “Η λέξη που δεν λες”, αλλά είχα κάνει και κάποια guest στο “Σόι σου”. Με είχαν σκεφτεί ακριβώς για αυτόν τον ρόλο».

Τι θα λέγατε για τον ήρωα που υποδύεστε;
«Ο Βασίλης είναι ένας τύπος παντρεμένος με παιδιά, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος, αλλά δεν τρελαίνεται να δουλεύει. Θα τον έλεγα μάλλον λίγο... τεμπελάκο. Εχει μια τρέλα μέσα του. Δουλεύει η γυναίκα του και εκείνος τα έχει φορτώσει λίγο στον κόκορα. Θα λέγαμε ότι είναι βολεμένος μέσα σε αυτή την κατάσταση».

Κοινά έχετε μαζί του;
«Δεν θα το έλεγα. Ο Βασίλης είναι εξαρτημένος άνθρωπος, εγώ προσπαθώ για το αντίθετο».

Τι εξελίξεις να περιμένουμε;
«Τα επεισόδια είναι αυτοτελή. Σε καθένα από αυτά θα προκύπτουν διάφορες καταστάσεις. Σε ένα από τα προσεχή επεισόδια θα δούμε να έρχεται η μητέρα του Βασίλη από το χωριό και σίγουρα θα προκύψουν παραπάνω μπερδέματα. Ειλικρινά, όμως, τα σενάρια μας έρχονται τελευταία στιγμή».

Τραβηγμένες λίγο οι καταστάσεις που συμβαίνουν στο «Σπίτι είναι...»;
«Καθόλου. Στην πραγματική ζωή συμβαίνουν πιο τραβηγμένες καταστάσεις».

Θα έλεγε κανείς πως τέτοιους τύπους συναντάει κανείς συνέχεια.
«Αυτό συμβαίνει για όλους τους ήρωες. Και γενικά η ιστορία έτσι όπως είναι δομημένη σου θυμίζει ιστορίες που ίσως έχεις ζήσει...».

Θα θέλατε να δείτε τον Βασίλη κάποια στιγμή να έχει ενεργό ρόλο στην οικογένεια;
«Φυσικά και θα το ήθελα. Γιατί και ως ηθοποιός θα ήθελα ο ρόλος μου να κάνει παραπάνω πράγματα. Και η αλήθεια είναι πως αυτός ο χαρακτήρας έχει το περιθώριο να κάνει πολλά».

Γνωρίζοντας τις δουλειές που έχετε κάνει θεατρικά, δεν ήμουν σίγουρη ότι θα επιλέγατε κωμωδία.
«Αυτό που λέτε ισχύει. Στο θέατρο έπαιζα κυρίως δράμα. Μια φορά θυμάμαι μόνο που ανεβάσαμε τον “Πλούτο”, και πάλι όμως η συγκεκριμένη παράσταση δεν θύμιζε κωμωδία. Το ανέβασμά της ήταν περισσότερο τραγικό. Ακόμα και στη σχολή δεν μου έδιναν κωμωδίες. Καιρό όμως τώρα ήθελα να κάνω και μια κωμωδία. Το έλεγα συχνά και στους φίλους μου. Και ήρθε αυτή η πρόταση. Νιώθω πολύ όμορφα με όλο το καστ. Νιώθω φοβερή ενέργεια πρώτα απ' όλα με τον σκηνοθέτη, τον Αντρέα Μορφονιό».

Η τηλεόραση σας διάλεξε ή τη διαλέξατε τελικά;
«Με διάλεξε... δηλαδή ήρθε μόνη της. Δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου. Ημουν ευχαριστημένος με το θέατρο. Ηρθε μέσα από διάφορες καταστάσεις χωρίς να το επιδιώξω, όμως χαίρομαι πολύ που ήρθε. Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη».

Θα λέγατε πως άλλαξε λίγο η ζωή σας από τότε που εκτεθήκατε και στο τηλεοπτικό κοινό;
«Είναι νωρίς για να το πω αυτό. Δεν νιώθω ότι κάνω κάτι διαφορετικό».

Να υποθέσω πως θα αναζητήσετε τηλεοπτική δουλειά και στο μέλλον;
«Οχι. Δεν είναι ότι καίγομαι να βρω την επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά. Αν έχω μια επόμενη πρόταση που μου αρέσει, θα τη δεχτώ, αλλιώς θα κάνω μόνο θέατρο. Δεν αγχώνομαι. Αυτό ισχύει και για το θέατρο. Και για τη ζωή μου γενικότερα. Είμαι χαλαρός».

Αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν, όμως αυτό έρχεται κόντρα στην αγωνία του ηθοποιού να ψάχνει δουλειά κάθε σεζόν.
«Προσπαθώ να χαίρομαι τα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Αντεπεξέρχομαι στις καταστάσεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Δεν σκέφτομαι ούτε τι έκανα στο παρελθόν, ούτε τι θα μου προτείνουν στο μέλλον. Δεν φοβάμαι γενικά να κάνω άλλη δουλειά, αν δεν μου προτείνουν θέατρο ή τηλεόραση. Θα βρω τι θα κάνω. Δεν θα πεθάνω κιόλας».

Τι θα κάνετε θεατρικά;
«Θα είμαι σε δυο παραστάσεις στο Θέατρο Skrow. Η μία θα είναι κωμωδία, “Το βρακί” που θα σκηνοθετήσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και η άλλη θα είναι το “The Flick” της Ανι Μπέικερ, που θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μαυρογεωργίου. Το έργο αυτό είχε πάρει το βραβείο Πούλιτζερ το 2014. Εξαιρετικές δουλειές και οι δυο».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπίτι είναι: Κάνει πρεμιέρα και έχουμε τα πρώτα επεισόδια!

«Σπίτι είναι»: Έρχεται η νέα σειρά του Alpha! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share