8 Λέξεις: Ανατροπή σοκ! «Γύρνα, σε θέλω» - Ο Οδυσσέας ερωτεύεται την Έρση!

«Βόμβα» θα είναι τα επόμενα επεισόδια! Προσοχή ακολουθεί spoiler!

8 Λέξεις: Ανατροπή σοκ! «Γύρνα, σε θέλω» - Ο Οδυσσέας ερωτεύεται την Έρση!

Ανατροπή - σοκ είναι οι εξελίξεις στην σειρά «8 Λέξεις». Ο Οδυσσέας ερωτεύεται την Έρση και της ζητάει να γυρίσει. «Γύρνα, σε θέλω», της λέει.

H Eρση μετά την εγκυμοσύνη αλλάζει τελείως. Τόσο η προτροπή της Ναυσικάς να μην την έχει δεδομένη ο Οδυσσέας, όσο και η αγάπη που αρχίζει να έχει για το παιδί που περιμένει, την κάνουν να αισθάνεται πιο δυνατή.

Σιγά σιγά αποστασιοποιείται από τον Οδυσσέα. Θα το αντέξει, όμως, τελικά εκείνος; Είναι κάτι που ήθελε; Ή τα αισθήματά του για την Ερση είναι πιο βαθιά από όσο πίστευε;

Η Ερση τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολύ υπενθυμίζει στον Οδυσσέα ότι δεν θέλει να του αλλάξει τη ζωή, ότι δεν περιμένει τίποτα από αυτόν και ότι το διαζύγιό τους θα βγει μετά τη γέννα, όπως είχαν κανονίσει. Ο Οδυσσέας, από την άλλη, ναι μεν δεν της φέρνει αντίρρηση σ' αυτά που λέει, από την άλλη όμως φροντίζει να προσπερνάει τα λεγόμενά της.

8 Λέξεις Έρση Οδυσσέας

Οι μέρες περνούν και η Ερση δείχνει αποφασισμένη να τελειώνει μια για πάντα με τον Οδυσσέα: «Δεν βρίσκω τον λόγο να μένω εδώ μαζί σου, Οδυσσέα μου. Αυτά που είπαμε ισχύουν για το παιδί, αλλά δεν αισθάνομαι καλά να είμαι μες στα πόδια σου», του λέει και αποφασίζει να βγει από τη ζωή του. Ωστόσο ο Οδυσσέας δεν παίρνει καθόλου καλά αυτή της την απόφαση και πραγματικά είναι ξαφνιασμένος με όσα ακούει, ενώ της ζητάει περισσότερες εξηγήσεις: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει αλλάξει, Ερση. Δεν σου είπα ποτέ ότι με πιέζεις, ούτε και σου έδειξα ότι δεν σε θέλω εδώ. Τι συμβαίνει ξαφνικά και αισθάνεσαι άβολα;» της λέει. Η κουβέντα που αρχίζουν να κάνουν φανερώνει όμως μια Ερση πολύ διαφορετική και αποφασισμένη πλέον να διατηρήσει την προσωπική της αξιοπρέπεια και ελευθερία: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, Οδυσσέα. Εγώ άλλαξα. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω στη σκιά σου, να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, να κάνω ότι δεν με πειράζει ότι δεν είμαστε κανονικό ζευγάρι. Είναι άδικο για μένα. Εγώ αδικώ τον εαυτό μου, πληγώνω την αξιοπρέπειά μου και περιορίζω την ελευθερία μου. Καταλαβαίνεις; Πνίγω τα συναισθήματά μου. Αλλά μέχρι εδώ. Θα φύγω, Οδυσσέα, δεν μπορώ να ζήσω άλλο εδώ μέσα», του λέει και φεύγει. Ο Οδυσσέας είναι απογοητευμένος από τη νέα τροπή που παίρνει η ζωή του, αλλά και στενοχωρημένος, καθώς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά παρά να δεχτεί την απόφασή της: «Και να θέλω, δεν μπορώ να σε κρατήσω με το ζόρι, Ερση. Να ξέρεις όμως ότι δεν σε διώχνω εγώ και αυτό το σπίτι θα είναι πάντα ανοιχτό για σένα», της λέει.

Η Ερση φεύγει και περιορίζεται μόνο στα αμιγώς φιλικά και επαγγελματικά της καθήκοντα και μάλιστα συγκεντρώνει και πληροφορίες για την Γκρέις, οι οποίες έρχονται να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς η δημοσιογράφος δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται. Η επαφή της με τον Οδυσσέα για να του τις μεταφέρει και να μιλήσουν για τα νέα δεδομένα στην ιστορία με την εξαφάνιση του πατέρα του είναι τελείως ψυχρή, κάτι που αρχίζει να ενοχλεί πολύ τον Οδυσσέα. Οι μέρες περνούν και ο Οδυσσέας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία της Ερσης. Συνεχώς τη σκέφτεται, αγωνιά γι' αυτήν, αλλά δεν κάνει καμία κίνηση για να της το δείξει. Ολα δείχνουν ότι ο Οδυσσέας είχε αισθήματα γι' αυτή την κοπέλα που έκανε γυναίκα του. Αισθήματα που ξεπερνούν τα όρια της συμβατικής αγάπης και φτάνουν μέχρι τον έρωτα!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΖΕΙ

Η Γκρέις συναντάει τον Οδυσσέα και αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και για τον λόγο που βρίσκεται στην Κέρκυρα. Ωστόσο ανάμεσα σε όσα έχει να του πει του ρίχνει και μια βόμβα μεγατόνων: «Ο πατέρας σου δεν είναι νεκρός, ο Μάρκος Καλλέργης ζει!» του λέει και ο Οδυσσέας μένει άναυδος. Αμέσως μετά ο Οδυσσέας βρίσκει τη Ναυσικά και της λέει πως ο Μάρκος ζει και εκείνη με τη σειρά της ζητά να συναντηθεί με την Γκρέις. Η συνάντηση γίνεται και η Γκρέις απαντά σε όλες τις απορίες της Ναυσικάς, αλλά η Ναυσικά δεν δείχνει να πείθεται από την ιστορία της.

TV24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ