Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το νέο όνομα που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω!

Θα έρθουν ανατροπές!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το νέο όνομα που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την επιτυχημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Αυτό είναι το νέο όνομα που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω.

Σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και όταν τελικά ενδώσει, σίγουρα υπάρχει λόγος. Η Μαρίνα Ψάλτη εισβάλλει προσεχώς στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και μιλάει αποκλειστικά στο TV24 για τον ρόλο που θα υποδυθεί, ενώ εξηγεί γιατί δέχτηκε την πρόταση παρά το βεβαρυμένο της πρόγραμμα.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Η Κάτια σε κλοιό θανάτου! Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» νέοι χαρακτήρες έρχονται να προστεθούν προκειμένου να ανατρέψουν την ούτως ή άλλως ταραχώδη ζωή των ηρώων. Το πρόσωπο που αυτή τη φορά έχει κληθεί να φέρει... αναστάτωση είναι η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία, αν και κάθε σεζόν έχει αρκετές προτάσεις, δεν... κυνηγάει την τηλεόραση, αλλά μάλλον την κυνηγάει εκείνη. «Απορώ πώς βρίσκω δουλειά με τόσα “όχι” που λέω. Οταν όμως πω το “ναι”, δίνομαι στο 100%», μας λέει με πάσα ειλικρίνεια και μας εξηγεί τους λόγους που δέχτηκε να συμμετάσχει: «Δεν γνωρίζω αν ανήκω στους μόνιμους της σειράς. Αυτό που ξέρω μέχρι στιγμής είναι ότι θα παίξω σε επτά επεισόδια. Η σκηνοθέτρια Βίκυ Μανώλη είναι πολύ φίλη μου και την αγαπώ. Αφού μου το ζήτησε, ήθελα να συμμετάσχω. Δεν μου έχουν τάξει οι άνθρωποι κάτι περισσότερο. Μου κάνει πολύ κέφι αυτή η δουλειά, γιατί και με τη Μαριάννα Τουμασάτου έχουμε ξανασυνεργαστεί αλλά και με τη Δανάη Σκιάδη. Και με τις δύο σεναριακά εμπλέκομαι άμεσα».

Γυναίκα χωρίς όνομα νέο πρόσωπο

Στην ερώτηση αν παρακολουθεί τη σειρά μάς απαντάει: «Ελάχιστα, γιατί δεν προλαβαίνω, αλλά ό,τι έχω δει είναι καλό. Δεν είναι τυχαίο όταν μια δουλειά σκίζει. Είναι και ο Λίνος Χριστοδούλου, ο έτερος σκηνοθέτης, που τον ξέρω και τον συμπαθώ. Οι άνθρωποι που εργάζονται για την παραγωγή είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και τους έχω εμπιστοσύνη».

«Θα υποδυθώ μια γυναίκα πονεμένη»

Η Μαρίνα Ψάλτη, λοιπόν, μπαίνει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και η εμφάνιση της ηρωίδας της θα εκπλήξει πολλούς, καθώς δεν γνωρίζουν την ύπαρξή της. Οπως μας εξηγεί η ηθοποιός: «Θα κάνω τη μητέρα της Ιωάννας που υποδύεται η Δανάη Σκιάδη, τη Βάσω. Η γυναίκα αυτή εργάζεται ως καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας. Εκεί συναντάει την Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου), η οποία έχει πάει να μείνει για όσο διάστημα χρειαστεί. Οι δυο τους γνωρίζονται και σιγά σιγά δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Η μία λέει στην άλλη τον πόνο της, τον καημό της, τις σκέψεις της και ανοίγουν την καρδιά τους».
Παράλληλα η Βάσω αρχίζει να μιλά ξανά με την κόρη της την Ιωάννα. Μάνα και κόρη έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις. Το τελευταίο διάστημα που η κοπέλα είναι έγκυος έχουν αναπτύξει μια επικοινωνία και τα βρίσκουν σε έναν βαθμό. «Η Βάσω θα γνωρίσει και τον Μιχάλη, καθώς επισκέπτεται την κόρη της. Είδατε, τελικά θα ανέβω και στα κότερα», μας λέει γελώντας η ηθοποιός.
Η Μαρίνα Ψάλτη είναι από τους καλλιτέχνες που αγαπούν την τηλεόραση: «Δεν τη σνομπάρω. Μου αρέσει πολύ, απλώς όταν γίνονται οι προτάσεις από την αρχή της σεζόν αλλιώς κανονίζεις τις δουλειές σου. Διδάσκω στη Σχολή Θεοδοσιάδη και είναι πολύ σοβαρό αυτό που κάνουμε και δεν θέλω να λείπω από τα μαθήματα. Εχω και το θέατρο. Θα είμαι κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 4 Νοεμβρίου στην παράσταση “Ψίθυροι” της Λίλιαν Χέλμαν στο Θέατρο Χορν με τους συναδέλφους Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Βάνα Παρθενιάδου, Θανάση Πατριαρχέα, Βασιλική Κωστοπούλου και το φωνητικό σύνολο “Chόrεs” της Μαρίνας Σάττι σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν», καταλήγει.


ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ