Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (14/11) - Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Εξελίξεις
TV24 14.11.2019 08:56

Έρχονται εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό (14/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο που της συμπαραστέκεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Σίμο!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΠΕΜΠΤΗ 14.11(ΕΠ 83):

Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο που της συμπαραστέκεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Σίμο. Η Στέλλα προσλαμβάνει τη Ράνια στη δουλειά, παρόλο που εντοπίζει πως η μικρή είναι ερωτευμένη με τον Έκτορα. Ο Οδυσσέας επικοινωνεί με την Ηλιάνα για να δει πως είναι μετά το ατύχημα, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του, απομακρύνοντάς τον ακόμα περισσότερο. Την ίδια ώρα η Ναυσικά συμβουλεύει την Έρση να αντιδράσει και να πάψει να είναι απαθής, αν θέλει να αφυπνίσει τον Οδυσσέα, διαφορετικά θα τον χάσει. Η Ηλιάνα μεταφέρεται στο σπίτι του πατέρα της, αγνοώντας ότι έχουν κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και περιμένουν την απόφασή προκειμένου να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική. Η Ναυσικά και ο Αλέκος γνωρίζουν την Γκρέις κι αρχίζουν να ερευνούν τι μέρος του λόγου είναι. Ο Φοίβος έρχεται κοντά με τη Σοφία, μαγεμένος από το μυαλό της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84:

Ο Αλέκος παραπληροφορεί τη Ναυσικά για τις πληροφορίες που μοιράστηκε με την Γκρέις και ποντάρει ότι όλα όσα της είπε θα βγουν στο φως της δημοσιότητας. Η Ηλιάνα πασχίζει να γλιτώσει τον εγκλεισμό στην κλινική, αλλά κάθε προσπάθειά της πέφτει στο κενό και έτσι το τέλος της μέρας την βρίσκει στο ψυχιατρείο. Η Ρωξάνη, επηρεασμένη από τις τύψεις της, ζητάει από τον Μιχαήλ να χωρίσουν. Εκείνος, για να την κρατήσει κοντά του, αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη το περασμένο Σεπτέμβριο ανάμεσα στη γυναίκα του και τον Οδυσσέα... Ο Φοίβος νιώθει ερωτευμένος για πρώτη φορά στη ζωή του. Ο Σίμος και η Εύα απομακρύνονται μέρα με τη μέρα, ενώ ο Νικηφόρος κερδίζει έδαφος. Ο Έκτορας νοικιάζει νέο σπίτι και δείχνει ότι έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση του με την Στέλλα. Η Έρση παίρνει αποφάσεις που ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή του Οδυσσέα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

8 Λέξεις: Ανατροπή σοκ! «Γύρνα, σε θέλω» - Ο Οδυσσέας ερωτεύεται την Έρση!

Ανατροπή - σοκ είναι οι εξελίξεις στην σειρά «8 Λέξεις». Ο Οδυσσέας ερωτεύεται την Έρση και της ζητάει να γυρίσει. «Γύρνα, σε θέλω», της λέει.

H Eρση μετά την εγκυμοσύνη αλλάζει τελείως. Τόσο η προτροπή της Ναυσικάς να μην την έχει δεδομένη ο Οδυσσέας, όσο και η αγάπη που αρχίζει να έχει για το παιδί που περιμένει, την κάνουν να αισθάνεται πιο δυνατή.

Σιγά σιγά αποστασιοποιείται από τον Οδυσσέα. Θα το αντέξει, όμως, τελικά εκείνος; Είναι κάτι που ήθελε; Ή τα αισθήματά του για την Ερση είναι πιο βαθιά από όσο πίστευε;

Η Ερση τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολύ υπενθυμίζει στον Οδυσσέα ότι δεν θέλει να του αλλάξει τη ζωή, ότι δεν περιμένει τίποτα από αυτόν και ότι το διαζύγιό τους θα βγει μετά τη γέννα, όπως είχαν κανονίσει. Ο Οδυσσέας, από την άλλη, ναι μεν δεν της φέρνει αντίρρηση σ' αυτά που λέει, από την άλλη όμως φροντίζει να προσπερνάει τα λεγόμενά της.

8 Λέξεις Έρση Οδυσσέας

Οι μέρες περνούν και η Ερση δείχνει αποφασισμένη να τελειώνει μια για πάντα με τον Οδυσσέα: «Δεν βρίσκω τον λόγο να μένω εδώ μαζί σου, Οδυσσέα μου. Αυτά που είπαμε ισχύουν για το παιδί, αλλά δεν αισθάνομαι καλά να είμαι μες στα πόδια σου», του λέει και αποφασίζει να βγει από τη ζωή του. Ωστόσο ο Οδυσσέας δεν παίρνει καθόλου καλά αυτή της την απόφαση και πραγματικά είναι ξαφνιασμένος με όσα ακούει, ενώ της ζητάει περισσότερες εξηγήσεις: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει αλλάξει, Ερση. Δεν σου είπα ποτέ ότι με πιέζεις, ούτε και σου έδειξα ότι δεν σε θέλω εδώ. Τι συμβαίνει ξαφνικά και αισθάνεσαι άβολα;» της λέει. Η κουβέντα που αρχίζουν να κάνουν φανερώνει όμως μια Ερση πολύ διαφορετική και αποφασισμένη πλέον να διατηρήσει την προσωπική της αξιοπρέπεια και ελευθερία: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, Οδυσσέα. Εγώ άλλαξα. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω στη σκιά σου, να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, να κάνω ότι δεν με πειράζει ότι δεν είμαστε κανονικό ζευγάρι. Είναι άδικο για μένα. Εγώ αδικώ τον εαυτό μου, πληγώνω την αξιοπρέπειά μου και περιορίζω την ελευθερία μου. Καταλαβαίνεις; Πνίγω τα συναισθήματά μου. Αλλά μέχρι εδώ. Θα φύγω, Οδυσσέα, δεν μπορώ να ζήσω άλλο εδώ μέσα», του λέει και φεύγει. Ο Οδυσσέας είναι απογοητευμένος από τη νέα τροπή που παίρνει η ζωή του, αλλά και στενοχωρημένος, καθώς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά παρά να δεχτεί την απόφασή της: «Και να θέλω, δεν μπορώ να σε κρατήσω με το ζόρι, Ερση. Να ξέρεις όμως ότι δεν σε διώχνω εγώ και αυτό το σπίτι θα είναι πάντα ανοιχτό για σένα», της λέει.

Η Ερση φεύγει και περιορίζεται μόνο στα αμιγώς φιλικά και επαγγελματικά της καθήκοντα και μάλιστα συγκεντρώνει και πληροφορίες για την Γκρέις, οι οποίες έρχονται να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς η δημοσιογράφος δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται. Η επαφή της με τον Οδυσσέα για να του τις μεταφέρει και να μιλήσουν για τα νέα δεδομένα στην ιστορία με την εξαφάνιση του πατέρα του είναι τελείως ψυχρή, κάτι που αρχίζει να ενοχλεί πολύ τον Οδυσσέα. Οι μέρες περνούν και ο Οδυσσέας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία της Ερσης. Συνεχώς τη σκέφτεται, αγωνιά γι' αυτήν, αλλά δεν κάνει καμία κίνηση για να της το δείξει. Ολα δείχνουν ότι ο Οδυσσέας είχε αισθήματα γι' αυτή την κοπέλα που έκανε γυναίκα του. Αισθήματα που ξεπερνούν τα όρια της συμβατικής αγάπης και φτάνουν μέχρι τον έρωτα!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΖΕΙ

Η Γκρέις συναντάει τον Οδυσσέα και αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και για τον λόγο που βρίσκεται στην Κέρκυρα. Ωστόσο ανάμεσα σε όσα έχει να του πει του ρίχνει και μια βόμβα μεγατόνων: «Ο πατέρας σου δεν είναι νεκρός, ο Μάρκος Καλλέργης ζει!» του λέει και ο Οδυσσέας μένει άναυδος. Αμέσως μετά ο Οδυσσέας βρίσκει τη Ναυσικά και της λέει πως ο Μάρκος ζει και εκείνη με τη σειρά της ζητά να συναντηθεί με την Γκρέις. Η συνάντηση γίνεται και η Γκρέις απαντά σε όλες τις απορίες της Ναυσικάς, αλλά η Ναυσικά δεν δείχνει να πείθεται από την ιστορία της.

TV24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«8 Λέξεις»: Η Ειρήνη Καραγεώργη, η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου τα αποκαλύπτει όλα!

8 Λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (11-14/11)

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share