Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (14/11) - Η Δέσποινα θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Βασίλη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (14/11) - Η Δέσποινα θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Βασίλη!
TV24 14.11.2019 10:56
Follow us on Google News

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τη σειρά του ΣΚΑΪ «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά», σήμερα (14/11). Η Δέσποινα μοιάζει να θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Βασίλη!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Η Δέσποινα μοιάζει να θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Βασίλη. Η Άννα μπουκάρει στο σπίτι του Μάνου αποφασισμένη για όλα και ο Μάνος πανικοβάλλεται. Η Μάνια αντιλαμβάνεται πως η Άννα δεν έχει κοιμηθεί σπίτι της και ανησυχεί. Επιστρέφοντας η Άννα, το άλλο πρωί, της λέει ψέματα πως γύρισε ο Αντρέας αλλά η Μάνια δεν την πιστεύει. Η Ζωή λέει στον Άρη πως είναι έγκυος και ο Άρης έξω φρενών που δεν είχε τη δική του συγκατάθεση, φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος προσπαθεί να εξηγήσει στην Άννα πως αυτή η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί η Μάνια είναι φίλη του αλλά η Άννα τού εξομολογείται πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει στα καινούρια επεισόδια το «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη σειρά που επέστρεψε με νέα επεισόδια μετά από 20 περίπου χρόνια. Απόφαση "βόμβα": Αυτά είναι τα προγράμματα που θα αλλάξουν ώρα για να μην... κοπούν!

«Σε γενικές γραμμές η επιτυχία είναι προτιμότερη από την αποτυχία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αποτυχία, μιλάμε για μία κρίση του κοινού στο δεύτερο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να το κρίνει κανείς και να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει κανείς την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και εδώ πιστεύω πως έγινε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λόγω Τιμής: Η Ηρώ μαθαίνει πως χτύπησαν άγρια τον γιο της! Καταιγιστικές οι εξελίξεις του σημερινού 17/10 επεισοδίου!

Λόγω Τιμής: Η Μάνια μετά την αποβολή επιστρέφει στο σπίτι της! Ανατρεπτικές οι εξελίξεις σήμερα στο δεύτερο επεισόδιο!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share