Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις "φωτιά" στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (18-22/11)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "φωτιά" στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου».

Αναλυτικά τι θα δούμε αυτήν την βδομάδα!

Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (15/11) - Η Ρενάτα προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να...

Επεισόδιο 46

Ο Ζαχαρίας είναι απαρηγόρητος για την απόλυση του από την εταιρία, ενώ η Ρενάτα αμφισβητεί όλο και περισσότερο τη σχέση της με τον Αχιλλέα. Η Μαρίνα δίνει χρήματα στο Μένιο, κάνοντας το Βλάση να αναρωτηθεί για τα μυστικά που μπορεί να κρύβει. Θα καταφέρει να μάθει περισσότερα για εκείνη; Στο ΔΣ η πρόταση της Ρενάτας καταψηφίζεται και η κόντρα της με τον Αχιλλέα μεγαλώνει. Τι θα γίνει όταν εμφανιστεί ξαφνικά ο Μάρκος μπροστά σε όλους; Θα αποκαλυφτεί το μυστικό της Ρενάτας;

Επεισόδιο 47

Ο Μάρκος εμφανίζεται στο ΔΣ και κάνει πως δεν γνωρίζει τη Ρενάτα, κάτι που της δημιουργεί ακόμα περισσότερες υποψίες για τις προθέσεις του. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Ρενάτας γεμίζει προσδοκίες τον Αχιλλέα. Η Βάνα αναλαμβάνει να βρει τη Μπεάτα για να σώσει την παρέα της αποθήκης απ’ τα κουσούρια της. Ο Μένιος σπρώχνει βίαια τη Μαρίνα μπροστά στο Θοδωρή. Θα μπορέσει ο Θοδωρής να κρατήσει το μυστικό της Μαρίνας; Τι θα γίνει όταν δυο υπάλληλοι του υγειονομικού συλλάβουν τον Λεωνίδα μπροστά στην έκπληκτη Φλωρέτα;

Επεισόδιο 48

Ο Λεωνίδας συλλαμβάνεται πριν προλάβει να τα ξαναβρεί με τη Φλωρέτα. Η Φαίη δεν εγκρίνει την ενασχόληση του Βλάση με το θέατρο με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν βαριά λόγια. Ο Μάρκος ψαρεύει τον Αχιλλέα προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Ρενάτα. Η Μαρίνα μαθαίνει από το Θοδωρή τι σχέση είχε η Φαίη με το Βλάση. Η Λατάνια κρυφακούει τη Φαίη που είναι έξαλλη με το Βλάση και τα μεταφέρει όλα στο Δαμιανό. Θα καταφέρει ο Ζούβας να σώσει το Λεωνίδα ή θα τα κάνει χειρότερα; Θα τολμήσει η Ζωγραφιά να μιλήσει ανοιχτά στο Δαμιανό; Γιατί ο Μάρκος επισκέπτεται τη Ρενάτα ενώ ξέρει ότι λείπει ο Αχιλλέας;

Επεισόδιο 49

Ο Σήφης καθησυχάζει την ανήσυχη Φλωρέτα και καταφέρνει να βγάλει έξω τον Ζούβα και τον Λεωνίδα. Στην αποθήκη προετοιμάζονται για μια παρανόρμαλ τελετή με την Μπεάτα. Η Σύλβια βοηθά το Βλάση με τις τελευταίες ετοιμασίες πριν την επανεξέταση. Ο Λεωνίδας είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή της Φλωρέτας στο σπίτι κι ο Βλάσης αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα όσα γνωρίζει για το μενταγιόν. Τι θα συμβεί στην τελετή εξαφάνισης των κουσουριών όταν θα μπουκάρει απρόσκλητη η Σύλβια; Τι θα σκεφτεί ο Αχιλλέας όταν ακούσει τη Ρενάτα να παραμιλάει στον ύπνο της και να αναφέρει το όνομα του Μάρκου;

Επεισόδιο 50

Η συνεδρία της Μπεάτας δεν πάει καλά και τα «κουσούρια» αλλάζουν ιδιοκτήτη. Ο Μάρκος στριμώχνει τη Ρενάτα και της ζητάει ξεκαθάρισμα. Η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας είναι ξανά μαζί. Η σχέση όμως του Λεωνίδα με το Θοδωρή περνά κρίση. Η Σύλβια κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το Βλάση με τις εξετάσεις του. Θα καταφέρει τελικά ο Βλάσης να περάσει στη δραματική σχολή; Θα απολύσει τελικά η Φαίη τον Ζαχαρία; Πώς θα αντιδράσει η Ζωγραφιά στην απόφαση του Δαμιανού σχετικά με τη Φαίη;

«Έλα στη θέση μου»: Χωρίζουν οριστικά «Λεωνίδας» - «Φλωρέτα»; Έχουμε spoiler!

Χωρίζουν οριστικά «Λεωνίδας» - «Φλωρέτα» στην σειρά «Έλα στη θέση μου»; Έχουμε spoiler δια στόματος της ίδιας της πρωταγωνίστριας.

Αν η Υρώ Λούπη ξεχωρίζει για κάτι, πέραν του ταλέντου της, είναι η ευγένεια και η θετική της διάθεση. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Ελα στη θέση μου» του Alpha μιλά στο TV24 με αγάπη για την ηρωίδα της Φλωρέτα και αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Λεωνίδα αλλά και τον γιο της Σήφη.

Τέταρτη χρονιά για το «Ελα στη θέση μου». Θεωρείτε ότι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα;
«Φυσικά. Δεν είναι εύκολο το να κρατάς το ενδιαφέρον του κοινού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και η απόφαση αυτή ενείχε ένα ρίσκο. Ομως η συγκεκριμένη ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει βρει το ρυθμό της. Είναι συντονισμένη σε μια κατεύθυνση με στόχο να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εξαιρετικοί συντελεστές και ο καθένας από το πόστο του δίνει τη μάχη του».

«Έλα στη θέση μου»: Η Κάλη Δάβρη η τηλεοπτική «Βάνα» μας δίνει όλες τις εξελίξεις!

Συστηθήκατε πέρυσι στο κοινό ως κυρία Σοφοκλέους και καταλήξατε κυρία Καλατζή.
«Στη ζωή της Φλωρέτας έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Εχουν αλλάξει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι όλα όσα συμβαίνουν έρχονται και σε εμάς... ουρανοκατέβατα, γιατί παίρνουμε πέντε σενάρια την εβδομάδα και δεν ξέρουμε την υπόθεση σε μάκρος ούτε και τις ανατροπές της. Η ιστορία της Φλωρέτας από αλλού ξεκίνησε και αλλού πάει. Εμφανίστηκε αυτό το παιδί, που ήταν η μαύρη τρύπα στη ζωή της και το ζητούμενό της. Τότε που το γέννησε δεν το χάρηκε. Αναγκάστηκε να το δώσει για να σώσει τη ζωή τη δική της και του μωρού, γιατί θεωρούσε ότι κινδυνεύει λόγω της βεντέτας. Ηταν ένα φοβισμένο κορίτσι και αυτή η μόνη λύση που έβλεπε μπροστά της. Ηταν πολύ μικρή».

Κράτησε, όμως, το μυστικό κρυφό από τον Λεωνίδα και αυτό κοντεύει να χαλάσει τον γάμο της.
«Οντως, αυτό θα της κοστίσει ακριβά. Ομως φοβόταν πολύ να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη. Τα πράγματα δεν είναι δεδομένα για μια μάνα όταν ακουμπάει τέτοιες χορδές. Δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί».

Εψαχνε όλα αυτά τα χρόνια τον Σήφη;
«Τον έψαχνε, απλώς ήταν διακριτική, γιατί είχε στο μυαλό της ότι μπορεί το παιδί να είναι στόχος και δεν ήθελε να τους οδηγήσει στα ίχνη του. Ηθελε να το προστατεύσει».

Δεν είπε αμέσως στον Σήφη ότι είναι η μητέρα του.
«Θεωρούσε ότι αυτό έπρεπε να κάνει, αλλά ήταν πολύ μουδιασμένη. Μέσα της είχε έναν φόβο και γι’ αυτό δεν του μίλησε όπως ήθελε».

Ομως έχει την ευκαιρία να επανορθώσει.
«Σίγουρα αυτό που θέλει είναι να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Και από τη στιγμή που τον βρήκε, αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο στη ζωή της. Τώρα έχει ένα παλικάρι μπροστά της και ξέρει ότι είναι δικό της. Ο Σήφης κι αυτός από την πλευρά του προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Δεν είναι εύκολο να βρει τη μάνα του και να του λέει μια άλλη ιστορία από αυτήν που ξέρει. Είναι σοκαριστικό για εκείνον».

Με τον Λεωνίδα, όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.
«Είναι στα χωρίσματα. Ο γάμος τους περνάει κρίση και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι λογικό αυτό που συμβαίνει. Θα δείξει αν θα είναι οριστικός ο χωρισμός, γιατί οι ανατροπές είναι πάντοτε μεγάλες».

Ο Λεωνίδας είναι από τους πιο ισορροπημένους χαρακτήρες της σειράς.
«Οντως. Είναι ένας άνθρωπος φυσιολογικός, όσο μπορεί να είναι κανείς μέσα σε αυτήν την τρέλα που επικρατεί».


Η Σύλβια είναι η καλύτερη φίλη της Φλωρέτας;
«Ηταν κοντά της στις δύσκολες στιγμές της ζωής της και έχουν έρθει κοντά και με την ιστορία του πατέρα της. Εκείνη πάντα έπαιρνε το μέρος της και την καταλάβαινε. Είναι ακριβοδίκαιος χαρακτήρας η Σύλβια. Παλεύει για την αλήθεια και προσπαθεί να βοηθήσει. Με τη Φλωρέτα συνεννοούνται πολύ καλά, πιστεύω».

Τελικά, μετά από δυο χρόνια... συνύπαρξης με τη Φλωρέτα, τι άνθρωπος είναι;
«Είναι μια γυναίκα που την οδηγεί το συναίσθημα, που αγαπάει πραγματικά, είναι τρυφερή, ακέραιος χαρακτήρας και ηθικό στοιχείο. Θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της κι έχει αυτό το σύνδρομο της νοσοκόμας που περιθάλπει αυτούς που την έχουν ανάγκη. Πιστεύω ότι είναι ένας θετικός χαρακτήρας».

Πέρυσι δεν ήταν ακριβώς έτσι.
«Κι αυτό πάλι ορμώμενη από το συναίσθημα, γιατί την είχε πείσει ο Αντρέας ότι είχε δίκιο. Και μέσα από τα δικά του λεγόμενα ενεργούσε με τρόπο που υπερασπιζόταν την αλήθεια του».

Το κοινό αγαπάει τη Φλωρέτα;
«Την αγαπάει πολύ, γιατί τους είναι αναγνωρίσιμη προσωπικότητα. Είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας και ταυτίζονται μαζί της. Τους έχει πείσει για το δίκιο της».

Στο θέατρο πού θα σας δούμε;
«Εχω μια εξαιρετική συνεργασία. Στις 2 Νοεμβρίου θα ανεβάσουμε τον “Κύκνο” της Ελίζαμπεθ Εγκλοφ στο “Αγγέλων βήμα” σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσάγκου. Αφορά ένα ερωτικό τρίγωνο που διαπραγματεύεται τη θέση που έχει η αγάπη στη ζωή μας και πώς μπορούμε να τη βρούμε».


ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ