Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Μεγάλη ανατροπή! Ο Οδυσσέας "πέφτει" στα πόδια της Έρσης!

Τη ζητάει ξανά σε γάμο!

8 Λέξεις: Μεγάλη ανατροπή! Ο Οδυσσέας
TV24 17.11.2019 12:28

Μεγάλη ανατροπή για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Οδυσσέας "πέφτει" στα πόδια της Έρσης!

H Έρση συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις από τον Οδυσσέα, αποφασισμένη να μην τσαλακώσει πια την αξιοπρέπειά της. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας αισθάνεται ότι η Έρση του λείπει μέχρι τη στιγμή που η ζήλια του αλλάζει όλα τα συναισθήματα γι’ αυτήν και σαν τρελός τη θέλει πίσω.

8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (14/11) - Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο!

Η Ιφιγένεια δείχνει να έχει πάρει «πατριωτικά» τον χωρισμό της Έρσης με τον Οδυσσέα και δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν τους δει ξανά μαζί. Έτσι καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, που δεν είναι άλλο από το «ξυπνήσει» τα αισθήματα του Οδυσσέα για την έστω και τυπικά γυναίκα του. Όπως όλα δείχνουν, το σχέδιο της Ιφιγένειας να τα ξαναφτιάξει στην Έρση και στον Οδυσσέα πάει όλο και καλύτερα.

Ο Οδυσσέας, για κάποιο λόγο που δεν μπορεί να καταλάβει ούτε ο ίδιος, «τσιμπάει» απίστευτα στα παραμύθια της Ιφιγένειας για τον «Ιταλό γόη» που υποτίθεται πως έχει σχέση η Έρση: «Δηλαδή τι εννοείς ότι έχουν σχέση; Μένουν μαζί; Είναι σοβαρό;», τη ρωτάει γεμάτος αγωνία. Η Ιφιγένεια το παίζει άνετη, αλλά έχει κι άλλα που θέλει να κάνει ώστε να φτάσει τον Οδυσσέα στα όριά του. Μάλιστα το σχέδιό της μπαίνει σε πλήρη ισχύ και βοηθοί της γίνονται ο Χορέν με τον Τζίμι, οι οποίοι κάνουν ότι γνωρίζουν τη σχέση της Έρσης και ότι η κοπέλα επιτέλους δείχνει να βρήκε αυτόν που την κάνει ευτυχισμένη: «Μα το αξίζει, είναι τόσο καταπληκτική που ο κάθε άντρας θα την ήθελε δίπλα του», του λένε.

Έτσι ο Οδυσσέας πέφτει στην παγίδα της Ιφιγένειας και αντιδρά με μεγάλο πάθος

«Ε όχι, δεν μπορεί ξαφνικά να μπήκε άλλος άντρας στη ζωή της. Η Έρση είναι δική μου, με θέλει, με αγαπάει», μονολογεί και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Χωρίς να σκεφτεί τίποτε άλλο και τυφλωμένος από τη ζήλια του βρίσκει την Έρση και της δείχνει πώς αισθάνεται πραγματικά γι’ αυτήν: «Χρειάστηκε να σε χάσω για να καταλάβω ότι μου είσαι απαραίτητη. Τώρα ξέρω πια τι αισθάνομαι για σένα, Έρση. Τα αισθήματά μου είναι πολύ πιο δυνατά από όσο νόμιζα», της ομολογεί.

Η κοπέλα δείχνει απλά να τον κατανοεί, αλλά τίποτα παραπάνω. Καμία αντίδραση σε όσα ακούει. Όμως ο Οδυσσέας δεν λέει να το βάλει κάτω, αρχίζει να την πολιορκεί και προσπαθεί να την πείσει για τα αισθήματά του για εκείνη: «Γιατί δεν με πιστεύεις; Πάντα σε αγαπούσα αλλά δεν είχα τον τρόπο να σου το δείξω. Τώρα ξέρω! Ξέρω ότι μόνο εσένα θέλω», της λέει, όμως οι πληγές του παρελθόντος κάνουν την Έρση πολύ επιφυλακτική απέναντί του: «Οδυσσέα, μην επιμένεις. Το δοκιμάσαμε. Ούτε η εγκυμοσύνη μου έχει να κάνει. Σου είπα από την αρχή ότι αυτό το παιδί το θέλω, το αγαπάω ήδη και δεν έχει να κάνει με σένα και με τον τυπικό γάμο που κάναμε», του τονίζει και ο Οδυσσέας καταρρακώνεται.

Εν τω μεταξύ, η Ιφιγένεια και οι Πετροσιάν αγωνιούν για την έκβαση του σχεδίου τους: «Λέτε να μην πιάσει το κόλπο;», αναρωτιούνται, αλλά η Έρση μετά από την τελευταία συνάντησή της με τον Οδυσσέα, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να γυρίσει σπίτι και στην αγκαλιά του άντρα της... Ο Οδυσσέας μόλις την βλέπει ξανά στο σπίτι τους, εκφράζει για άλλη μια φορά στην Έρση πόσο βαθιά την αγαπάει, αλλά δεν σταματάει εκεί και της ξανακάνει πρόταση γάμου: «Θέλεις να με παντρευτείς; Αυτή τη φορά κανονικά με παπά εκκλησία, ρύζια, κουφέτα. Με όλα!», της προτείνει και η Έρση πέφτει στην αγκαλιά του!

Πηγή: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

Της ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Ανατροπή σοκ! «Γύρνα, σε θέλω» - Ο Οδυσσέας ερωτεύεται την Έρση!

8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (13/11) - Η Ηλιάνα οδηγεί με μανία στους δρόμους!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share