Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι εξελίξεις "φωτιά" από τα επεισόδια της εβδομάδας (18-22/11)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι εξελίξεις
TV24 17.11.2019 14:31
Follow us on Google News

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "φωτιά" από τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (18-22/11) της σειράς του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Αναλυτικά τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 46

Το σκοτεινό σχέδιο της Μάρθας για την Κάτια μπαίνει σε εφαρμογή και η Κάτια κινδυνεύει. Έλλη, Άρης και Σοφία περνούν ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Κλειώ πάει στην αστυνομία κι ο Φώτης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Μιχάλης ξαφνιάζεται με την απάντηση της Ιωάννας στην πρόταση γάμου. Η Μαρίνα αγωνιά για το Φώτη και έρχεται αντιμέτωπη με την προοπτική του γάμου του Μιχάλη με την Ιωάννα. Ο Νίκος φοβάται ότι έχασε την Κάτια και ξεσπάει στον Αργύρη.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 47

Η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους και αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Η Μαρίνα, πέρα από την εξαφάνιση της Κάτιας, έχει να αντιμετωπίσει την Κλειώ που κατηγορεί τον Φώτη για φόνο καθώς και την πρόταση γάμου που έκανε ο Μιχάλης στην Ιωάννα. Η Ρένα διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της Μάρθας είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν την βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο πως ο Φώτης είναι αθώος και να μην ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης της δολοφονίας της Σακκά. Ο αστυνόμος της βάζει σαν όρο να του πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά πυροβόλησε τον Φώτη. Ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Η σχέση του Κωστή με την Κλειώ περνάει κρίση, αφού η Κλειώ πιστεύει πως τον επηρεάζει η Μαρίνα και δεν έχει την στήριξη του στο θέμα του Φώτη. Η Ιωάννα, μετά την αρχική άρνησή της, δέχεται τελικά να παντρευτεί τον Μιχάλη. Η κατάσταση του Δημήτρη εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 48

Η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας που είναι εκεί καμαριέρα. Στην εταιρεία, η Έλλη έχει επωμισθεί πολλές ευθύνες για τα μέτρα της και δεν μπορεί να δει καθαρά τους αληθινούς σκοπούς του Χατζή. Αλλά κι η Μαρίνα αναρωτιέται για την περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας κι αποφασίζει να το ψάξει και να πάει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η Μάρθα… Ο Δημήτρης επιτέλους ξυπνά από το κώμα και η Σοφία αγωνιά για το αν την έχει δει με τον Άρη… Τα αποτελέσματα του DNA για το φόνο της μητέρας της Κλειώς βγαίνουν και είναι αποκαλυπτικά.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 49

Ένα βήμα πριν ανακαλύψει την Κάτια κλεισμένη στο ξενοδοχείο, η Μαρίνα μαθαίνει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA που ενοχοποιούν τον Φώτη και τρέχει να τον βρει. Τα αποτελέσματα μαθαίνει και η Κλειώ, που νιώθει δικαιωμένη για τις υποψίες της και πάει με τον Κωστή να ενημερώσουν τον πατέρα της. Η αντίδραση του Νίκου, όμως, προκαλεί έκπληξη. Την ίδια στιγμή, αποφάσεις καλείται να πάρει και ο Γιώργος, μπροστά στην προοπτική να προχωρήσει στην αναδοχή του Μανώλη και να γίνει επισήμως ο πατέρας του. Η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από την προηγούμενη ζωή της…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 50

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Έλλη την αλήθεια για τον Άρη και τη Σοφία. Ο Νίκος απαιτεί από τη Μάρθα να τον πάει στην Κάτια, απειλώντας την ότι θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ψάχνει το Φώτη κι αυτός κρύβεται. Κι ενώ η Κάτια μένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, δέχεται μια επίσκεψη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Παράλληλα, η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να βοηθήσει το Φώτη, κάνει μια απρόσμενη κίνηση. Η Έλλη κάνει μια έκπληξη στο Χατζή, που αλλάζει τη μέχρι τώρα σχέση τους.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Αυτό είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Ποιο θα είναι το φινάλε των αγαπημένων σας πρωταγωνιστών; Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο τέλος!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Η Κάτια ανακαλύπτει ότι...

Οι δύο πετυχημένες καθημερινές σειρές του ANT1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Αγριες μέλισσες» θα ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο επεισοδίων τους στα μέσα Δεκεμβρίου και θα επιστρέψουν ξανά με τη νέα χρονιά, στις 13 Ιανουαρίου. Το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά το φινάλε των αγαπημένων σας πρωταγωνιστριών...

ΚΑΤΙΑ

Είναι μια βασανισμένη γυναίκα. Από τότε ακόμη που ήταν νέα χρειάστηκε να παλέψει για την επιβίωσή της. Αφησε το παιδί της σε ίδρυμα για να δουλέψει και της είπαν ότι ήταν νεκρό. Εχασε ένα ακόμη αγόρι που ήταν άρρωστο, τον Αλέξη. Κατηγόρησε τη Μαρίνα για αυτό και την πολέμησε. Εφτασε όμως η στιγμή να συνειδητοποιήσει ότι πολεμάει την ίδια της την κόρη. Μόνο που, όταν το έμαθε, η αμνησία τής στέρησε τη χαρά να τη σφίξει στην αγκαλιά της. Τώρα ο κίνδυνος να μπει ξανά φυλακή ελλοχεύει, αφού ήταν κρατούμενη. Τελικά η Κάτια θα βρει τη μνήμη της και οι ρόλοι θα αλλάξουν. Από κυνηγημένη θα γίνει... κυνηγός, για να εκδικηθεί αυτούς που της έκαναν τόσο κακό. Η Κάτια όμως έχει ακόμη να ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Η Μάρθα δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα να έρθει κοντά με την κόρη της. Ο Νίκος επίσης θα γίνει σκιά της. Οι δολοπλοκίες θα συνεχιστούν, αλλά τελικά η Κάτια θα ζήσει τον έρωτα με τον Αργύρη και θα έχει την αγάπη της κόρης της.


ΜΑΡΙΝΑ

Ακολουθώντας τη μοίρα της μητέρας της, η Μαρίνα πέρασε πολλά από μικρή ηλικία. Εμεινε έγκυος, αναγκάστηκε να πάρει πάνω της έναν φόνο που δεν έκανε για να μπει στη φυλακή και να γεννήσει το παιδί της. Εκεί βρήκε συμπαράσταση από τη Ρένα και τη Μάρθα, με τις οποίες έγινε αχώριστη. Το έσκασε από τη φυλακή, άλλαξε ταυτότητα, αλλά πάντα ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το ποια πραγματικά είναι καραδοκεί. Η Μαρίνα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και αυτό, αφού θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να γίνει η αποκάλυψη. Ομως ο Μιχάλης θα είναι πάντα δίπλα της για να τη στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της. Κάποτε θα έρθει η ηρεμία που τόσο επιθυμεί στη ζωή της, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της και, φυσικά, την κόρη της Μελίτη.


ΜΑΡΘΑ

Η Μάρθα είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να αποδώσει δικαιοσύνη με τα ίδια της τα χέρια. Μπήκε στη φυλακή γιατί σκότωσε τον γιατρό που ήταν υπεύθυνος για την κατάσταση της υγείας της κόρης της. Η Μαρίνα πήρε τη θέση του κοριτσιού της όταν εκείνο πέθανε. Οταν έμαθε ότι η Κάτια είναι μητέρα της Μαρίνας, έγινε ο χειρότερος εχθρός της, αφού θεώρησε άδικο μια τέτοια γυναίκα να έχει παιδί τη δική της την κόρη. Για αυτό και δεν δίστασε ούτε στιγμή να δώσει εντολή για τη δολοφονία της. Δεν σταμάτησε ούτε όταν ο Φώτης κατάλαβε την εμπλοκή της στην εξαφάνιση της γυναίκας. Το αντίθετο. Στράφηκε και εναντίον του. Ομως όλες οι σατανικές δολοπλοκίες της κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν και η Μαρίνα θα σοκαριστεί τόσο που θα τη μισήσει. Ωστόσο, όταν τα πνεύματα ηρεμήσουν, η κοπέλα θα καταφέρει να δει τον λόγο που τα έκανε όλα αυτά. Δεν θα τη συγχωρήσει, αλλά θα την κατανοήσει. Οι πράξεις των ανθρώπων, όμως, δεν μένουν ατιμώρητες και η Μάρθα θα βρεθεί υπόλογη μπροστά στον νόμο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50€

Πηγή: TV24

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (4-8/11)!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτός είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του Νίκου!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share