Έρωτας Μετά: Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία! Οι εξελίξεις σήμερα 19/11!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία! Οι εξελίξεις σήμερα 19/11!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» του Alpha, για σήμερα 19/11! Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Τρίτη 19 Νοεμβρίου

Επεισόδιο: 33

Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Η Ηλέκτρα μιλάει με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι ενώ την ίδια στιγμή, Νόρα κι ο Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα αρχίζει να ανησυχεί πως ο Κωνσταντίνος την απατάει και το ομολογεί στην Άννα, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον Κωνσταντίνο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Έρωτας Μετά: Ηθοποιός της σειράς έδωσε το απόλυτο spoiler! «Η Άννα θα... »!

Ηθοποιός της σειράς «Έρωτας Μετά» έδωσε το απόλυτο spoiler και είπε μεταξύ άλλων: «Η Άννα θα...»!

Η σειρά που μας έχει καθηλώσει στον AlphaTv σε κάθε επεισόδιο μας μαρτυράει κι από ένα μυστικό ή από ένα spoiler που να το καλοσκεφτεί στέκει!

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έδωσε ένα spoiler για την σειρά, αφού είπε χαρακτηριστικά:

«Κοίταξε συνέβη κάτι κάποια στιγμή στην ζωή της Άννας, της αδερφής μου, που ήταν πολύ καθοριστικό, που την σημάδεψε και θα το κουβαλούσε για όλη της την ζωή. Στην πορεία του σήριαλ συναντάμε άτομα που συνδέονται με την αδερφή μου και το παρελθόν της».

Ηθοποιός του «Έρωτας Μετά» αποκαλύπτει: «Ελπίζω να μη φάω ξύλο...»! (Βίντεο)

Βάσω Λασκαράκη: Spoiler για το Έρωτας Μετά! Ο δολοφόνος της Άννας Μακρίδη είναι...

Spoiler για το Έρωτας Μετά και την Βάσω Λασκαράκη! Ποιος είναι ο δολοφόνος της Άννας Μακρίδη;

Εδώ είμαι και σήμερα με Spoiler μεγατόνων για την αγαπημένη μας (και σας) σειρά! Το Έρωτας Μετά είναι ένα από τα χαρτιά του Alpha που αν και περνάει τα ζόρια του, στέκεται και μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχει και ανοδική πορεία στην τηλεθέαση....

Η σειρά είναι γεμάτη ανατροπές και ενώ προχτές σας έγραψα για τον Δημήτρη και την Άννα, σήμερα επανέρχομαι για ρεπορτάζ σχετικά με τον δολοφόνο! Ποιος την σκότωσε και γιατί; Η απάντηση κρύβει έκπληξη! Να τονίσω βέβαια, για μια ακόμη φορά πως τα εν λόγω spoiler είναι βάση σεναρίου της αργεντίνικης σειράς στην οποία βασίστηκε.

Και τώρα στο ζουμί: Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κηδεία της Άννας αλλά και την παρουσία του Δημήτρη, που θρηνεί τη νεκρή του μητέρα. Ωστόσο, όσο και αν φαίνεται προφανές, δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Βάσως Λασκαράκη (Άννα Μακρίδη).

Τη σκηνή του ατυχήματος, την είδαμε στην αρχή της σειράς αλλά κρύβει όλα τα ερωτήματα που θέλουν απάντηση. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Υοuweekly.gr, το ατύχημα δεν έχει σχέση με τον θάνατο της Άννας. Λίγο μετά, Άννα και Κωνσταντίνος δέχονται επίθεση από τον Δημήτρη και έναν φίλο του. Οι δυο τους, προσπαθούν να βιάσουν την Άννα και ο Κωνσταντίνος πυροβολεί για να τους φοβίσει. Αστοχεί και η σφαίρα πετυχαίνει την Άννα! Η ίδια, πέφτει νεκρή ακαριαία.....

Συντονιστείτε όμως, γιατί τα καλύτερα και ακόμα πιο ζουμερά spoilers έρχονται!