Άγριες Μέλισσες: Σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (21/11) - Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (21/11) - Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως...

Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (21/11) της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για την βιομηχανική ζώνη και το νέο χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για την βιομηχανική ζώνη και το νέο χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο Δούκας χτυπάει άγρια τον Κωνσταντή, μπροστά στον Νικηφόρο, που απαιτεί να μάθει το λόγο της σύγκρουσής τους. Ο Κυπραίος πείθει την Δρόσω πως πίσω από την κλοπή των χρυσαφικών, κρύβονται οι Σεβαστοί και όχι αυτός. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει μια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο, και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Θεοδοσία και ο Λάμπρος συναντούν τυχαία την Ελένη και η Θεοδοσία της ζητάει συγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά της με σκοπό να τα ξαναβρούν, τίποτα όμως δεν πηγαίνει όπως περίμενε. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Άνετ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η «Θεοδοσία» πρόδωσε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια! (Βίντεο)

Ένα spoiler «έσκασε» για την σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Η «Θεοδοσία» πρόδωσε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδι!

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 μας έχει καθηλώσει και κάθε νέο που γίνεται γνωστό για τα παρακάτω επεισόδια προκαλεί σάλο!

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» δε δίστασε να δείξει on air τη βέρα του… γάμου της με τον Λάμπρο, την οποία είχε ξεχάσει να βγάλει από το χέρι της. Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς δηλώνει! "Ναι φιλοξενώ άστεγο στο σπίτι μου"!

Στη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έγιναν αποκαλύψεις για την εξέλιξη της σειράς, καθώς όπως όλα δείχνουν στα επόμενα επεισόδια η Θεοδοσία θα μείνει έγκυος από τον Λάμπρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: