Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (21/11) - Ο Αντρέας έρχεται στην Αθήνα για τα γενέθλια της Άννας!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (21/11) - Ο Αντρέας έρχεται στην Αθήνα για τα γενέθλια της Άννας!

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τη σειρά του ΣΚΑΪ «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά», σήμερα (21/11). Ο Αντρέας έρχεται στην Αθήνα για τα γενέθλια της Άννας και αποφασίζει να της κάνει δώρο-έκπληξη ένα ταξίδι στα Κύθηρα.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 9

Ο Αντρέας έρχεται στην Αθήνα για τα γενέθλια της Άννας και αποφασίζει να της κάνει δώρο-έκπληξη ένα ταξίδι στα Κύθηρα. Η Ιλεάνα πάει στη σχολή της Δέσποινας, δήθεν για να ξεκινήσει μαθήματα γιόγκα, αλλά ο σκοπός της είναι να εκδικηθεί τον Βασίλη. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στον Μιχάλη την περιπέτειά του με την Άννα. Ο Άρης, μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, τηλεφωνεί στη Ζωή αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Αθηνά γνωρίζει τον Δημήτρη και η ζωή της μοιάζει ν’ αλλάζει. Η Ηρώ με τον Θανάση και τον Γιώργο μετακομίζουν για λίγες μέρες στο σπίτι του Μιχάλη και της Αλεξάνδρας. Ο Φοίβος παίρνει το αυτοκίνητο της μητέρας του και μαζί με τον Γιώργο και δύο κορίτσια πάνε σε κλαμπ. Επιστρέφοντας, τους σταματάει η αστυνομία και οδηγούνται στο τμήμα γιατί ο Φοίβος δεν έχει δίπλωμα. Η Μάνια διαβάζει στο κινητό της Άννας ένα μήνυμα που έχει στείλει στον Μάνο και μένει αποσβολωμένη.

Τι είδαμε την προηγούμενη βδομάδα;

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει στα καινούρια επεισόδια το «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη σειρά που επέστρεψε με νέα επεισόδια μετά από 20 περίπου χρόνια. Απόφαση "βόμβα": Αυτά είναι τα προγράμματα που θα αλλάξουν ώρα για να μην... κοπούν!

«Σε γενικές γραμμές η επιτυχία είναι προτιμότερη από την αποτυχία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αποτυχία, μιλάμε για μία κρίση του κοινού στο δεύτερο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να το κρίνει κανείς και να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει κανείς την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και εδώ πιστεύω πως έγινε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.