Elif: Αποκλειστικό βόμβα! Σκοτώνουν τον Σερντάρ - Η Γκοντζά χάνει το μωρό!

Ο Ουμίτ ξεκαθαρίζει τη θέση του στην Αρζού!

Elif: Αποκλειστικό βόμβα! Σκοτώνουν τον Σερντάρ - Η Γκοντζά χάνει το μωρό!

Αποκλειστικό βόμβα «έσκασε» για την Elif! Σκοτώνουν τον Σερντάρ - Η Γκοντζά χάνει το μωρό και οι εξελίξεις τρέχουν!

Παρά τις προσπάθειες του Ουμίτ να καλύψει τις κομπίνες του, η Μελέκ καταλαβαίνει πως έχει διπλό ρόλο και πως έχει βάλει στόχο να καταστρέψει τους Εμιρόγλου. Στο μεταξύ η Γκοντζά χάνει το μωρό και ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ερκούτ για να εκδικηθούν την Αρζού.

Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή και εκείνος ζητάει από την ανιψιά του να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Στο μεταξύ, ο Σερντάρ τηλεφωνεί στον Ουμίτ από τη φυλακή και τον προκαλεί: «Τελείωσες! Θα πληρώσεις για όσα μου έκανες». Ο Ουμίτ όμως βρίσκεται στο αυτοκίνητο μαζί με την Αρζού και δεν μπορεί να απαντήσει. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Ερκούτ και απολογείται: «Εκανα λάθος, συγχώρεσέ με! Εδιωξα την Γκοντζά από το σπίτι, σε παρακαλώ, γύρνα». Εκείνος δέχεται να τη συναντήσει, αλλά παρά τα όσα του λέει, δεν δείχνει ίχνος αδυναμίας και μάλιστα της δίνει και την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε! Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι σε δείπνο, όταν ο Σερντάρ του τηλεφωνεί ξανά για να τον απειλήσει. Τότε ο Ουμίτ του απαντάει: «Είσαι τόσο ανόητος;

Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (21/11) - Η Τουλάι συναντάει τη φίλη της Σεβάλ!

Η Αρζού δεν διάβασε ποτέ το γράμμα, γιατί το πήρα εγώ! Εκανες τεράστιο λάθος και θα πληρώσεις γι' αυτό». Στο μεταξύ, η Γκοντζά μπαίνει κρυφά στο πρώην σπίτι της, που τώρα ανήκει στην Αρζού, και παίρνει πίσω τα κοσμήματά της. Η Αρζού και ο Ουμίτ επιστρέφουν σπίτι, όταν ακούν έναν θόρυβο, αλλά η Γκοντζά κρύβεται και καταφέρνει να το σκάσει. Την επόμενη μέρα, ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα. Η Αλιγέ και η Μελέκ θέλουν να δουν τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος τους λέει πως χρειάζεται χρόνος για την πλήρη ανακαίνισή τους και πως πρέπει να περιμένουν. Το τηλέφωνό του χτυπάει και μιλάει πιστεύοντας πως δεν τον ακούει κανείς, όταν λέει: «Τιμωρήθηκε όπως του άξιζε». Η Μελέκ τον ακούει και νιώθει ξαφνικά ανήσυχη. Η Αρζού δεν βρίσκει το γράμμα και αποφασίζει να πάει στη φυλακή και να μιλήσει με τον Σερντάρ. Εκεί όμως μαθαίνει πως ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε νεκρός! Αυτό τη βάζει σε σκέψεις και θέλει πάση θυσία να βρει το γράμμα του, μιας και είναι σίγουρη πως σχετίζεται με τον ξαφνικό θάνατό του.


Η Γκοντζά χάνει το μωρό

Στο σχολείο, η Μπερίλ ζηλεύει την Ελίφ και λέει σε έναν συμμαθητή τους ψέματα πως η Ελίφ τον κοροϊδεύει για τα κιλά του. Το αγόρι θυμώνει και μαζί με την Μπερίλ σπρώχνουν την Ελίφ από τη σκάλα, αλλά τη σώζει ο Ταϊλάν. Η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται τον Ουμίτ και επιμένει να πάει στο θερμοκήπιο. Στον δρόμο τον ρωτάει συνεχώς ερωτήσεις και σιγά-σιγά χάνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Τα κορίτσια από τη δουλειά τηλεφωνούν στη Μελέκ επειδή υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και παρότι είναι τα γενέθλια της Ελίφ, πηγαίνει. Η Μπαχριγιέ είναι εκεί επίσης και δείχνει αποφασισμένη να πάρει πίσω τη θέση της. Ο Ερκούτ συναντάει την Γκοντζά σε ένα απλό εστιατόριο και την κοροϊδεύει. «Τι έγινε; Ετσι κατάντησες εσύ, η ισχυρή γυναίκα; Τι νόμιζες ότι θα γίνεις, σουλτάνα;

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Άγρια επίθεση από την Γκοντζά στην Αρζού! «Θα πεθάνεις...»!

Μόνη σου έμεινες... Θα κοιμάσαι στους δρόμους τώρα;» της λέει και εκείνη του απαντάει: «Σταμάτα αμέσως και σήκω φύγε, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ», και λιποθυμάει. Ο Ερκούτ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί λένε πως έχασε το παιδί της, και μετά την πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια. Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού πως η Μελέκ έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του και εκείνη του προτείνει να απαγάγει την Ελίφ: «Θα τους πάρω ό,τι πολύτιμο μου πήραν κι εκείνοι». Στο μεταξύ, η οικογένεια Εμιρόγλου ετοιμάζει πάρτι-έκπληξη για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι ακόμα στη δουλειά και ξαφνικά κόβεται το ηλεκτρικό. Η Αϊσέλ πιστεύει πως κάποιος έκοψε τα καλώδια και υπονοεί πως η Μπαχριγιέ είναι υπεύθυνη για αυτό. Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι και διαπιστώνει με χαρά πως της έχουν ετοιμάσει πάρτι, αλλά επειδή η Μελέκ λείπει, θέλει να κόψει την τούρτα μετά με τη μητέρα της. Ο Ουμίτ φτάνει και εκείνος στο κτήμα της οικογένειας Εμιρόγλου και σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ. Η Μελέκ λύνει το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο εργαστήριο και τα κορίτσια την προτρέπουν να φύγει και να πάει να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της. Την ώρα που ο Ουμίτ ετοιμάζεται να αρπάξει την Ελίφ εμφανίζεται η Μελέκ.


Βεϊσέλ και Τουλάι υποφέρουν

Ο Βεϊσέλ είναι λυπημένος εξαιτίας της Τουλάι. Το ίδιο όμως υποφέρει και εκείνη από τον χωρισμό τους. Ο Ουμίτ επιστρέφει σπίτι και η Αρζού του βάζει τις φωνές επειδή δεν έκλεψε την Ελίφ. «Δεν θα κλέψω ένα παιδί χωρίς λόγο! Μου ξεκαθάρισες πως θέλεις να καταστρέψω τους Εμιρόγλου και θα το κάνω, αλλά η Ελίφ τι φταίει;» της λέει και εκείνη του απαντάει: «Τι έγινε; Σε πήραν με το μέρος τους; Από όταν εμφανίστηκε αυτό το παιδί καταστράφηκε η ζωή μου όλη». Ο Ουμίτ επιμένει: «Δεν είμαι με το μέρος τους! Είμαι μαζί σου! Ομως αν μου έχεις πει ψέματα και έχεις σκοπό να βλάψεις ένα παιδί, εμένα ξέχνα με». Η Αρζού το δέχεται και φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με την απαγωγή. Ο Ερκούτ και η Γκοντζά μιλάνε για την Ασουμάν και εκείνη του λέει πως το χρήμα είναι τα πάντα για την Ασουμάν και είναι σίγουρη πως τώρα θα αναζητήσει την Αρζού για να τη βοηθήσει. Ο Ερκούτ δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της γυναίκας του. Η Γκοντζά ζητάει τη βοήθειά του για να βγει από την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί και θέλει να έχει κάποιον που να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Πράγματι, η Ασουμάν ζητάει τη βοήθεια της Αρζού, η οποία την παίρνει για υπηρέτριά της και φροντίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση! Η Τουλάι και η Σεβάλ πουλάνε στους δρόμους το εμπόρευμά τους. Κατά τύχη περνάνε από εκεί ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ, αλλά δεν βλέπουν την Τουλάι. Εκείνη όμως τους βλέπει και νιώθει άσχημα. Η Σεβάλ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί την Τουλάι, αλλά εκείνη δεν της λέει τίποτα. Η Μπαχριγιέ απειλεί τον Τζεβαχίρ με όσα γνωρίζει για τη διαχείριση της επιχείρησής του και εκείνος τη συμβουλεύει να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Η Σούνα τους ακούει να μαλώνουν και η Μπαχριγιέ την απειλεί: «Δεν άκουσες τίποτα! Αν μιλήσεις, θα σε καταστρέψω».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

TAGS