8 Λέξεις - Αποκλειστικό: Χαρμόσυνα νέα! Μιχάηλ και Ρωξάνη παντρεύονται!

Πως θα αντιδράσει η Ηλιάνα;

8 Λέξεις - Αποκλειστικό: Χαρμόσυνα νέα! Μιχάηλ και Ρωξάνη παντρεύονται!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Χαρμόσυνα τα νέα για τον Μιχαήλ και την Ρωξάνη, παντρεύονται.

Ο Μιχαήλ αφού ξεμπερδεύει με τις συνωμοσίες και τον Αλέκο, αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του, αλλά και την πολιτική του καριέρα με διαφάνεια. Ετσι, αποκαλύπτει δημόσια τη σχέση του με τη Ρωξάνη και ταυτόχρονα της ζητάει να την επισημοποιήσουν.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ενώ ο Ακης ανακοινώνει στην Ηλιάνα πως έχασε την επιμέλεια του παιδιού, ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη ξεκλέβουν μερικές στιγμές για να μείνουν μόνοι, καθώς τα προβλήματα στο γραφείο και η κατάσταση με την Ηλιάνα δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία.

Λίγο μετά η Ρωξάνη προσπαθεί να παρηγορήσει την Εύα, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη στάση που κρατάει η Ολυμπία απέναντί της και που το ίδιο της το παιδί δεν θέλει να τη βλέπει στα μάτια της.
Την ίδια στιγμή ο Αλέκος απειλεί για μία ακόμα φορά τη Ρωξάνη: «Σε κρατάω κι εσένα κι αυτόν στο χέρι. Το παράνομο ζευγαράκι που έχει παιδί και το κρύβει», της λέει. Οταν όμως η Ρωξάνη λέει στον Μιχαήλ για τον εκβιασμό που της έκανε ο Αλέκος, ο Μιχαήλ αποφασίζει να επέμβει με ακραίο τρόπο. Αμέσως πάει και βρίσκει τον Αλέκο και τα αίματα ανάβουν γρήγορα, μέχρι που οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και πλακώνονται μέσα στο πολιτικό γραφείο. Η Ρωξάνη τα χάνει και λέει στο Μιχαήλ: «Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Ο Αλέκος είναι αδίστακτος, μπορεί να το χρησιμοποιήσει εις βάρος σου». Ο Μιχαήλ όμως είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά: «Δεν θα προλάβει. Και δεν πρόκειται ποτέ να μας εκβιάσει για τίποτα. Γιατί απλώς θα μάθουν όλοι τα πάντα από εμένα», της απαντάει και κανονίζει αμέσως να βγει στην τηλεόραση. Λίγο μετά, ο Μιχαήλ μιλάει σε μια τηλεοπτική εκπομπή και κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Τα λέει όλα και έξω από τα δόντια, για τη Ρωξάνη και φυσικά για τον γιο του, τον Αγγελο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η αποκάλυψη του Μιχαήλ πέφτει σαν βόμβα και ξεσηκώνει αντιδράσεις, κυρίως από πλευράς Ακη: «Δεν το πιστεύω. Αυτός ήταν που κατηγορούσε την Ηλιάνα για προδοσία;» λέει έξαλλος. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα συνειδητοποιεί το λάθος της και ζητάει συγγνώμη από τον Μιχαήλ, ενώ εκείνος ξεκαθαρίζει στη Ρωξάνη: «Λοιπόν, όλα έγιναν όπως έπρεπε. Από εδώ και πέρα θα μπορούμε να κυκλοφορούμε μαζί χωρίς να κρυβόμαστε από κανέναν».

Φυσικά, τα νέα φτάνουν και στη Ναυσικά, η οποία όμως αντιδρά θετικά απέναντι στη Ρωξάνη κι αγκαλιάζει το νέο της εγγόνι, σε αντίθεση με τον Ακη, που γίνεται έξαλλος και κατηγορεί τον Μιχαήλ για διπροσωπία. Μετά τις αποκαλύψεις, ο Μιχαήλ απολύει τον Αλέκο ενώ παράλληλα τον διώχνει και η Ναυσικά από τη ζωή της και στη συνέχεια ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Ρωξάνη. Ωστόσο η Ρωξάνη έχει αποφασίσει να τον ταλαιπωρήσει λίγο πριν του απαντήσει στην εντελώς ξαφνική πρόταση γάμου που της έκανε. Η νέα πραγματικότητα που επέβαλε με τις δημόσιες αποκαλύψεις του ο Μιχαήλ έχει προβληματίσει πολύ κόσμο και ο Αλέκος που δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει να περάσει έτσι, συναντιέται με τον Ακη και του λέει ότι μαζί μπορούν να καταστρέψουν τον Μιχαήλ!

Eνας φόνος & μια απόπειρα δολοφονίας

Ο Λουκάς κατηγορεί έμμεσα τον Φοίβο για τον φόνο του βουλευτή, ενώ ο Δαμιανός τον αναγκάζει να υπογράψουν ένα συμφωνητικό πριν συνεργαστούν. Στο μεταξύ ο Εκτορας νιώθει εγκλωβισμένος στη σχέση του με τη Στέλλα και... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!!1