Γυναίκα χωρίς όνομα: Ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη αυτός... Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (26/11)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη αυτός... Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από το σημερινό επεισόδιο (26/11) της σειράς του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη, αυτός κρύβεται στο μπαρ του Γιώργου και του Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί την αναστάτωση της Μαρίνας και το φόβο του Γιώργου.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 52

Ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη, αυτός κρύβεται στο μπαρ του Γιώργου και του Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί την αναστάτωση της Μαρίνας και το φόβο του Γιώργου. Την ίδια στιγμή η Κάτια, με τη βοήθεια του Αργύρη, προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια από το παρελθόν της. Η Κλειώ επισκέπτεται τον αστυνόμο και τον πιέζει να παρακολουθήσουν την Μαρίνα, πεπεισμένη πως αυτή θα τους οδηγήσει στην κρυψώνα του Φώτη. Η Σοφία σοκάρεται όταν παραλαμβάνει αγωγή διαζυγίου κι ένα αίτημα για την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού τους από τον Δημήτρη. Η αστυνομία κάνει ξαφνική έρευνα στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει ένα στοιχείο, που θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Η Μαρίνα ανακαλύπτει την προδοσία της Μάρθας!

Αποκλειστικό για την σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Μαρίνα ανακαλύπτει την προδοσία της Μάρθας και σας έχουμε το ρεπορτάζ!

Την ώρα που η ζωή της Κάτιας κινδυνεύει θανάσιμα από τον Νίκο που έχει χάσει πλέον κάθε έλεγχο, η Μαρίνα μαθαίνει τα πάντα για τον ρόλο της Μάρθας στην εξαφάνιση της Κάτιας.

Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια, ενώ η εξήγηση που της δίνει ο Αργύρης δεν πείθει ούτε την ίδια ούτε τον Μιχάλη. Η κοπέλα υποψιάζεται τον Αργύρη, ενώ ο Μιχάλης της αποκαλύπτει: «Η Κάτια δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Μάρθα γι’ αυτή τη συνάντηση, γιατί δεν την εμπιστεύεται». Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα: «Τι είναι αυτά που λες; Γιατί να σκέφτεται κάτι τέτοιο; Σίγουρα κάποια παρεξήγηση έχει γίνει. Τα κενά μνήμης που έχει την έχουν μπερδέψει», του αποκρίνεται.

-Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Την ίδια ώρα ο Φώτης, θέλοντας να παρευρίσκεται στη συνάντηση των δύο γυναικών, το σκάει από την αποθήκη του μπαρ και συλλαμβάνεται. Ο Νίκος, που έχει καταφέρει να πάρει και πάλι την Κάτια, φαίνεται να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τη σκοτώσει. Η γυναίκα περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του. Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να τελειώνει μαζί της.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Η Κάτια σε κλοιό θανάτου! Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα!

Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου, αλλά είναι αποφασισμένη να αντέξει τα πάντα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Μαρίνα, αλλά και ο Αργύρης. Ο Φώτης υποψιάζεται πια σοβαρά τη Μάρθα, όπως και ο Μιχάλης. Η Μάρθα αρχίζει να φοβάται πως τα εκδικητικά σχέδιά της μπορεί να αποκαλυφθούν και να φτάσουν στη Μαρίνα. «Πρέπει να βγει μια και καλή από τη μέση η Κάτια», σκέφτεται και καταλαβαίνει ότι πλέον αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη.


Η μεγάλη σύγκρουση

Η Μαρίνα βγάζει τον Φώτη από τη φυλακή με εγγύηση αφού έχει πάρει χρήματα από τον Χατζή... φυσικά με αντάλλαγμα. Ο Φώτης, ελεύθερος πια, πάει στο σπίτι του Νίκου με σκοπό να πάρει την Κάτια, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακολουθήσει. Ο Αντρέας, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αποφασίζει να πει ψέματα στη Ρένα για να βοηθήσει τον Φώτη. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και τον Αργύρη. Οι δυο τους, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να γλιτώσουν την Κάτια, θα ανακαλύψουν με έκπληξη την ύποπτη διασύνδεση που έχει ο Νίκος με τη Μάρθα.

Φώτης, Αργύρης και Αντρέας πηγαίνουν στη Μαρίνα και της λένε τα πάντα. «Η Μάρθα τα είχε σχεδιάσει όλα από την αρχή μαζί με τον Νίκο. Τόσο καιρό ήξερε πού είναι η Κάτια», της λένε. «Αποκλείεται. Τι είναι αυτά που λέτε; Η Μάρθα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Ξέρει πόσο υπέφερα όλο αυτόν τον καιρό. Σίγουρα κάτι άλλο έχει συμβεί», τους λέει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις.

Όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί