Αστέρια στην άμμο: Ο Ίωνας βρίσκεται στην Αθήνα ψάχνοντας να...Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (26/11)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αστέρια στην άμμο: Ο Ίωνας βρίσκεται στην Αθήνα ψάχνοντας να...Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "φωτιά" από το σημερινό (26/11) επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Αστέρια στην Άμμο»! Ο Ίωνας βρίσκεται στην Αθήνα ψάχνοντας να βρει τη Λαϊλά.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!


Τρίτη 26 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 54

Ο Ίωνας βρίσκεται στην Αθήνα ψάχνοντας να βρει τη Λαϊλά. Ο Μάξιμος μετά από έντονες πιέσεις της Άννας αναγκάζεται να της αποκαλύψει το μέρος όπου κρύβεται η Ασπασία. Ο Ιάκωβος προσπαθεί να γνωρίσει τη μικρή του κόρη και θέλοντας να κερδίσει κι άλλο χρόνο μαζί της, της προτείνει επαγγελματική συνεργασία. Στο μεταξύ η Αλεξία παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τον Αλέξανδρο, που διαχειρίζεται την περιουσία της οικογένειάς της, για να μάθει επακριβώς την οικονομική της κατάσταση. Κάτι που φυσικά μαθαίνει αμέσως η Δέσποινα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Αστέρια στην άμμο: Η "Ασπασία" δίνει spoiler για την σειρά που θα συζητηθεί!

Η τηλεοπτική "Ασπασία" από την επιτυχημένη σειρά «Αστέρια στην Άμμο» έδωσε spoiler το οποίο πρόκειται να συζητηθεί.

Από τους πιο ενδιαφέροντες φετινούς τηλεοπτικούς ρόλους είναι αυτός της Ασπασίας στη σειρά του Alpha Η Μυρτώ Αλικάκη που την υποδύεται μιλά για τον χαρακτήρα της, την εξέλιξη του ρόλου και το τέλος που θα έπρεπε να έχει ως ηρωίδα. Ολα αυτά, στις γραμμές που ακολουθούν.

Τι θα δούμε στο σημερινό 14/11 επεισόδιο;

Μετά το «Τατουάζ», είναι ο ρόλος της Ασπασίας, στο «Αστέρια στην άμμο», η συνέχεια που θέλατε;
«Τον ρόλο της Ασπασίας τον είδα από την αρχή ως πρόκληση, γιατί διαβάζοντας το σενάριο κατάλαβα πως πρόκειται για μια γυναίκα που δεν είναι φυσιολογική. Ζει κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, χωρίς καμία σεξουαλική ζωή εδώ και χρόνια. Νιώθει έναν βαθύ πόνο για τον χαμένο της έρωτα και δυστυχία μέσα σε έναν γάμο. Μόνο το παιδί της είναι μια πηγή χαράς για εκείνη και η επαφή της με την τέχνη. Με απασχόλησε πολύ πώς μπορεί να είναι μια τέτοια γυναίκα, τόσο μακριά από την καθημερινότητά της...».

Και πολύ μακριά από εσάς.
«Ναι, είναι κόντρα ρόλος. Τη φαντάστηκα έτσι όπως τη βλέπετε. Δεν ξέρω αν την κάνω καλά ή όχι, νιώθω πως έχω κάνει σίγουρα μια προσπάθεια. Είναι μια ηρωίδα που πιο συχνά συναντάς σε μια ταινία παρά σ' ένα σίριαλ. Μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω τον χαρακτήρα. Αυτό για μένα ήταν πολύ ενδιαφέρον».
Θα καταφέρει η Ασπασία να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να σταματήσει τη δράση του Νικηφόρου Απέργη;
«Σίγουρα όσο προχωράνε τα επεισόδια δυναμώνει για διάφορους λόγους. Είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Και θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα. Στην αρχή της σειράς βλέπουμε έναν άνθρωπο που ζει στον δικό του κόσμο, όσο όμως περνάει ο καιρός, με διάφορες αφορμές, θα αντιμετωπίσει την πραγματικότητα».

Αστέρια στην άμμο Ασπασία

Θα ζητήσει και τη βοήθεια της Δέσποινας. Γιατί εκείνη;
«Με τη Δέσποινα υπάρχει μια εμπιστοσύνη. Τις συνδέει αυτός ο άνθρωπος. Για τη μία είναι γιος και για την άλλη ο μεγάλος και ανεκπλήρωτος έρωτάς της».

Οταν, αλήθεια, εκείνος κάνει την εμφάνισή του;
«Σίγουρα θα σοκαριστεί η Ασπασία όταν συναντήσει το Ιάκωβο, αλλά θα συγκινηθεί κιόλας. Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι πού θα οδηγήσει όλο αυτό, γιατί πολλές φορές όταν έχουμε στο μυαλό μας κάτι για πολύ καιρό, αυτό εξιδανικεύεται. Μπορεί, λοιπόν, αυτό που είναι στην πραγματικότητα να μην έχει σχέση με αυτό που έχουμε στο κεφάλι μας. Νομίζω πως στην πραγματική ζωή αυτό συμβαίνει εννέα στις δέκα φορές. Η ανάμνηση της Ασπασίας σχετικά με τον Ιάκωβο αγγίζει τα όρια της φαντασίας. Βρίσκεται τόσο πίσω στον χρόνο όλο αυτό, και είναι τόσο μεγαλύτερο το διάστημα που η σχέση τους υπάρχει ως ανάμνηση, που δεν είναι πια πραγματικότητα».

Σε ό,τι αφορά το παιδί της, αντιλαμβάνεται πως είναι κοντά με την Αλεξία, την κόρη του μεγάλου της έρωτα;
«Νομίζω πως η Ασπασία ως προσωπικότητα έχει ένα βασικό μειονέκτημα: όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο κλεισμένος στον εαυτό του, ταυτόχρονα και χωρίς να το θέλει είναι πάρα πολύ νάρκισσος. Ερμηνεύει τα πάντα από το πρίσμα της δικής του οπτικής και της δικής του αίσθησης. Δεν μπορεί να μπει στη θέση των άλλων. Αντιλαμβάνεται πως ο Μάξιμος είναι στα αλήθεια ερωτευμένος με την Αλεξία, αλλά δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί όσα θα ήθελε για το παιδί της».

Θα έχει το χαρούμενο τέλος ως χαρακτήρας που έχουμε διαβάσει και στο βιβλίο;
«Για να πω την αλήθεια, θεωρώ πως ένας άνθρωπος που έχει περάσει όλα αυτά μάλλον θα καταλήξει μόνος του. Θα μου φαινόταν φυσιολογικό. Ενας άνθρωπος συνηθίζει σε αυτή τη μοναχικότητα».

Φαίνεται σαν να έχετε δεθεί πολύ με αυτή την ηρωίδα. Μιλάτε με πολλή αγάπη για εκείνη.
«Αλήθεια είναι αυτό. Εχω αγαπήσει πολύ την Ασπασία. Με έχει απασχολήσει περισσότερο, γιατί είναι πιο... αινιγματική».

Θεατρικά πάλι σε κωμωδία, και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο «Ψύλλοι στ' αυτιά».
«Είναι όντως μια πολύ όμορφη παράσταση και παρατηρούμε το κοινό να βρίσκεται σε παροξυσμό γέλιου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο για τον ηθοποιό που είναι στη σκηνή. Ο θίασος τα σπάει. Δεκατρία άτομα, όλοι ένας και ένας. Καθώς είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη, νομίζω πως βάλαμε πλέον τη σφραγίδα στη σχέση μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και οι δυο».

Προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Πέτρος Φιλιππίδης καταπιάνεται με κλασικά έργα που πολλάκις έχει απολαύσει το κοινό.
«Δεν πιστεύω πως τα κλασικά έργα τα βαριέται ποτέ ο θεατής, γι' αυτό και είναι κλασικά. Πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος που ανεβαίνει μια παράσταση και σαφέστατα ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τον θεατή. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην παράστασή μας είμαστε 13 ηθοποιοί, είμαστε ένας από τους ελάχιστους θιάσους που είναι τόσο πολυπληθής. Αυτές τις παραγωγές στις μέρες μας τις βλέπει κανείς μόνο στο Εθνικό Θέατρο ή σε κάποια καλοκαιρινή περιοδεία. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως έχουν κάτι καλό να παρουσιάσουν».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ