8 Λέξεις: Οι φοβερές αποκαλύψεις της Nόνας συγκλονίζουν τον Οδυσσέα! Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (28/11)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Οι φοβερές αποκαλύψεις της Nόνας συγκλονίζουν τον Οδυσσέα! Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (28/11)!

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (28/11) της σειράς του ΣΚΑΙ, "8 Λέξεις"! Οι φοβερές αποκαλύψεις της Nόνας συγκλονίζουν τον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ και ανατρέπουν τα όσα ήξεραν τόσα χρόνια για την εξαφάνιση του πατέρα τους.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει στο διπλό σημερινό επεισόδιο:

ΠΕΜΠΤΗ 28.11(ΕΠ 99):

Οι φοβερές αποκαλύψεις της Nόνας συγκλονίζουν τον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ και ανατρέπουν τα όσα ήξεραν τόσα χρόνια για την εξαφάνιση του πατέρα τους. Τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα της πρωτοχρονιάς πριν δέκα χρόνια, φέρνουν μπροστά τους μια καινούργια πραγματικότητα και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του Μάρκου Καλλέργη ανοιχτά. Τα δυο αδέρφια και ειδικά ο Οδυσσέας, καλούνται πλέον να χειριστούν διαφορετικά αυτή την περίεργη υπόθεση, προκειμένου να μάθουν αν ζει ο πατέρας τους. Παράλληλα, ο Έκτορας με την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας μέσα από σοβαρές καταγγελίες, όλα αυτά που ο Άκης Αρώνης θα ήθελε να παραμείνουν για πάντα μυστικά. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό χτύπημα που δέχεται ο Άκης, καθώς ο Σίμος ανεβάζει στο σάιτ του την είδηση της σχέσης του με τη Σμαράγδα, από την οποία προέκυψε το εξώγαμο παιδί του. Τέλος, η ανακάλυψη της Ολυμπίας ότι οι γονείς της χωρίζουν και πολύ περισσότερο το ότι η Εύα έχει ερωτική σχέση με τον Νικηφόρο, σπρώχνουν τη μικρή σε μια τελείως αυθόρμητη και θυμωμένη αντίδραση, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Διώχνει την Εύα από το σπίτι με μεγάλη σκληράδα και ζητάει να μείνει με τον πατέρα της!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100:

Ο Δημήτρης απειλεί την Σμαράγδα και το μωρό της σε τέτοιο βαθμό που την τρομοκρατεί. Οι «κοκορομαχίες» μεταξύ Φοίβου και Δαμιανού συνεχίζονται και η Σοφία βρίσκεται ακριβώς στη μέση! Η Εύα νιώθει όλο και πιο απελπισμένη, καθώς η Ολυμπία δεν δείχνει να θέλει να την συγχωρέσει. Η Ναυσικά ξεσπάει απέναντι στον Άκη και του μιλάει όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ! Ο Οδυσσέας, στην προσπάθειά του να μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του, πιέζει για άλλη μια φορά τη Νόνα να του εξομολογηθεί τα πάντα… Ο πατέρας του Σπύρου δημιουργεί διάφορες καταστάσεις στην Κέρκυρα και αρχίζει να παίρνει δανεικά και αγύριστα με ευφάνταστο τρόπο από όποιον βρει μπροστά του! Τα νέα για τον θάνατο του βουλευτή του κόμματος της Αναγέννησης, σοκάρουν πολλούς από τους ήρωες μας, καθώς είχαν προσωπικές σχέσεις μαζί του. Ο Μιχαήλ παίρνει επιτέλους με νόμιμο τρόπο τη γονική επιμέλεια της Αριάδνης…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

8 λέξεις: Αποκλειστικό! Η Ηλιάνα χωρίζει Έρση και Οδυσσέα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις 8 λέξεις! Η Ηλιάνα χωρίζει Έρση και Οδυσσέα και έχουμε τις εξελίξεις!

Ενώ η ζωή όλων προχωράει, η Ηλιάνα βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο. Οταν αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι τα έχει χάσει όλα, θέλει τη ζωή της πίσω. Μα πιο πολύ απ’ όλα την καίει ότι έχασε τον Οδυσσέα, τον οποίο θέλει να διεκδικήσει ξανά...

Η Ηλιάνα δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Την ώρα που είναι απελπισμένη στην ψυχιατρική κλινική, ο Ακης της ανακοινώνει πως έχασε την επιμέλεια του παιδιού: «Βγήκε η απόφαση του εισαγγελέα. Ο Μιχαήλ πλέον θα έχει την επιμέλεια την Αριάδνης», της λέει και η Ηλιάνα κλαίει ασταμάτητα.

-Από την Μαρία Μεταξητινού

Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας και η Ερση περνάνε την καλύτερη φάση της σχέσης τους, δείχνουν να είναι ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να ζήσουν ευτυχισμένοι. Ωστόσο η σχέση του δεν είναι και ούτε θέλουν να την κρατήσουν κρυφή, με αποτέλεσμα η Ηλιάνα να δει τις αναρτήσεις του Οδυσσέα στο ίντερνετ που είναι αγκαλιά μαζί με την Ερση. Η κοπέλα δεν μπορεί αν πιστέψει ότι εκτός από την κόρη της έχασε και τον Οδυσσέα και την πιάνει νευρική κρίση!

8 Λέξεις - Αποκλειστικό: Χαρμόσυνα νέα! Μιχάηλ και Ρωξάνη παντρεύονται!

Στο μεταξύ η Σμαράγδα, γεμάτη τύψεις, επισκέπτεται στην κλινική την Ηλιάνα, αγωνιώντας για το πώς θα τη δεχτεί, ενώ ο Ακης ανακοινώνει στον Δημήτρη κάτι που βάζει την Ηλιάνα σε χειρότερη ακόμη θέση: «Δημήτρη, το σκέφτηκα πολύ καλά, θα σου μεταφέρω όλες τις μετοχές της Ηλιάνας, γιατί εκείνη δεν είναι πια σε θέση να τις διαχειριστεί», του ανακοινώνει και παρά τις αντιρρήσεις του, ο Ακης μεταφέρει τις μετοχές της.

Τα χτυπήματα στην Ηλιάνα όμως δεν έχουν τελειωμό, καθώς και ο Μιχαήλ, αφού πρώτα δημοσιοποιεί την σχέση του με τη Ρωξάνη και την ύπαρξη του γιου τους, στη συνέχεια της κάνει πρόταση γάμου. Ολα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους, μέχρι και η σχέση των δύο αδελφών που εξαιτίας της Ηλιάνας είχαν διαταραχθεί, καθώς ο Οδυσσέας αποφασίζει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον Μιχαήλ. Ετσι κάνουν μια συζήτηση οι δυο τους που θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Ταυτόχρονα, όμως, θα τους δείξει ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν η Ηλιάνα δεν είναι πια το εμπόδιο ανάμεσά τους.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική και αγκαλιάζει επιτέλους την Αριάδνη, πάντα με τους περιορισμούς που της θέτει ο Μιχαήλ. Η γυναίκα περνάει τη μέρα μαζί με την Αριάδνη και η διάθεσή της αλλάζει προς το καλύτερο. Ωστόσο αυτό που την καίει είναι ο Οδυσσέας. Αποφασίζει λοιπόν να τον πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει ανοιχτά μαζί του. Ομως την ώρα που η Ηλιάνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσεά, τυχαίνει να είναι μπροστά η Ερση. Ο Οδυσσέας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη μια θέλει να της μιλήσει, από την άλλη όμως φοβάται μήπως η Ερση το παρεξηγήσει και φύγει ξανά.

Όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!