8 Λέξεις: Ανατροπή! «Θα σε καταστρέψω» - Η Ηλιάνα απειλεί τον Οδυσσέα!

«Βόμβα» οι εξελίξεις, αποκλειστικά εδώ!

8 Λέξεις: Ανατροπή! «Θα σε καταστρέψω» - Η Ηλιάνα απειλεί τον Οδυσσέα!

Ανατροπή έχουμε στις «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ. Η Ηλιάνα απειλεί τον Οδυσσέα πως θα τον εκδικηθεί. «Θα σε καταστρέψω», του λέει.

Oπως όλα δείχνουν, τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στη θέση τους. Όλοι προσπαθούν να πορευτούν σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, εκτός από την Ηλιάνα. Είναι η μόνη που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή και οι αντιδράσεις της είναι απότομες. Σχεδόν επιθετικές.

Η Ρωξάνη προσπαθεί να πλησιάσει την Αριάδνη, ακολουθώντας τις οδηγίες της παιδοψυχολόγου, την οποία νωρίτερα είχε επισκεφτεί ο Μιχαήλ για να τη συμβουλευτεί. Την ίδια στιγμή και η Ηλιάνα γνωρίζει το μωρό της Σμαράγδας. Η κοπέλα χαίρεται πάρα πολύ και το αγκαλιάζει σαν μέλος της οικογένειάς της.

8 λέξεις: Αποκλειστικό! Η Ηλιάνα χωρίζει Έρση και Οδυσσέα!

Την επομένη ο Μιχαήλ συναντιέται με την Ηλιάνα και συμφωνούν για χάρη του παιδιού να φτιάξουν έστω και τυπικά τις σχέσεις τους: «Μιχαήλ, συμφωνώ, ας μην τσακωνόμαστε πια. Δεν έχει κανένα νόημα. Τουλάχιστον για το παιδί μας», του λέει. Ο Μιχαήλ συμφωνεί: «Για την Αριάδνη είμαστε και θα είμαστε πάντα οι γονείς της», της λέει. Αμέσως μετά η Ηλιάνα περνάει άλλη μια μέρα μαζί με την Αριάδνη, γεγονός που της φτιάχνει πάρα πολύ τη διάθεση. Λίγο αργότερα ο Μιχαήλ, ακολουθώντας τις συμβουλές της παιδοψυχολόγου, μιλάει στην Αριάδνη και της εξηγεί ότι αυτός και η Ηλιάνα θα μένουν πια σε διαφορετικά σπίτια: «Αγάπη μου, δεν άλλαξε τίποτα. Σ' αγαπάω και θα σ' αγαπάω πάντα. Θα είμαστε μαζί, θα παίζουμε, θα πηγαίνουμε βόλτα. Μόνο που δεν θα μένουμε μαζί με τη μαμά», της λέει.

Κι ενώ από την πλευρά της οικογένειάς της η Ηλιάνα φαίνεται ν' αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της, το αισθηματικό της κομμάτι, αντίθετα, είναι στη χειρότερη κατάσταση.

Η Ηλιάνα συνεχώς παρακολουθεί μέσα από τα social τον Οδυσσέα και την Ερση που είναι ευτυχισμένοι και φτάνει στα όριά της: «Θα τον καταστρέψω. Θα μου το πληρώσει ο αλήτης», ουρλιάζει και η αντίδρασή της δείχνει ότι είναι πλέον εκτός ελέγχου!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Ο Δημήτρης μόλις τη βλέπει έτσι τρομάζει και προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Ηλιάνα μου, σε παρακαλώ. Μην κάνεις έτσι. Αφησέ τον, δεν άξιζε. Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά», της λέει, αλλά εκείνη, εκτός εαυτού πια, ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα για όσα πέρασε εξαιτίας του: «Οχι, Δημήτρη, δεν θα τον αφήσω να χαίρεται αυτός τη ζωή του και εγώ να έχω μείνει μόνη μου. Μέχρι και το παιδί μου στερήθηκα. Μπήκα σε ψυχιατρείο. Το έσκασα από το σπίτι μου. Εχασα ό,τι είχα και δεν είχα. Και όλα αυτά για χάρη του. Θα το πληρώσει όμως πολύ ακριβά. Το ορκίζομαι!».

Ο Οδυσσέας από την άλλη μόλις έχει φτιάξει τη σχέση του με τον αδελφό του, ντρέπεται να ενημερώσει τον Μιχαήλ για το συμβάν κι έτσι πετάει το μπαλάκι στη Ναυσικά, εξηγώντας της τι έγινε κι αφήνοντας σε εκείνη να αποφασίσει αν πρέπει να το μάθει ο Μιχαήλ ή όχι. Την ίδια στιγμή, ο Ακης πλευρίζει τον Μιχαήλ και του προτείνει ανακωχή για το καλό της Αριάδνης, ενώ η Ηλιάνα περνάει στην αντεπίθεση και επιτίθεται στον Οδυσσέα, ουρλιάζοντας και βρίζοντάς τον άσχημα. Τελικά η Ναυσικά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και ενημερώνει τον Μιχαήλ για την επίθεση της Ηλιάνας στον Οδυσσέα, κι αυτός με τη σειρά του μιλάει στον Ακη: «Η κόρη σου έχει ξεφύγει τελείως. Το ξέρεις ότι θέλει να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και τον απειλεί; Σε προειδοποιώ, μάζεψέ τη, γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα». Ο Ακης μιλάει στην Ηλιάνα, αλλά εκείνη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TVΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΏ!!!