Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ ξεσκεπάζει μία θαμμένη αλήθεια! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (5/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ ξεσκεπάζει μία θαμμένη αλήθεια! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (5/12)!

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα, στη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Η Ανέτ ξεσκεπάζει μία θαμμένη αλήθεια!

Δείτε αναλυτικά!

Θυμηθείτε τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει. Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με το Μελέτη, πέσουν πάνω στο Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του. Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών, κι εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη κι ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σχέση της με τον Κυπραίο! (Βίντεο)

Ένα spoiler μόλις ήρθε για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα η Μυρσίνη αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σχέση της με τον Κυπραίο!

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 αποκάλυψε πως για τον ρόλο της Μυρσίνης ετοίμασε με βάση το ζώδιο τους.

Για την σειρά είπε:

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονο μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω. Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις».

Τα Spoiler για την σειρά που μας έχει καθηλώσεις πέφτουν «βροχή» και όπως σας είπαμε το μυστικό των Σεβαστών θα μαθευτεί και τότε η Ασημίνα θα καταρρεύσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο: