Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Κλείνοντας τα 27, η Βέλη παίρνει από την ασφάλεια 15.000 ευρώ! Οι εξελίξεις σήμερα 5/12!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Κλείνοντας τα 27, η Βέλη παίρνει από την ασφάλεια 15.000 ευρώ! Οι εξελίξεις σήμερα 5/12!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο (5/12) στην σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»! Κλείνοντας τα 27, η Βέλη παίρνει από μια ξεχασμένη ασφάλεια 15.000 ευρώ!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε στην αγαπημένη σειρά του Alpha!

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 20

Guest: Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφία)

Κλείνοντας τα 27, η Βέλη παίρνει από μια ξεχασμένη ασφάλεια 15.000 ευρώ! Και πριν καλά-καλά χαρεί, ο Άγγελος θέτει ένα καίριο ερώτημα… Πώς θα τα ξοδέψουν; Μια μεγάλη έκπληξη θα ζήσει η Βούλα… Μετά από τόσα χρόνια γάμου, μαθαίνει πως ο Μηνάς, έκανε διπλή ζωή ως μυστικός πράκτορας… Η Ξένια είναι στα μαύρα πανιά γιατί η Σοφία δεν την θέλει μαζί της στην σχολική πενταήμερη που θα πάει. Όταν όμως η εκδρομή κινδυνεύει να μην γίνει, τότε ο Μπάμπης… Η Καίτη παροτρύνει τον Ηλία να παίρνει πιο συχνά το μωρό και να το πηγαίνει βόλτα μόνος του, μα ο Ηλίας φοβάται μήπως συμβεί κάτι. Τελικά, η Καίτη αλλάζει γνώμη όταν συνειδητοποιεί πόσο γοητευτικό θέαμα είναι ένας άντρας μόνος με μωρό για τις γυναίκες...

Μάλιστα εχθές σας ενημερώσαμε πως αγαπημένη ηθοποιός μετά την απουσία της από την σειρά, ξαναβρέθηκε με το τηλεοπτικό της ταίρι μιας και έχει κρατήσει καλές σχέσεις μαζί του!

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα: Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή - «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα»!

Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή της σειράς "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα". «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα» αποκάλυψε ο ίδιος.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε, ο Τάσος Κωστής και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Με αφορμή την δήλωση της Βαλέριας Κουρούπη για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ», ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως θα βρισκόταν με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι ωστόσο, που δεν έγινε ποτέ.

«Εγώ δυο σίριαλ έχασα έτσι. Είχαμε κλείσει, θα αρχίζαμε γύρισμα για την Μουρμούρα. Πριν ξεκινήσει να γίνει, είχα κάνει δοκιμαστικό και ήμασταν έτοιμοι. Περιμέναμε να μας ειδοποιήσουν για να αρχίσουμε τα γυρίσματα. Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα. Παγώνει η δουλειά για δύο χρόνια, τρία. Όταν ξαναξεκίνησε απλά άλλαξαν όλοι. Εγώ ήμουν έτοιμος τότε να βρίσκομαι στη Μουρμούρα» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής.

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα ηθοποιός