Elif: Σούπερ αποκλειστικό! H Αρζού έγκυος στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! H Αρζού έγκυος στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Elif! H Αρζού έγκυος στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας και έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Στη φυλακή με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας του Γιουσούφ μπαίνει η Αρζού, αλλά οι Εμιρόγλου αγνοούν ότι η αδίστακτη γυναίκα είναι έγκυος! Η ίδια αρχίζει να χάνει το μυαλό της και βλέπει παντού οράματα και εχθρούς, ενώ ανατρέπει τα πάντα όταν παρακαλάει τη Μελέκ να τη βγάλει από εκεί μέσα!

Προκάλεσε τον θάνατο της μονάκριβης κόρης της, αλλά μυαλό δεν έβαλε ποτέ. Η Αρζού συνεχίζει να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Εμιρόγλου και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει!

Αφού αρχικά εκμεταλλεύεται την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουν, μαζί με τον Ουμίτ καταφέρνει να πάρει το κτήμα και φυσικά σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να φέρεται άσχημα και υποτιμητικά στην Αλιγέ, τον Σελίμ, τη Ζεϊνέπ, τη Μελέκ και την Ελίφ. «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού να μείνετε θα μένουμε όλοι μαζί», λέει εκείνη. Τότε η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια:

Elif αποκλειστικό

«Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις».

Να σας θυμίσουμε ότι σήμερα έχουμε βάλει και όλες τις εξελίξεις για το επεισόδιο....

Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που κανείς απ’ όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκε κανείς. Ετσι παίρνει την απόφαση να παντρευτεί τον Ουμίτ, στα μάτια του οποίου έχει βρει τον απόλυτο σύμμαχο στις... ραδιουργίες της!


Η εγκυμοσύνη & η σύλληψη

Ο καιρός περνάει και ο γάμος του Ουμίτ και της Αρζού περνάει μεγάλη κρίση. Ο επιχειρηματίας δεν αντέχει άλλο τις κακίες και τα σχέδια εξόντωσης της γυναίκας του και έτσι αποφασίζει να κάνει αίτηση διαζυγίου. Η Αρζού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χωρίσει και ακόμα περισσότερο δεν θέλει να πιστέψει πως ακόμη ένας άντρας την εγκαταλείπει!

Η ίδια προσπαθεί να αποτρέψει το διαζύγιο με το να γίνει πιο γλυκιά μαζί του ή με το να του μαγειρέψει. «Δεν πρόκειται να γίνουμε όπως παλιά ότι κι αν κάνεις! Εχει τελειώσει πια το θέμα μας», της τονίζει και εκείνη σκίζει την αίτηση του διαζυγίου. Το επόμενο πρωί η Αρζού λιποθυμάει και η Γκοντζά -η οποία έχει πιάσει ξανά δουλειά δίπλα στην αδίστακτη γυναίκα προσποιούμενη ότι έχει αμνησία- τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί ο γιατρός της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Εκείνη χαίρεται, αλλά η Γκοντζά, που θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί την αφεντικίνα της για όλα τα άσχημα που της είχε κάνει στο παρελθόν, αποφασίζει αυτό το μωρό να μη γεννηθεί.

Elif εξελίξεις Αρζού

«Δεν πρέπει ποτέ να μάθει ο Ουμίτ γι’ αυτό το μωρό», μονολογεί και αρχίζει να της δίνει διάφορα χάπια που θα της προκαλέσουν κακό στην εγκυμοσύνη. Παράλληλα βάλει λόγια στον Ουμίτ και εκείνος από την πλευρά του δεν πιστεύει πως η γυναίκα του είναι έγκυος και θεωρεί πως πρόκειται για ακόμη ένα ψέμα της προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της. Μάλιστα η Γκοντζά φροντίζει να εξαφανίσει τα πειστήρια της εγκυμοσύνης, αλλά και να τη βγάλει τρελή λέγοντας: «Δεν φύγαμε ποτέ από το σπίτι». Η Γκοντζά δεν σταματάει να βρίσκει τρόπους για να «τιμωρήσει» την Αρζού.

Ετσι ανακαλύπτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που θα την οδηγήσει στη φυλακή μια για πάντα: Την εντολή δολοφονίας κατά του Γιουσούφ. Ενα πρωί η αστυνομία φτάνει στο κτήμα: «Συλλαμβάνεστε για απόπειρα δολοφονίας», λέει στην Αρζού και εκείνη φωνάζει πως δεν έχει κάνει τίποτα: «Αυτά είναι χαζομάρες! Είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα σε κανέναν». Ο Ουμίτ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και οι αστυνομικοί της περνάνε χειροπέδες.

Έχετε διαβάσει και τις εξελίξεις για όλη την εβδομάδα;

Η Γκοντζά παρακολουθεί τη σκηνή και χαμογελάει με ικανοποίηση! Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης οι αστυνομικοί της δείχνουν έναν φάκελο μ’ ένα απειλητικό σημείωμα και μια σφαίρα εναντίον του Γιουσούφ, αλλά εκείνη επιμένει πως δεν έχει κάνει τίποτα και πως πρόκειται για συκοφαντία. Ωστόσο ο Γιουσούφ έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!