Αν ήμουν πλούσιος: Ο Αντρέι κερδίζει την εμπιστοσύνη του Νικόλα! Τρομερές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (9-13/12)!

Μην χάσετε τα νέα επεισόδια!

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Αντρέι κερδίζει την εμπιστοσύνη του Νικόλα! Τρομερές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (9-13/12)!

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (9-13/12) στη σειρά του Ant1, «Αν ήμουν πλούσιος»! Ο Αντρέι έρχεται σε επαφή με τον Νικόλα και κερδίζει την εμπιστοσύνη του!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης τις πρώτες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 61

O Σωτήρης καυγαδίζει άγρια με το Βρανά μόλις τον βλέπει να φιλάει τη Χριστίνα και η κατάσταση φτάνει στα άκρα καθώς ο Σωτήρης πιστεύει ότι οι δυο τους είχαν κρυφή σχέση. Μάταια η Χριστίνα προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Ο Αλέξης εκμεταλλεύεται την ανησυχία της Δάφνης για το σπίτι και της προτείνει να τους φιλοξενήσει ενώ ταυτόχρονα έρχεται όλο και πιο κοντά με το Φοίβο. Ένα γαμήλιο δώρο αναζωπυρώνει τη σχέση του Στρατή με την Κική την ίδια στιγμή όμως που ο Αλέξης με τη βοήθεια του Πέτρου ξετυλίγει το κουβάρι με την ιστορία του κλεμμένου λαχνού. Ο Σωτήρης επιφυλάσσει στο Βρανά μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Αντρέι στο πλαίσιο της έρευνάς του για το λαχνό της Σμαράγδας, έρχεται σε επαφή με το Νικόλα και κατορθώνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Ο Αντρέι αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ των λαχνών και η εικόνα του Βρανά αρχίζει να συμπληρώνεται!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 62

Η Χριστίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Βρανά και να τον αναγκάσει να διαλύσει τις υποψίες για παράνομο δεσμό από το κεφάλι του Σωτήρη. Ο δαιμόνιος Βρανάς όμως, εκμεταλλεύεται την επίσκεψή της στα γραφεία του, για να στήσει ένα μικρό θέατρο και να μετατρέψει έτσι τις υποψίες του Σωτήρη για κρυφή σχέση.. σε βεβαιότητα! Προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ρήξη στο γάμο Χριστίνας Σωτήρη. Μια μέρα μετά το γάμο Στρατή Κικής και κλείνουν ραντεβού στο δικηγόρο για το διαζύγιο! Η Κική σε συνεννόηση με τον Αλέξη θα προσφέρει στο Στρατή μια εικόνα της Δάφνης και του Αλέξη που θα τον πληγώσει βαθιά. Ένα απρόοπτο όμως στο σχέδιο της Κικής κινδυνεύει να τινάξει τη συνωμοσία τους στον αέρα! Ο Μάνος κάνει τα πάντα να πείσει τη Σμαράγδα για την αγάπη του. Ο Αντρέι μαθαίνει από το Νικόλα για το θείο Λέανδρο και κάνει τη σύνδεση με το κύκλωμα παραεμπορίου στο οποίο εμπλέκεται και ο Βρανάς. Θα καταφέρει άραγε ο Αντρέι να βρει στοιχεία και να τον ενοχοποιήσει;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 63

Ο Στρατής βλέποντας την Δάφνη να μετακομίζει στο σπίτι του Αλέξη, πληγώνεται και παίρνει την μεγάλη απόφαση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του με την Κική και να μην υπογράψουν το διαζύγιο. Παράλληλα ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει την Δάφνη ενώ φτάνει πολύ κοντά στο να ανακαλύψει πως η Δάφνη είναι μια απ’ τους υπερτυχερούς του λαχνού. Ο Αντρέι συνεχίζει να μαζεύει πληροφορίες για τις απατεωνιές του Βρανά, ενώ η Μόνικα δέχεται πρόταση γάμου απ’ τον Βρανά. Θα του πει αυτή τη φορά το πολυπόθητο «ναι»; Ο Σωτήρης εμμένει στην απόφαση του να χωρίσει με την Χριστίνα ενώ τα πράγματα περιπλέκονται όταν εκείνος και ο Λευτέρης μαθαίνουνε για τα στημένα ματς του Σίφουνα απ’ τον Βρανά. Ο Λευτέρης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον εκδικηθεί. Η ώρα που ο Βρανάς θα πληρώσει για όλα, φαίνεται πως πλησιάζει.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 64

Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός! Και ενώ οι νιόπαντροι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους με τα εκατομμύρια από το λαχνό της ορφανής, ο Μάνος έχει άλλα σχέδια… Η Ξένια καταλαβαίνει ότι ο Μάνος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και ότι η Μόνικα σκόπευε να τον πληρώσει με τα λεφτά από το λαχνό για να της πουλήσει έρωτα. Η πληγωμένη Ξένια γίνεται επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Η ερωτική απογοήτευση της Μυρτώς από τον Πέτρο εμποδίζει το Σωτήρη να φύγει από το σπίτι. Ο Αλέξης ξετυλίγει το κουβάρι με τον κλεμμένο λαχνό την ίδια ώρα που ο Αντρέι καταλαβαίνει ότι Κική και Στρατής κάτι κρύβουν. Η ευτυχία του ζευγαριού απειλείται. Θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά να γλιτώσουν; Ο Σωτήρης επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη στο Βρανά ενώ ο Αντρέι αποκαλύπτει στο Νικόλα την πραγματική ταυτότητα του Μάνου.. η ώρα της αποκάλυψης πλησιάζει…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 65

Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα στο Νικόλα και τον πείθει να δώσει το λαχνό στη Σμαράγδα με σκοπό να πάει ο Μάνος να τον εισπράξει. Το σχέδιο του Αντρέι είναι να τον συλλάβει τη στιγμή που θα είναι στον οργανισμό λαχνού! Ο Αλέξης, αφού καβγαδίζει άγρια με το Στρατή, συνειδητοποιεί πως με τον κλεμμένο λαχνό της Δάφνης συνδέεται και ο Βρανάς. Αλέξης Βρανάς και Στρατής σε ένα σκληρό bra de fer για το ποιος τελικά θα κυριαρχήσει και θα κρατήσει τα κέρδη από το λαχνό. Οι υποψίες της Δάφνης ότι ο Βρανάς έχει κάποιο κρυφό λόγο που την ευεργετεί κορυφώνονται και την οδηγούν στην εταιρία για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί προς μεγάλη έκπληξή της θα δει το Στρατή και τον Αλέξη στη διαπραγμάτευσή τους με το Βρανά. Η Ξένια επιστρέφει αποφασισμένη να αποκαλύψει τα πάντα στη Σμαράγδα και η Βενετία μαθαίνει τι συνέβη με τη Χριστίνα και καταστρώνει σχέδιο για να λυθεί το θέμα με το Σωτήρη. Η Σμαράγδα άθελά της οδηγεί το Μάνο στο στόμα του λύκου, στον οργανισμό λαχνού όπου τον περιμένει ο Αντρέι για να τον συλλάβει.

Αν ήμουν πλούσιος - Spoiler: Το μυστικό από το παρελθόν της Μόνικα βγαίνει στην επιφάνεια!

Ένα spoiler «έσκασε» στην σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»! Το μυστικό από το παρελθόν της Μόνικα βγαίνει στην επιφάνεια!

Η γνωστή ηθοποιός, Μπέσυ Μάλφα φέτος ακροβατεί μεταξύ τριών διαφορετικών ρόλων, μεταξύ τριών διαφορετικών γυναικών που σαν στόχο έχουν να βρουν κυρίως τον εαυτό τους.

Η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν», η «Παριζιάνα» και η «Μόνικα» από το «Αν ήμουν πλούσιος», όλες παίρνουν μια άλλη διάσταση μέσα από το ταλέντο της Μπέσυς Μάλφα. Ανακαλύψτε τες στις γραμμές που ακολουθούν...

Φέτος είστε η «Παριζιάνα», η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» και η «Μόνικα» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Τρεις διαφορετικές γυναίκες...

«Να μην είμαι άδικη, ο κάθε ρόλος έχει την ομορφιά του».

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος καταλήγει... Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (19/11)!

Παρ' όλα αυτά, έχω την αίσθηση πως ο ρόλος της Μόνικας σας αδικεί.

«Δύσκολος και επικίνδυνος ρόλος. Περίεργος ρόλος ακόμα και στα δικά μου τα μάτια. Γενικά δεν είμαι κοντά στη Μόνικα, έχει κάποια θέματα».

Είχατε στο μυαλό σας κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο όταν κληθήκατε να την υποδυθείτε;

«Το μελέτησα πολύ. Αρκεί να σας πω πως η πρώτη μου αναφορά ήταν ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στη “Σιωπή των Αμνών”. Προσπάθησα να καταλάβω με ποιον τρόπο και ο πρωταγωνιστής αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας κατάφεραν να γίνουν συμπαθείς στο κοινό. Οταν όμως πια δεν μπορούσα να βρω τα κοινά, η προσωπικότητα που είχα στο μυαλό μου ήταν η Γκλεν Κλόουζ, στο “Damages”, η οποία πατάει πάνω από όλους με κόστος προσωπικό. Εψαχνα, λοιπόν, να βρω τις ρωγμές της Μόνικας, τι την οδήγησε να γίνει τόσο σκληρό πρόσωπο. Πιστεύω πως οι συγγραφείς μού φυλάνε την έκπληξη... Εχει περάσει άσχημα, ειδικά στη σχέση της με τους άντρες, γι' αυτό και έχει αυτή τη συμπεριφορά».

Πιστεύετε πως στο μέλλον θα αρχίσει να γλυκαίνει;

«Θα δείτε μια στιγμή με τη θετή της κόρη όπου θα παραδεχτεί και στην ίδια πως την πλευρά της την ευαίσθητη δεν θα τη δει ποτέ, γιατί έχει αποφασίσει να είναι σκληρή. Αυτό μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής. Θεωρώ πάντως πως οποιοσδήποτε άνθρωπος οδηγείται στα άκρα, κάτι έχει περάσει».

Αρα της δίνετε ελαφρυντικά...

«Ως άνθρωπος πάντα δίνω ελαφρυντικά. Δεν σας κρύβω πως στους ρόλους μου ψάχνω πάντα τους λόγους που οδηγούν σε κάποιες συμπεριφορές, πώς έχει μεγαλώσει, τι έχει συμβεί στην παιδική ηλικία ενός χαρακτήρα και πώς έφτασε στο σημείο που είναι».

Θα καταφέρει η Μόνικα να εισπράξει τον λαχνό;

«Δεν το γνωρίζω, αυτό που εισπράττει η Μόνικα, και ο θεατής με τον καιρό, είναι ότι είμαστε πλούσιοι ούτως ή άλλως. Και ειδικά οι Ελληνες...».

Τι γίνεται στους φετινούς θεατρικούς σας ρόλους, τη «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» και την «Παριζιάνα»;

«Εχουν ένα κοινό στοιχείο. Αναζητούν και οι δυο την ταυτότητά τους. Η μία θέλει να γίνει Παριζιάνα και διάσημη μοδίστρα και η άλλη ψάχνει τον εαυτό της για να καλυτερεύσει τη ζωή της. Και οι δυο καταφέρνουν τελικά να βρουν τον εαυτό τους».

Ως Μπέσυ, σε ποιον από αυτούς τους δυο ρόλους είστε πιο κοντά;

«Σε όλους τους ρόλους μου είμαι πάντα κοντά, γιατί βάζω κομμάτια του εαυτού μου. Ολοι οι άνθρωποι θεωρώ πως είμαστε πολυσχιδείς και έχουμε κάνει τις επιλογές μας, ποιοι θέλουμε να είμαστε, που ακόμα και αν δεν το έχουμε αποφασίσει εμείς, το έχουν αποφασίσει άλλοι. Ομως μέσα μας υπάρχουν όλοι οι άνθρωποι».

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ποιοι κάθονται;

«Στη “Σίρλεϊ” ο Αλέξανδρος Ρήγας, αγαπημένος συνεργάτης, ευγενής, δίνει την ψυχή του για τη δουλειά του. Και στην “Παριζιάνα” ο Αντώνης Λουδάρος ένας μεγάλος θεατράνθρωπος. Σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Θα μπορούσα να πω πως είμαι ευτυχής για τα δώρα που μου δόθηκαν».

Με ποιους συναδέλφους συνυπάρχετε στη σκηνή;

«Με τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ερρικα Μπρόγιερ, Αντώνη Λουδάρο, Γιάννη Κρητικό, Κώστα Μαρτάκη, Πέτρο Ξεκούκη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Ρήγου, Τόνυ Δημητρίου. Τα κοστούμια είναι της Ελένης Μπλέτσα και τα σκηνικά της Μαρίας Φιλίππου. Τέλος, τη μουσική ενορχήστρωση έχει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου».

Φοβηθήκατε καθόλου τη σύγκριση με τη Ρένα Βλαχοπούλου;

«Καθόλου, γιατί όπως σας είπα και παραπάνω είμαστε όλοι όλα... Δεν φοβάμαι. Ας λαμβάνει ο καθένας ό,τι θέλει ανάλογα με τις λαμβάνουσές του. Εγώ υπηρετώ τον κάθε ρόλο με εντιμότητα, ψάξιμο και δουλειά».

Εχει τηρηθεί το σενάριο ή ο κ. Λουδάρος έβαλε και τη δική του οπτική;

«Είναι ακριβώς το σενάριο αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές. Εχει μεγαλώσει τον ρόλο της Σούζι».

Είχε ακουστεί την περασμένη σεζόν πως ίσως υπάρξει η συνέχεια της σειράς «Μαύρα μεσάνυχτα». Θα ήσασταν θετική σε μια τέτοια προοπτική;

«Το συζητάμε χρόνια, δεν είναι κάτι που απλώς ακούστηκε. Εννοείται πως είμαι θετική. Είμαι θετική σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο».

ΠΗΓΗ: TV24

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ