GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας και της Πόπης μετά την αποχώρηση τους!

Τι είπαν οι δυο πρώην παίκτριες

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας και της Πόπης μετά την αποχώρηση τους!

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν οι Κωνσταντίνα και η Πόπη μετά την αποχώρηση τους το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM.

Οι δυο παίκτριες του ριάλιτι του Star, ήταν αυτές που είχαν τα χειρότερα σποτάκια στην διαφήμιση γνωστού λαδιού για το σώμα.

Λίγο μετά την αποχώρηση τους έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις εμφανώς στεναχωρημένες.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω σήμερα εδώ πέρα. Πίστευα πως θα φτάσω πάρα πολύ ψηλά και ακόμη το πιστεύω για τον εαυτό μου. Και έξω. Και θα προσπαθήσω πάρα πολύ για πάρα πολλά πράγματα» είπε η Κωνσταντίνα.

«Ήρθα, έφυγα, ξαναήρθα, ξαναφεύγω. Δε θα ξανάρθω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Εμένα το βίντεό μου, μού άρεσε. Ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Βγαίνω έξω και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα» πρόσθεσε η Πόπη.

Εντωμεταξύ μια ατάκα της Μαρίας στο χθεσινό επεισόδιο έβγαλε εκτός εαυτού ακόμα και την Ίλντα.

GNTM: Μεγάλη ανατροπή! Αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Μία ακόμα μεγάλη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Η δοκιμασία δυσκόλεψε όλα τα κορίτσια με αποτέλεσμα η απόδοση των περισσοτέρων να είναι πολύ χαμηλή. Για μία ακόμα φορά λοιπόν οι κριτές βρέθηκαν μπροστά σε ένα δίλημμα.

Τα κορίτσια με τις δύο χειρότερες αποδόσεις ήταν η Κωνσταντίνα και η Πόπη, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως από το σπίτι του GNTM θα αποχωρήσουν και οι δύο!

Η Κωνσταντίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια της, ενώ από τη μεριά της η Πόπη έσταξε λίγο φαρμάκι!

Αμέσως μετά την αποχώρησή της, η Κωνσταντίνα έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη on camera, λέγοντας πως θα ήθελε να βγει νικήτρια η Μαρία καθώς χρειάζεται τα χρήματα για να χειρουργήσει το χέρι της ενώ συμπλήρωσε πως αν η ίδια έπαιρνε το έπαθλο θα ήθελε να τη βοηθήσει οικονομικά.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό επεισόδιο, η Μαρία έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με όλες, μέχρι και με τη Χαρά.

TAGS