Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η... Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (10/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η... Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (10/12)!
TV24 10.12.2019 10:18

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σήμερα (10/12) στην σειρά του Star, «Elif»! Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η Μπερίλ ζηλεύει και φροντίζει να καταστραφεί.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα:

Τρίτη 10/12

Επεισόδιο 477

Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η Μπερίλ ζηλεύει και φροντίζει να καταστραφεί. Η Ελίφ δεν θέλει να πει τίποτα στη δασκάλα για να μην βρεθεί η Μπερίλ σε δύσκολη θέση αλλά η δασκάλα καταλαβαίνει τι συνέβη και βάζει τον χαμηλότερο βαθμό στην Μπερίλ. Ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα για να συναντήσει τον Σελίμ. Η Μελέκ είναι επίσης εκεί. Ανακοινώνουν τα νέα για μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία, που πρόκειται να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η Μελέκ έχει ακόμα πολλές απορίες. Στον κήπο βρίσκεται κρυμμένη η Αρζού η οποία προσπαθεί να ακούσει τι λένε. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Ουμίτ. Ο Ουμίτ σχεδιάζει την ολοκληρωτική καταστροφή της οικογένειας Εμίρογλου. Ο φίλος του Γιουσούφ ακολουθεί τον Ουμίτ και ανακαλύπτει πως ο Ουμίτ πηγαίνει στο ίδιο μέρος κάθε μέρα. Το μέρος αυτό είναι μια εταιρία που διοικείται από ένα ύποπτο τύπο, τον Νιχάτ. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ μιλάνε για το παρελθόν τους και μοιράζονται τα αισθήματά τους για τους πρώην αγαπημένους τους. Είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση. Η Γκόντζα ενημερώνεται από τον διευθυντή της φυλακής ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ να παραλάβει. Στην αρχή δεν θέλει να πάει αλλά ο Ερκούτ την πείθει. Η Γκόντζα τον παρακαλεί να πάει εκείνος. Η Αρζού έχει τις αμφιβολίες της για τον ρόλο του Ουμίτ αλλά εκείνος καταφέρνει να την πείσει για το πρόσωπό του. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως θέλει να αποκτήσουν ένα μωρό αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται και δεν θέλει να ξαναμιλήσουν για αυτό το θέμα. Η Μελέκ νιώθει απόγνωση επειδή δεν μπορεί να πείσει τον Σελίμ πως ο Ουμίτ δεν είναι ο άντρας που δείχνει…

Σε περίπτωση που δεν το έχετε διαβάσει σας έχουμε σούπερ - αποκλειστικό για την αγαπημένη σας σειρά, με την Αρζού να μπαίνει στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας.

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Ουμίτ πέφτει σε κώμα και η Αρζού αδιαφορεί!

Σας έχουμε το πιο "καυτό" και σούπερ αποκλειστικό για τη συνέχεια της ξένης σειράς του Star, «Elif»! Ο Ουμίτ πέφτει σε κώμα αλλά η Αρζού μοιάζει να αδιαφορεί παντελώς για την κατάστασή του.

Η Γκοντζά και ο Ερκούτ καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, σχετικά με την εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Σερντάρ. Ο Ερκούτ φτάνει στο συμπέρασμα πως αυτή η εταιρεία δημιουργήθηκε για να καταστρέψει την οικογένεια Εμιρόγλου.

Μη χάσετε επίσης τις εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας!

Το λέει στην Γκοντζά, αλλά εκείνη το γνωρίζει ήδη. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Μελέκ και την Ελίφ, αλλά η Μελέκ δεν του απευθύνει τον λόγο. Εκείνος λυπημένος επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο του. Οταν ακούει την Ελίφ να μιλάει στη Μελέκ, θυμάται πάλι την κόρη του και νιώθει να συνδέεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο με τη μικρή. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στον Ουμίτ, αλλά εκείνος δεν απαντά. Η Αλιγέ μπαίνει στο δωμάτιό του και του λέει πως ίσως η Μελέκ να έχει δίκιο. Ο Σελίμ θυμώνει ξανά και πηγαίνει στον εταιρικό διαγωνισμό χωρίς τον Ουμίτ και η εταιρεία Ντορουκλάρ είναι αυτή που παίρνει τελικά τη δουλειά. Το βράδυ ο Σελίμ επιστρέφει και δίνει στους Εμιρόγλου πληροφορίες για την εταιρεία Ντορουκλάρ και μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης φαίνεται να είναι ένας άγνωστος από μια μακρινή πόλη. Η Αρζού αλλά και η οικογένεια Εμιρόγλου ενημερώνονται από το νοσοκομείο για το ατύχημα του Ουμίτ. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως ο Ουμίτ είναι στην εντατική σε κώμα. Ο Ερκούτ και η Γκοντζά γιορτάζουν τον θρίαμβό τους και σκέφτονται πως κάποτε εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον Σελίμ και εκείνος με τη Ζεϊνέπ και τώρα εκείνοι είναι συνεργάτες και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ παντρεμένοι. Ο Σελίμ ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση του Ουμίτ: «Είναι στην εντατική και είναι πολύ σοβαρά! Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν». Η Μελέκ αισθάνεται άσχημα: «Σελίμ, κανείς δεν θα το ήθελε αυτό! Μακάρι να γίνει καλά».

Η αντίδραση της Αρζού!

Η Ασουμάν μιλάει με την Αρζού και την κατηγορεί ότι είναι άκαρδη: «Δεν έχεις καθόλου συνείδηση; Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να πεθάνει και εσύ κάθεσαι εδώ αντί να πας κοντά του;» της λέει και η Αρζού καίει το γράμμα. Ο Γιουσούφ μαθαίνει για τον Ουμίτ πως ήταν στη φυλακή για διάφορα αδικήματα και θέλει να τα μοιραστεί με τη Μελέκ, αλλά δεν ξέρει πώς να τα πει. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να της δείξει το αληθινό πρόσωπο του Ουμίτ. Η Μπαχριγιέ κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του Τζεβαχίρ. Η Γκοντζά θέλει να ζήσει σε ένα νέο μέρος και δεν της αρέσει αυτό όπου μένει τώρα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκείνη την ώρα έρχεται και η Αρζού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ο Ουμίτ κάτι σχεδιάζει στην πλάτη της Μελέκ! Καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (9-13/12)!

Elif: Ο Ουμίτ είναι μπερδεμένος με τη Μελέκ! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα (6/12)!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share