Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αν ήμουν πλούσιος: Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (12/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (12/12)!
TV24 12.12.2019 10:26

Έχουμε όλες τις εξελίξεις (12/12) στην σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 64

Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός! Και ενώ οι νιόπαντροι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους με τα εκατομμύρια από το λαχνό της ορφανής, ο Μάνος έχει άλλα σχέδια… Η Ξένια καταλαβαίνει ότι ο Μάνος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και ότι η Μόνικα σκόπευε να τον πληρώσει με τα λεφτά από το λαχνό για να της πουλήσει έρωτα. Η πληγωμένη Ξένια γίνεται επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Η ερωτική απογοήτευση της Μυρτώς από τον Πέτρο εμποδίζει το Σωτήρη να φύγει από το σπίτι. Ο Αλέξης ξετυλίγει το κουβάρι με τον κλεμμένο λαχνό την ίδια ώρα που ο Αντρέι καταλαβαίνει ότι Κική και Στρατής κάτι κρύβουν. Η ευτυχία του ζευγαριού απειλείται. Θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά να γλιτώσουν; Ο Σωτήρης επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη στο Βρανά ενώ ο Αντρέι αποκαλύπτει στο Νικόλα την πραγματική ταυτότητα του Μάνου.. η ώρα της αποκάλυψης πλησιάζει…

Ας δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας! Όλα όσα θα γίνουν πριν παίξουν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος - Spoiler: Στην φόρα το παρελθόν του Στρατή! Ο θάνατος που τον έχει «στοιχειώσει»!

Ένα spoiler «φωτιά» έσκασε για την σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»! Στην φόρα όλο το παρελθόν του Στρατή! Ο θάνατος που τον έχει «στοιχειώσει»!

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης ενσαρκώνει τον ρόλο του Στρατή στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και έκανε ένα spoiler για την σειρά! Στα επόμενο επεισόδια θα μάθουμε ότι ένας θάνατος είναι αυτός που το έχει «στοιχειώσει» και συγκεκριμένα ο θάνατος του... αδερφού του!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

Θα ήθελα αρχικά να μας συστήσετε τον Στρατή.
«Ο Στρατής είναι ένα ευαίσθητο κλεφτρόνι. Είναι ένας φτωχοδιάβολος, αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία μέσα του. Οδηγείται στο να κάνει τη ζωή που κάνει από επιλογή, υπάρχουν όμως και κλέφτες με ηθική».

Άν ήμουν πλούσιος: Όλες οι "καυτές" εξελίξεις αυτής της βδομάδας (4-8/11)!

Και με αισθήματα, όμως, καθώς ερωτεύεται κιόλας!
«Εχει ερωτευτεί τη Δάφνη, αγαπάει όμως και την Κική, την κοπέλα του. Τον βλέπουμε, λοιπόν, τώρα να προσπαθεί να ακροβατήσει μεταξύ των δυο παραπάνω αλλά και του κλεμμένου λαχνού, που από τη μία δεν μπορεί να παραδώσει απλά αλλά και από την άλλη νιώθει τύψεις. Όμορφος ρόλος, δεν είναι μονοδιάστατος. Έχει και ένα στόρι πίσω του, που θα δείτε προσεχώς. Έχει χάσει τον αδελφό του σε ένα ατύχημα...».

Θα τολμήσω να ρωτήσω αν είναι κόντρα ρόλος.
«Και όμως δεν είναι. Και εγώ πολλά χρόνια στο θέατρο κάνω τους περίεργους ρόλους, δεν έχω κάνει ποτέ κάποιον που είναι είτε καλός, είτε κακός. Βέβαια οι σπουδαίοι ρόλοι αυτοί είναι και κυρίως στο θέατρο, όπου υπάρχουν μεγάλοι συγγραφείς που δεν γράφουν ποτέ χαρακτήρες που είναι μονοδιάστατοι ή μονοσήμαντοι. Γράφουν χαρακτήρες τους οποίους μπορούμε να δικαιολογήσουμε από τις πράξεις τους».

Έχει καταλάβει ο ίδιος πώς νιώθει; Θα ξεκαθαρίσει λίγο;
«Θα ξεκαθαρίσει λόγω καταστάσεων. Δεν μπορεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό για πάντα. Είμαστε στο σημείο που πρέπει να πάρει μια απόφαση. Έχετε, πάντως, να δείτε πολλές εξελίξεις».

Θα εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δάφνη;
«Η Δάφνη ήδη έχει καταλάβει από τον τρόπο του πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Το θέμα είναι η Δάφνη πώς θα αντιδράσει. Γιατί ο Στρατής είναι ένα λαϊκό παιδί και όπως κάθε λαϊκό παιδί, είναι ξεκάθαρος. Τα λέει έξω από τα δόντια».

Θα θέλατε προσωπικά να δείτε τον ήρωά σας με τη Δάφνη;
«Ναι, αλλά και με την Κική ταιριάζει. Είναι μια κοπέλα με την οποία μιλάνε την ίδια γλώσσα. Ενώ με τη Δάφνη είναι από διαφορετικούς κόσμους. Φαίνεται να είναι πιο... comme il faut. Είναι ένα πείραμα που πρέπει να γίνει για να δούμε πού θα καταλήξει, να δούμε αν ο έρωτας -όπως και στη ζωή- ελκύει τα αντίθετα. Συνήθως δημιουργούνται συγκρούσεις σε τέτοιους έρωτες».

Σε ό,τι αφορά τον Βρανά, υπάρχει περίπτωση να συμμαχήσει μαζί του ο Στρατής για να μη μάθει ποτέ την αλήθεια η Δάφνη;
«Να συμμαχήσει δεν θα το έλεγα. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Γιατί ο Στρατής προτιμάει να τα
καταστρέψει όλα παρά να υποστηρίξει σε κάτι τον Βρανά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα σκεφτούν οι
σεναριογράφοι».

Τον φοβάται, όμως, λίγο...
«Φοβάται μην αποκαλύψει την αλήθεια».

Σε ό,τι αφορά το λαχείο, θα επιστρέψει στη Δάφνη;
«Δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι πως αυτό θα γίνει αρκετά πιο μετά».

Τι σχόλια έχετε ακούσει για τον ρόλο σας;
«Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία με κοιτούν με μισό μάτι. Μια κυρία στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Ντροπή σου να κοροϊδεύεις αυτό το καλό κορίτσι”, εννοώντας την Κατερίνα Γερονικολού. Ενώ οι άντρες από την άλλη μου κορνάρουν και μου λένε “είσαι ωραίος!”. Ταυτίζονται περισσότερο με το διπλό ταμπλό».

Ο Χάρης έχει τόσο πολλά μπερδέματα στη ζωή του όπως ο Στρατής, ή είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, από τη στιγμή μάλιστα που ήρθε και αυτή η πρόταση;
«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ ξεκάθαρος και σταθερός. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδί. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι αδιανόητα μπερδεμένος από τότε που γεννήθηκα. Είμαι και άνθρωπος που βαριέμαι εύκολα, επομένως η υποκριτική μου δίνει το δικαίωμα να αλλάζω συνεχώς περιβάλλον, καταστάσεις, ανθρώπους. Όλο αυτό με βοηθάει, ώστε να καταπολεμήσω την πλήξη μου».

Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη του επαγγέλματός σας, που σας θέλει να έχετε ανασφάλεια για το μέλλον.
«Νομίζω πως πρέπει να ζήσει ο καθένας με αυτό το δεδομένο. Δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά, αν δεν είσαι έτοιμος να περάσεις αυτή την ανασφάλεια. Εγώ να σας πω την αλήθεια, όταν είπα πως θα γίνω ηθοποιός, αποφάσισα πως θα είμαι άνεργος. Ότι θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος να βρω μια άλλη δουλειά».

Δικαιωθήκατε, πάντως, για την απόφασή σας.
«Ευτυχώς έχουν ξεκινήσει να γίνονται πράγματα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τη μυθοπλασία, αλλά πρέπει σίγουρα να ανέβουν και τα budget. Κάνουμε όλοι τις δουλειές μας με αυταπάρνηση. Βλέπουμε και τις “Αγριες μέλισσες”, που επίσης είναι ένα καθημερινό σίριαλ, ο χρόνος γυρισμάτων τους είναι πολύ μεγαλύτερος. Αυτό συμβαίνει λόγω budget. Λένε συχνά πως ένα σίριαλ είναι καλό, γιατί παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί. Ισχύει αυτό, αλλά συχνά δεν σκέφτονται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται μια δουλειά».

Θεατρικά πού θα σας δούμε;
«Ενώ έλεγα να μην κάνω για να ξεκουραστώ, γιατί παράλληλα ασχολούμαι και με ένα ξενοδοχείο που έχω ανοίξει στην Εύβοια, το “Evia Silence” -ευτυχώς το έχει αναλάβει η σύζυγός μου-, τελικά θα επαναλάβουμε την περσινή παράσταση “Με λένε Έμμα” στο Σύγχρονο Θέατρο. Παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Από τέλη Γενάρη θα κάνω με την Ιωάννα Παππά την “Εντα Γκάμπλερ” σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Θέατρο Αλμα. Πλέον, όπως βλέπετε και εσείς, ή θα δουλεύει κάποιος ή δεν θα δουλεύει. Ή θα δουλεύεις σαν τρελός ή δεν θα δουλεύεις καθόλου».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αν ήμουν πλούσιος: O Σωτήρης καυγαδίζει άγρια με το Βρανά! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (9/12)!

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Βρανά! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (10/12)!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share