Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα! Τρομερές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (16-20/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα! Τρομερές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (16-20/12)!
TV24 14.12.2019 15:15

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (16-20/12) στη σειρά του Ant1, «Αν ήμουν πλούσιος»! Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα!

Δείτε αναλυτικά...


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 66

Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα στο Νικόλα και τον πείθει να δώσει το λαχνό στη Σμαράγδα με σκοπό να πάει ο Μάνος να τον εισπράξει. Το σχέδιο του Αντρέι είναι να τον συλλάβει τη στιγμή που θα είναι στον οργανισμό λαχνού! Ο Αλέξης, αφού καβγαδίζει άγρια με το Στρατή, συνειδητοποιεί πως με τον κλεμμένο λαχνό της Δάφνης συνδέεται και ο Βρανάς. Αλέξης Βρανάς και Στρατής σε ένα σκληρό bra de fer για το ποιος τελικά θα κυριαρχήσει και θα κρατήσει τα κέρδη από το λαχνό. Οι υποψίες της Δάφνης ότι ο Βρανάς έχει κάποιο κρυφό λόγο που την ευεργετεί κορυφώνονται και την οδηγούν στην εταιρία για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί προς μεγάλη έκπληξή της θα δει το Στρατή και τον Αλέξη στη διαπραγμάτευσή τους με το Βρανά. Η Ξένια επιστρέφει αποφασισμένη να αποκαλύψει τα πάντα στη Σμαράγδα και η Βενετία μαθαίνει τι συνέβη με τη Χριστίνα και καταστρώνει σχέδιο για να λυθεί το θέμα με το Σωτήρη. Η Σμαράγδα άθελά της οδηγεί το Μάνο στο στόμα του λύκου, στον οργανισμό λαχνού όπου τον περιμένει ο Αντρέι για να τον συλλάβει.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 67

Ο κλοιός γύρω από τον Βρανά στενεύει. Η Δάφνη του ζητάει εξηγήσεις, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να κάνει αυτό που τρέμει περισσότερο απ’ όλα ο Βρανάς και η Μόνικα: να πει τα πάντα στη Σμαράγδα. Στο μεταξύ, ο Αντρέι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν εισέπραξε τον λαχνό, ενώ ο Σωτήρης με τον Λευτέρη προχωράνε το σχέδιό τους να τσακώσουν τον Βρανά ως εμπλεκόμενο στα παράνομα στοιχήματα σχετικά με τον Σίφουνα. Η Βενετία πηγαίνει με όλη την οικογένεια να δουν το καινούριο σπίτι, ενώ ψάχνει τον τρόπο ώστε ο Βρανάς να ομολογήσει την αλήθεια και να βγάλει τις υποψίες για τη Χριστίνα από το κεφάλι του Σωτήρη. Την ίδια ώρα, η Κική δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο Στρατής θα επιστρέψει τα λεφτά και προτείνει ένα καινούργιο deal στον Αλέξη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χριστίνα προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη ότι δεν συμβαίνει τίποτα με τον Βρανά, με τον Σωτήρη, όμως, να είναι ανένδοτος...


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 68

Η Σμαράγδα είναι σοκαρισμένη έχοντας μάθει όλη την αλήθεια από τον Μάνο! Η Μόνικα το παίζει δεν είχε ιδέα για τις κομπίνες του Μανού και του πατέρα του. Καταλαβαίνει πως πλέον είναι μόνη της στην κούρσα του λαχνού και ζητά διαζύγιο από τον Βρανά, τον οποίο και καταγγέλει δημόσια για ό,τι έκανε για τον λαχνό… Η Βενετία καταστρώνει ένα ευφάνταστο σχέδιο με τη Σαββούλα, ώστε ο Βρανάς να παραδεχτεί την αθωότητα της Χριστίνας σε όλο αυτό, όμως τα πράγματά δεν πάνε όπως τα περίμενε. Ο Αντρέι βρίσκει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παγιδέψει τον Βρανά, προκειμένου να τον κλείσει στη φυλακή. Στο μεταξύ, η Δάφνη έρχεται πιο κοντά στον Αλέξη, ο οποίος στέλνει τελεσίγραφο στον Στρατή και την Κική να μεταφέρουν όλα τα λεφτά του λαχνού στον λογαριασμό του. Ο Στρατής, προκειμένου να μην καταλήξει στη φυλακή, αναγκάζεται να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χριστίνα ανακαλύπτει πως ο Βρανάς ήταν πίσω απ’ την απαγωγή της!


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 69

Η Χριστίνα, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο Ζαφείρης ήταν στην απαγωγή της, επιτίθεται στον Βρανά και αποφασίζει να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ταυτόχρονα, όμως, τον Βρανά καταγγέλλει και ο Σωτήρης για τα παράνομα στοιχήματα σχετικά με τον Σίφουνα. Το φλερτ του Αντρέι στην Κική γίνεται όλο και πιο έντονο, την ώρα που ο Στρατής δείχνει στην Πέγκυ το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Βρανάς ήταν πίσω απ’ την επίθεση σ’ εκείνη και τον πατέρα της. Ο κλοιός στενεύει ασφυκτικά γύρω απ’ τον Φίλιππο, με τον Σωτήρη να ορμάει πάνω του, για να τον σκοτώσει μετά και από αυτό με την απαγωγή! Ο Αλέξης προσεγγίζει στενά τη Δάφνη, η οποία δείχνει να κάμπτεται, αλλά τα πράγματα γι’ αυτόν ζορίζουν απ’ τους ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικόλας παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με τον λαχνό: Να τον δώσει οριστικά στη Μόνικα. Η πολυπόθητη στιγμή για τη Μόνικα έφτασε!


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 70

Η Μόνικα εισπράττει τον λαχνό μετά βαΐων και κλάδων, αλλά δεν δείχνει ακόμα τις αληθινές της προθέσεις και συνεχίζει να κάνει την καλή τόσο στα παιδιά της, όσο και στη δημόσια εικόνα της, προβάλλοντας το προφίλ του φιλάνθρωπου. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα για τον Βρανά πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της αστυνομίας, προκειμένου να τον συλλάβουν για τα παράνομα στοιχήματα του Σίφουνα. Ο Φίλιππος καταφέρνει να το σκάσει, αλλά ο Αντρέι έχει το δικό του σχέδιο, ώστε ο Βρανάς θα μείνει για πάντα στη φυλακή. Παράλληλα, η Κική, με αφορμή την ήττα τους με τον λαχνό, τσακώνεται με τον Στρατή και φεύγει απ’ το σπίτι, ενώ δεν θα μείνει ασυγκίνητη απ’ το φλερτ του Αντρέι. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα μιας οικογένειας και να κάνει τη Δάφνη να τον ερωτευτεί ξανά. Όμως, οι δρόμοι της Δάφνης και του Στρατή είναι προδιαγεγραμμένο να συναντηθούν για ακόμα μια φορά. Ο Βρανάς βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο, για να κερδίσει ακόμα μια φορά την παρτίδα, ενώ ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω...

Ας δούμε τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας! Όλα όσα μπορεί να χάσατε ή να μην θυμάστε αναλυτικά.

Αν ήμουν πλούσιος - Spoiler: Το μυστικό από το παρελθόν της Μόνικα βγαίνει στην επιφάνεια!

Ένα spoiler «έσκασε» στην σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»! Το μυστικό από το παρελθόν της Μόνικα βγαίνει στην επιφάνεια!

Η γνωστή ηθοποιός, Μπέσυ Μάλφα φέτος ακροβατεί μεταξύ τριών διαφορετικών ρόλων, μεταξύ τριών διαφορετικών γυναικών που σαν στόχο έχουν να βρουν κυρίως τον εαυτό τους.

Η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν», η «Παριζιάνα» και η «Μόνικα» από το «Αν ήμουν πλούσιος», όλες παίρνουν μια άλλη διάσταση μέσα από το ταλέντο της Μπέσυς Μάλφα. Ανακαλύψτε τες στις γραμμές που ακολουθούν...

Φέτος είστε η «Παριζιάνα», η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» και η «Μόνικα» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Τρεις διαφορετικές γυναίκες...

«Να μην είμαι άδικη, ο κάθε ρόλος έχει την ομορφιά του».

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος καταλήγει... Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (19/11)!

Παρ' όλα αυτά, έχω την αίσθηση πως ο ρόλος της Μόνικας σας αδικεί.

«Δύσκολος και επικίνδυνος ρόλος. Περίεργος ρόλος ακόμα και στα δικά μου τα μάτια. Γενικά δεν είμαι κοντά στη Μόνικα, έχει κάποια θέματα».

Είχατε στο μυαλό σας κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο όταν κληθήκατε να την υποδυθείτε;

«Το μελέτησα πολύ. Αρκεί να σας πω πως η πρώτη μου αναφορά ήταν ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στη “Σιωπή των Αμνών”. Προσπάθησα να καταλάβω με ποιον τρόπο και ο πρωταγωνιστής αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας κατάφεραν να γίνουν συμπαθείς στο κοινό. Οταν όμως πια δεν μπορούσα να βρω τα κοινά, η προσωπικότητα που είχα στο μυαλό μου ήταν η Γκλεν Κλόουζ, στο “Damages”, η οποία πατάει πάνω από όλους με κόστος προσωπικό. Εψαχνα, λοιπόν, να βρω τις ρωγμές της Μόνικας, τι την οδήγησε να γίνει τόσο σκληρό πρόσωπο. Πιστεύω πως οι συγγραφείς μού φυλάνε την έκπληξη... Εχει περάσει άσχημα, ειδικά στη σχέση της με τους άντρες, γι' αυτό και έχει αυτή τη συμπεριφορά».

Πιστεύετε πως στο μέλλον θα αρχίσει να γλυκαίνει;

«Θα δείτε μια στιγμή με τη θετή της κόρη όπου θα παραδεχτεί και στην ίδια πως την πλευρά της την ευαίσθητη δεν θα τη δει ποτέ, γιατί έχει αποφασίσει να είναι σκληρή. Αυτό μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής. Θεωρώ πάντως πως οποιοσδήποτε άνθρωπος οδηγείται στα άκρα, κάτι έχει περάσει».

Αρα της δίνετε ελαφρυντικά...

«Ως άνθρωπος πάντα δίνω ελαφρυντικά. Δεν σας κρύβω πως στους ρόλους μου ψάχνω πάντα τους λόγους που οδηγούν σε κάποιες συμπεριφορές, πώς έχει μεγαλώσει, τι έχει συμβεί στην παιδική ηλικία ενός χαρακτήρα και πώς έφτασε στο σημείο που είναι».

Θα καταφέρει η Μόνικα να εισπράξει τον λαχνό;

«Δεν το γνωρίζω, αυτό που εισπράττει η Μόνικα, και ο θεατής με τον καιρό, είναι ότι είμαστε πλούσιοι ούτως ή άλλως. Και ειδικά οι Ελληνες...».

Τι γίνεται στους φετινούς θεατρικούς σας ρόλους, τη «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» και την «Παριζιάνα»;

«Εχουν ένα κοινό στοιχείο. Αναζητούν και οι δυο την ταυτότητά τους. Η μία θέλει να γίνει Παριζιάνα και διάσημη μοδίστρα και η άλλη ψάχνει τον εαυτό της για να καλυτερεύσει τη ζωή της. Και οι δυο καταφέρνουν τελικά να βρουν τον εαυτό τους».

Ως Μπέσυ, σε ποιον από αυτούς τους δυο ρόλους είστε πιο κοντά;

«Σε όλους τους ρόλους μου είμαι πάντα κοντά, γιατί βάζω κομμάτια του εαυτού μου. Ολοι οι άνθρωποι θεωρώ πως είμαστε πολυσχιδείς και έχουμε κάνει τις επιλογές μας, ποιοι θέλουμε να είμαστε, που ακόμα και αν δεν το έχουμε αποφασίσει εμείς, το έχουν αποφασίσει άλλοι. Ομως μέσα μας υπάρχουν όλοι οι άνθρωποι».

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ποιοι κάθονται;

«Στη “Σίρλεϊ” ο Αλέξανδρος Ρήγας, αγαπημένος συνεργάτης, ευγενής, δίνει την ψυχή του για τη δουλειά του. Και στην “Παριζιάνα” ο Αντώνης Λουδάρος ένας μεγάλος θεατράνθρωπος. Σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Θα μπορούσα να πω πως είμαι ευτυχής για τα δώρα που μου δόθηκαν».

Με ποιους συναδέλφους συνυπάρχετε στη σκηνή;

«Με τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ερρικα Μπρόγιερ, Αντώνη Λουδάρο, Γιάννη Κρητικό, Κώστα Μαρτάκη, Πέτρο Ξεκούκη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Ρήγου, Τόνυ Δημητρίου. Τα κοστούμια είναι της Ελένης Μπλέτσα και τα σκηνικά της Μαρίας Φιλίππου. Τέλος, τη μουσική ενορχήστρωση έχει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου».

Φοβηθήκατε καθόλου τη σύγκριση με τη Ρένα Βλαχοπούλου;

«Καθόλου, γιατί όπως σας είπα και παραπάνω είμαστε όλοι όλα... Δεν φοβάμαι. Ας λαμβάνει ο καθένας ό,τι θέλει ανάλογα με τις λαμβάνουσές του. Εγώ υπηρετώ τον κάθε ρόλο με εντιμότητα, ψάξιμο και δουλειά».

Έχει τηρηθεί το σενάριο ή ο κ. Λουδάρος έβαλε και τη δική του οπτική;

«Είναι ακριβώς το σενάριο αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές. Έχει μεγαλώσει τον ρόλο της Σούζι».

Είχε ακουστεί την περασμένη σεζόν πως ίσως υπάρξει η συνέχεια της σειράς «Μαύρα μεσάνυχτα». Θα ήσασταν θετική σε μια τέτοια προοπτική;

«Το συζητάμε χρόνια, δεν είναι κάτι που απλώς ακούστηκε. Εννοείται πως είμαι θετική. Είμαι θετική σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο».

ΠΗΓΗ: TV24

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αν ήμουν πλούσιος: Η Ξένια βλέποντας τον Μάνο να πλησιάζει ερωτικά... Οι εξελίξεις της εβδομάδας (2-6/12)!

Γιώργος Αγγελόπουλος - έκτακτο: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share