ΑΝΤ1: Ραγδαίες εξελίξεις! Αυτή είναι η σειρά που βρίσκεται σε... κίνδυνο! Ένα βήμα πριν κοπεί;

Η αποκάλυψη μόνο εδώ!

ΑΝΤ1: Ραγδαίες εξελίξεις! Αυτή είναι η σειρά που βρίσκεται σε... κίνδυνο! Ένα βήμα πριν κοπεί;

Αποκάλυψη τώρα για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1! Ποια είναι η σειρά που βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι ένα βήμα πριν κοπεί; Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κανάλι και θα τις μάθετε μόνο εδώ!

Στη μυθοπλασία επένδυσαν τη φετινή χρονιά τα περισσότερα κανάλια, όμως δεν είχαν όλες οι σειρές την ίδια θερμή ανταπόκριση από το κοινό. Ετσι κάποιες δεν θα ανανεώσουν τον κύκλο επεισοδίων τους για το δεύτερο μισό της σεζόν και κάποιες άλλες θα ενισχύσουν το καστ τους με νέα πρόσωπα προκειμένου να δελεάσουν τους τηλεθεατές.

ΣΚΑΪ

Το «Λόγω τιμής», η νοσταλγική σειρά του MEGA, επέστρεψε φέτος 20 χρόνια μετά, μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου. Ωστόσο, αν και το σίριαλ στην πρεμιέρα του χτύπησε «κόκκινο» στην τηλεθέαση, στην πορεία δεν συνέχισε στο ίδιο... τέμπο αφού δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Από πλευράς του καναλιού έγινε μια μετακίνηση στην ημέρα προβολής αλλά δεν απέδωσε. Ετσι η σειρά θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου με το 12ο επεισόδιο. Το σχέδιο να γυριστεί και δεύτερος κύκλος σε περίπτωση που τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά δεν ευόδωσε.

Αντίθετα, η κωμική σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» που ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της Nielsen, ευνοήθηκε από την αλλαγή ημέρας και ώρας και σημειώνει συμπαθητικά ποσοστά. Η παραγωγή είχε εξαρχής συμφωνήσει για την υλοποίηση 20 επεισοδίων και είναι ήδη προγραμματισμένα στη σκαλέτα του σταθμού. Ωστόσο δεν θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας μετά το πέρας της προβολής τους.

ALPHA

Τα νούμερα μίλησαν και τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για το κανάλι που πρώτο επανέφερε την ελληνική μυθοπλασία στις οθόνες μας. Οι παραγωγές του, με εξαίρεση τις κωμωδίες «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ελα στη θέση μου», σημειώνουν πολύ κακές επιδόσεις στους πίνακες θεαματικότητας και ο προβληματισμός είναι έντονος. Το ερωτικό θρίλερ «Ερωτας μετά», αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, και δικαίως αφού πρόκειται για μια αξιόλογη παραγωγή, στην πορεία έχασε πολύτιμο έδαφος. Ο σταθμός άργησε να δείξει τα αντανακλαστικά του. Η μείωση της διάρκειας των επεισοδίων και η προβολή του από τρεις σε τέσσερις φορές την εβδομάδα δεν απέφεραν καρπούς. Μεγάλες δυσκολίες συναντούν στην prime time και οι κωμωδίες «Σπίτι είναι» και «Κρατάς μυστικό;». Αν και το κανάλι θεωρούσε ότι έχει δύο δυνατά «χαρτιά» στα χέρια του, τα «έκαψε» μόνο του με την καθυστέρηση της πρεμιέρας τους, την έλλειψη προβολής τους και τον χρόνο που χάρισε στους απέναντι για να κάνουν τη στρατηγική τους όσον αφορά τον προγραμματισμό. Και η απογευματινή σειρά «Αστέρια στην άμμο» δεν έχει ανταπόκριση από το κοινό. Κι αυτή η μετακίνηση σε ώρα προβολής απέβη μάταια. Ο σταθμός συζητά να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1;

Φέτος είναι η χρονιά του καναλιού του Αμαρουσίου και όσον αφορά στη μυθοπλασία οι επιλογές του τον έχουν δικαιώσει. Με μόνη εξαίρεση την κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» που έχει μέτρια απόδοση. Ωστόσο η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα προκειμένου να ενισχυθεί θα γίνονται συνεχώς γκεστ εμφανίσεις ηθοποιών με σκοπό να ανανεωθεί το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και του στόρι γενικότερα.

Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στη σειρά όλη την εβδομάδα (16-20/12)... τα έχουμε πρώτοι εδώ!

ΠΗΓΗ: TV24

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ