Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις! (18/12) Η Άνετ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις! (18/12)  Η Άνετ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα

Ραγδαίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» απόψε καθώς η Άνετ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

Ο Κυπραίος πείθει τον βοσκό να τον εμπιστευτεί, κι αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε, το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου. Η Μυρσίνη συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα, πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου, ενώ εκείνη δεν βρίσκει την δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Παράλληλα, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω ν’ αφήσει το χωριό και πάει μαζί του στο θίασο, υποσχόμενος πως θα την βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται, μετά το γάμο, να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο, λόγω της δουλειάς του.

Η Άνετ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα, το ίδιο κι ο Νεστορας στα πράγματα του Κυπραίου.

Η Δρόσω παλεύει με το εαυτό της για το αν πρέπει να το σκάσει με τον Παύλο. Θα πάρει την απόφαση που θ’αλλάξει για πάντα τη ζωή της;

Άγριες Μέλισσες: Δείτε τα πρώτα πλάνα του Ιάν Στρατή στην σειρά!

Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις (16/12)! Η κίνηση - ματ της Ελένης που φουντώνει τις ελπίδες του Κυπραίου

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (16/12) στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, καθώς η Ελένη κάνει μια κίνηση ματ που φουντώνει τις ελπίδες του Κυπραίου.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για το θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητα του; Την επόμενη μέρα όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση το βράδυ στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης του με την Ελένη. Το ίδιο βράδυ οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά. Την ίδια ώρα η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν…

Εντωμεταξύ δείτε ένα άλλο σούπερ spoiler για την σχέση της Ελένης με τον Κυπραίο και την εξέλιξη της