Φτερωτός Θεός: Συγκλονιστικές εξελίξεις! (20/12) Η μητέρα του Τζαν προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Φτερωτός Θεός: Συγκλονιστικές εξελίξεις! (20/12) Η μητέρα του Τζαν προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον Φτερωτό Θεό απόψε 20/12, καθώς η μητέρα του Τζαν προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας.

Τι θα δούμε απόψε στο Star:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122

Η απόδραση του Τζαν και της Σανέμ φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, προτού οι δυο ξεροκέφαλοι ερωτευμένοι καταφέρουν να βρουν κοινό έδαφος.

Η μητέρα του Τζαν προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας για να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην πόλη, ενώ η Πολέν τον αναζητά κι αυτή απεγνωσμένα.

Ωστόσο, συνταρακτικό ήταν και το χθεσινό επεισόδιο! Αν το χάσατε δείτε το εδώ!

Φτερωτός Θεός: Σούπερ αποκλειστικό! Η Σανέμ βρίσκεται σε κίνδυνο!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΣΚΑΙ «Φτερωτός Θεός». Η Σανέμ βρίσκεται σε κίνδυνο και την σώσει ο Τζαν.

Ενώ ο Τζαν έχει αποφασίσει να μην είναι σε επικοινωνία με την αγαπημένη του, τελικά με τη βοήθεια της Μεβκιμπέ αποφασίζει να της μιλήσει ξανά. Μάλιστα, όταν εκείνη μπλέξει σε μπελάδες, τη σώζει!

Ο Οσμάν ονειρεύεται από τώρα τον γάμο του με τη Λεϊλά και μάλιστα αρχίζει να ψάχνει σπίτι για να αγοράσουν και να μείνουν μαζί. Εκείνη νιώθει ακόμη πιεσμένη από τις εξελίξεις, αλλά διστάζει να του μιλήσει ανοιχτά για τις αμφιβολίες της. Η Σανέμ αρχίζει να σχεδιάζει στο μυαλό της το πρώτο της βιβλίο, που θα εκδώσει στον εκδοτικό οίκο του Γιγίτ. Μόλις όμως προσπαθεί να γράψει έστω και μια λέξη, αμέσως εισβάλλει στις σκέψεις της ο Τζαν!
Η μητέρα της Σανέμ κάνει την κίνηση ματ, προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση ανάμεσα στην κόρη της και τον Τζαν: Πηγαίνει στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας» και δίνει στον Τζαν πολύτιμες συμβουλές για τη ζωή, το μέλλον και τον έρωτα. Εν τω μεταξύ, ο Τζέι Τζέι δέχεται πιέσεις από την αιωνόβια γιαγιά του να παντρευτεί γρήγορα, για να προλάβει κι εκείνη να τον δει γαμπρό! Μετά τις συμβουλές της κυρίας Μεβκιμπέ, ο Τζαν σκέφτεται ότι ίσως ήταν υπερβολικά σκληρός με τη Σανέμ και αποφασίζει να της μιλήσει.

Προσεχώς γάμος;

Ο Τζαν είναι επιτέλους έτοιμος να μιλήσει ξανά στη Σανέμ. Της ζητά συγγνώμη για τη στάση του τον τελευταίο καιρό και της εξομολογείται ότι την αγαπά ακόμη. Ομως η Σανέμ δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη το πείσμα της και επιμένει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα αφήσει όλα στο παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή. Εξάλλου, ο Τζαν δεν έχει αλλάξει την απόφασή του να φύγει από τη χώρα, οπότε πώς θα μπορούσε να συνεχίσει μαζί του; Εν τω μεταξύ, προτού καλά-καλά συνειδητοποιήσει τι έγινε, ο Τζέι Τζέι βρίσκεται ξαφνικά αρραβωνιασμένος με την Αϊχάν! Ο παρορμητισμός της Σανέμ την οδηγεί σε νέες περιπέτειες και τη βάζει σε πραγματικό κίνδυνο. Ευτυχώς ο Τζαν εμφανίζεται και πάλι σαν από μηχανής θεός για να τη σώσει. Ο Τζέι Τζέι εξομολογείται στην Γκιουλίζ ότι δεν νιώθει έτοιμος να παντρευτεί και πως όλα ήταν ένα λάθος. Γι αυτό, ζητά τη βοήθειά της για να το πει στην Αϊχάν χωρίς να την πληγώσει.

Η απόδραση του Τζαν και της Σανέμ φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, προτού οι δύο ξεροκέφαλοι ερωτευμένοι καταφέρουν να βρουν κοινό έδαφος. Η μητέρα του Τζαν προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας για να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην πόλη, ενώ η Πολέν τον αναζητά κι αυτή απεγνωσμένα.