Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νίκος μπαίνει στη φυλακή!

Τα βασανιστήρια της Κάτιας τελειώνουν!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νίκος μπαίνει στη φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Γυναίκα χωρίς όνομα! Ο Νίκος μπαίνει στη φυλακή και έχουμε όλες τις εξελίξεις που θα δούμε στον ΑΝΤ1!

Τα βασανιστήρια της Κάτιας τελειώνουν αφού η αστυνομία την εντοπίζει και ειδοποιεί τη Μαρίνα. Τώρα θα ξεκινήσει ο Γολγοθάς για τον Νίκο, που κατηγορείται για την αρπαγή της και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον.

Η Μάρθα περνάει δύσκολες ώρες αφού φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η ανάμειξή της στην απαγωγή της Κάτιας. Εχει φτάσει πια στο χείλος του γκρεμού και αφού δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, και έχοντας ο κλοιός στενέψει γύρω της, ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει είναι να δώσει πληροφορίες στην αστυνομία για το πού βρίσκεται η θανάσιμη αντίπαλός της, όχι για να σωθεί η Κάτια αλλά η ίδια. Να σας θυμίσουμε και ένα ακόμα αποκλειστικό μας που έκανε αίσθηση....

Η αστυνομία, που έχει ειδοποιηθεί από τη Μάρθα, εντοπίζει το σημείο που είναι η Κάτια και όντως τη βρίσκει. Λίγο αργότερα ο αστυνόμος τηλεφωνεί στη Μαρίνα και την ενημερώνει ότι πλέον η Μακρή είναι ασφαλής και να πάει να τη δει. Η Μαρίνα δεν το πιστεύει και περιμένει με λαχτάρα την ώρα που θα σφίξει στην αγκαλιά της τη μητέρα της.

Η Κάτια πλέον είναι ασφαλής και η Κάτια, αφού ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την αστυνομία, θα μείνει στο σπίτι της Μαρίνας. Εκεί θα νιώσει για πρώτη φορά μετά από καιρό, ασφάλεια, θαλπωρή, αγάπη, φροντίδα. Εκεί οι δύο γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να πουν πολλά. Μάνα και κόρη είναι πλέον μαζί.

Το ανθρωποκυνηγητό

Ο Νίκος βλέποντας την αστυνομία να καταφθάνει, τρέχει να κρυφτεί. Ξέρει ότι την έχει άσχημα και πως πλέον θα κατηγορηθεί για την αρπαγή της Κάτιας. Καταφέρνει να ξεφύγει και κρύβεται. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του και πολλές φορές θα βρεθεί στα ίχνη του. Ομως εκείνος θα διαφεύγει. Η Κλειώ αγωνιά για την τύχη του πατέρα της. Οσο κι αν τα στοιχεία τον βαραίνουν, δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα από όσα του προσάπτουν. Ο Νίκος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος αλλά δεν θα είναι για πάντα τόσο τυχερός. Αλλωστε έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς και κάποιος θα τον βρει και θα τον προδώσει. Η αστυνομία τελικά θα τον συλλάβει και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Εκεί όμως τα βασανιστήρια που έκανε στην Κάτια θα είναι λίγα μπροστά σε αυτά που έχει να περάσει. Η ζωή του πίσω από τα κάγκελα θα είναι μια κόλαση. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη! στο TV24 που κυκλοφορεί!