Elif: Εξελίξεις «βόμβα» στα επόμενα επεισόδια! Η Μελέκ και η Ελίφ παγιδευμένες στην φωτιά που έβαλε η Αρζού!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Elif: Εξελίξεις «βόμβα» στα επόμενα επεισόδια!  Η Μελέκ και η Ελίφ παγιδευμένες στην φωτιά που έβαλε η Αρζού!

Εξελίξεις «βόμβα» έρχονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης τουρκικής σειράς «Elif», του Star! Η Αρζού καίει την Ελίφ και την Μελέκ!

Ο Ουμίτ έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο προκειμένου να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ και με αυτό να κερδίσει ξανά την καρδιά της Αρζού. Η αδίστακτη γυναίκα νιώθει πως η εκδίκησή της παίρνει πια σάρκα και οστά και κάνει όνειρα για ένα μέλλον χωρίς τις δύο γυναίκες! Ομως τα σχέδιά της δεν πετυχαίνουν, ενώ για την επίθεση κατηγορείται ο Γιουσούφ.

Ο Σελίμ συγχαίρει τον Βεϊσέλ και την Τουλάι για την εγκυμοσύνη και ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η παρεξήγηση τελικά λύνεται και ο Μουράτ αντιλαμβάνεται πως δεν είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι. Ο Ουμίτ καταστρώνει τα σχέδιά του. Κάποιος μπαίνει ως πελάτης στο μαγαζί του Γιουσούφ και όταν εκείνος αναζητά ένα βιβλίο σε ένα ράφι, ο άντρας του αφήνει στο γραφείο του τη φωτογραφία της κόρης του και φεύγει. Λίγο πιο κάτω, ο Ουμίτ πληρώνει τον άντρα για τις υπηρεσίες του. Η Μπαχριγιέ λερώνει τα ωραία, φανταχτερά ρούχα της Φεραγιέ με τσάι και η κοπέλα αναγκάζεται να φορέσει κάτι πολύ απλό. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ, γιατί πιστεύει πως δεν μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή της: «Δεν απαντάς στα τηλεφωνήματά μου, γιατί δεν μπορείς να κάνεις αυτά που είπαμε! Με αποφεύγεις».

Ο Ουμίτ της ζητάει να έχει υπομονή: «Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν όπως τα είπαμε». Στο μεταξύ, ένας από τους άντρες του Ουμίτ πηγαίνει στο σχολείο και παραπλανά την Ελίφ λέγοντάς της πως ο Γιουσούφ είχε ένα ατύχημα και πως θέλει να τη δει. Η μικρή τον πιστεύει και φεύγει μαζί του από το σχολείο. Στη διαδρομή η Ελίφ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει, αλλά την πιάνουν ξανά και τη βάζουν στο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρουν σ' ένα απομονωμένο εργοστάσιο, μακριά από το κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια ο Ουμίτ στέλνει μήνυμα από άγνωστο αριθμό στη Μελέκ: «Η κόρη σου είναι μαζί μας». Εκείνη αναστατώνεται και ξεκινάει για τη διεύθυνση που της δίνουν. Μήνυμα δέχεται και ο Γιουσούφ: «Αν θέλεις να πάρεις εκδίκηση για την οικογένειά σου, έλα στο εργοστάσιο». Και ξεκινάει και εκείνος για εκεί! Ο Ουμίτ δένει την Ελίφ και πριν φτάσουν η Μελέκ με τον Γιουσούφ, συναντάει την Αρζού. Εκείνη χρησιμοποιεί χλωροφόρμιο για να αναισθητοποιήσει τη μικρή και τη βάζει στο αυτοκίνητό της και πάνε σπίτι της. Ο Σελίμ ακολουθεί τη Ζεϊνέπ, γιατί έχει την αίσθηση πως δεν του λέει την αλήθεια. Οταν τη βλέπει να βγαίνει από ένα πολυτελές αυτοκίνητο, της τηλεφωνεί και τη ρωτάει πού είναι. Η Ζεϊνέπ του απαντάει πως είναι στη σχολή και ο Σελίμ εμφανίζεται μπροστά της.

Η επίθεση της Μελέκ στην Αρζού

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ φτάνουν στο εργοστάσιο σε διαφορετική ώρα. Ο Ουμίτ τους κλειδώνει και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα. Ο Γιουσούφ με το όπλο του τραυματίζει κατά λάθος τη Μελέκ και εκείνη τον κατηγορεί για την απαγωγή της Ελίφ: «Εσύ έκλεψες την κόρη μου; Σου είχα πει να μείνεις μακριά της! Πού είναι το παιδί μου; Η Αρζού σ' έβαλε, μαζί τα κάνατε όλα». Ο Γιουσούφ προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά η Μελέκ δεν τον πιστεύει. Ο Ουμίτ καλεί την αστυνομία πιστεύοντας πως η Μελέκ θα πεθάνει και ο Γιουσούφ θα κατηγορηθεί για την επίθεση. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της και ο Γιουσούφ καταφέρνει να ανοίξει τις πόρτες και να τη βγάλει έξω. Τη μεταφέρει σ' ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και πηγαίνει να βρει βοήθεια. Οσο εκείνος λείπει, η Μελέκ ξυπνάει και το σκάει. Ο Γιουσούφ μαζί με τον άντρα που τον βοηθάει αναζητούν παντού τη Μελέκ.

Στο μεταξύ ο Γιουσούφ τηλεφωνεί στον φίλο του τον Ορχάν και του ζητάει να βρει στοιχεία για την Αρζού. Εκείνος του λέει πως είναι κόρη του Νετζντέτ Καραπινάρ και πρώην σύζυγος του Κενάν Εμιρόγλου. «Αρα έχει κάθε λόγο να κάνει κακό στην Ελίφ», μονολογεί ο Γιουσούφ. Στη συνέχεια εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού, αλλά δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Ουμίτ, που τον δένει στο υπόγειο. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ να πάρει την Ελίφ και να φύγει, όταν εμφανίζεται η Μελέκ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει, αλλά παραμένει ήρεμη και της λέει πως δεν έχει ιδέα για όσα την κατηγορεί και τη διώχνει. Η Μελέκ όμως είναι σίγουρη πως η Αρζού έχει καταστρώσει αυτό το σχέδιο. «Πού είναι η κόρη μου; Λέγε τι της έκανες; Εσύ την άρπαξες, έτσι;», αλλά η Αρζού το αρνείται: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μου μιλάς! Φύγε από το σπίτι μου, δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει την Ελίφ από εκεί.

Η Αρζού αντιδρά: «Φύγε από το σπίτι μου, αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». Η Μελέκ φεύγει και χάνει τις αισθήσεις της, όταν ένας ηλικιωμένος τη βρίσκει και από το τηλέφωνό της καλεί τον Σελίμ. Ο άντρας μεταφέρει τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η οικογένεια ανησυχεί πολύ για εκείνη! Η Αρζού και ο Ουμίτ έρχονται σε κόντρα: «Πώς ήρθε αυτή ζωντανή εδώ; Δεν μπόρεσες να κάνεις αυτό που μου υποσχέθηκες! Φέρε πίσω την Ελίφ», και εκείνος την απειλεί: «Εκανα αυτό που ήθελες! Νομίζεις ότι θα φέρω την Ελίφ και εσύ θα ζήσεις μακριά μου; Κάνεις λάθος! Αν με προδώσεις, δεν θα τη δεις ποτέ ξανά». Οταν όμως ο Ουμίτ μένει με την Ελίφ μόνος του στο αυτοκίνητο, θυμάται το παρελθόν του και ο θυμός του περνά. Θέλει να πληγώσει όμως όποιον πλήγωσε την Αρζού παλιά. Είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει και να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ είναι δεμένος και αναίσθητος και όταν συνέρχεται, καταφέρνει να λυθεί. Η Μελέκ λαμβάνει ένα ανώνυμο μήνυμα στο κινητό της που δείχνει την τοποθεσία που βρίσκεται η Ελίφ δεμένη. Μαζί με τον Σελίμ πάνε εκεί και αποφασίζουν να χωριστούν για να ψάξουν την Ελίφ.

Η Μελέκ βρίσκει την Ελίφ δεμένη σε ένα παράπηγμα και όταν μπαίνει μέσα, ο Ουμίτ κλειδώνει την πόρτα.

Απ' έξω η Αρζού το περιλούζει με βενζίνη και στη συνέχεια βάζει φωτιά. Μαζί με τον Ουμίτ απολαμβάνουν το θέαμα. «Θα πεθάνετε όπως σκοτώσατε το παιδί μου», μονολογεί η Αρζού και ο Ουμίτ της λέει: «Ολα τελείωσαν πια! Πήρες εκδίκηση! Εγινε αυτό που ήθελες». Η Μελέκ με την Ελίφ έχουν παγιδευτεί και καλούν σε βοήθεια! Ομως το σχέδιο δεν πάει καλά, αφού ο Σελίμ την τελευταία στιγμή εμφανίζεται και καταφέρνει να σώσει μάνα και κόρη! Η Αρζού και ο Ουμίτ παρακολουθούν τι συμβαίνει. «Τι θέλεις αυτός εδώ; Από πού εμφανίστηκε;» μονολογεί θυμωμένη η Αρζού και θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλα εκείνη τη στιγμή, αλλά ο Ουμίτ τη σταματά και της λέει πως πρέπει να καταστρώσουν ένα νέο σχέδιο. Εκείνη έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και ο Ουμίτ αναγκάζεται να τη χαστουκίσει!

Διαβάστε επίσης ένα αποκλειστικό «φωτιά» για την Elif με εκβιασμό σοκ από την Αρζού - Ο Ουμίτ εκτός ορίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!