Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατροπή! Η Κάτια δε θυμάται και δεν αναγνωρίζει την Έλλη!

Αποκλειστικό «βόμβα»!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατροπή! Η Κάτια δε θυμάται και δεν αναγνωρίζει την Έλλη!

Ανατροπή στην αγαπημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», του ΑΝΤ1! Η Κάτια δεν αναγνωρίζει και δε θυμάται την 'Ελλη!

Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελλη ότι η Κάτια βρέθηκε και πως τη φιλοξενεί στο σπίτι της. Η Ελλη σπεύδει να τη συναντήσει αλλά θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Οι δύσκολες στιγμές για την Κάτια έχουν πλέον περάσει. Ο εφιάλτης που έζησε δεν θα ξεχαστεί εύκολα και οι πληγές θα αργήσουν να κλείσουν, αλλά τουλάχιστον είναι μαζί με την κόρη της τη Μαρίνα, που την έχει πάρει στο σπίτι της. Εκεί οι δυο γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να πουν πολλά. Βέβαια η μνήμη της δεν έχει επανέλθει πλήρως και η αποκατάστασή της θα πάρει χρόνο κι αυτό είναι κάτι που τη δυσκολεύει να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της ζωής της. Η Κάτια ξέρει ότι έχει μια κόρη τη Μαρίνα, αλλά δεν θυμάται πολλά πρόσωπα από το παρελθόν της. Η Ελλη, από την πλευρά της, όλο αυτόν τον καιρό αγωνιούσε για εκείνη αλλά είχε αφήσει τη Μαρίνα να χειριστεί το θέμα με την εξαφάνισή της. Αλλωστε και στη δική της ζωή δεν συνέβησαν λίγα.

Ο πατέρας της έπαθε καρδιακή προσβολή ανακαλύπτοντας ότι η γυναίκα του η Σοφία τον απατούσε με τον δικό της σύντροφο, τον Αρη, χώρισε, έφτιαξε νέα σχέση με τον Χατζή που την πρόδωσε και εκείνος. Ωστόσο η Κάτια είναι πάντα μέσα στην καρδιά της. Μπορεί να μην είναι η πραγματική της μητέρα, αλλά για εκείνη είναι μάνα της. Είναι η γυναίκα που τη μεγάλωσε, που της συμπαραστάθηκε, που ήταν δίπλα της στα δύσκολα. Και παρά το γεγονός ότι η Ελλη ήταν συνεχώς σε κόντρα μαζί της, περνώντας ο καιρός κατάλαβε πόσα της έχει προσφέρει. Την αγάπησε πραγματικά και θα έκανε τα πάντα για εκείνη σαν πραγματικό της παιδί. Αυτό το γνωρίζει η Μαρίνα και ειδοποιεί την Ελλη να πάει να τη δει. «Βρήκαμε την Κάτια. Είναι στο σπίτι μου. Οποτε θέλεις μπορείς να την επισκεφτείς», της λέει. Η Ελλη απορεί γιατί η Κάτια πηγαίνει να μείνει στης Μαρίνας καθώς δεν γνωρίζει ότι είναι κόρη της, αλλά αφήνει αυτή τη σκέψη για αργότερα. Τώρα αυτό που προέχει είναι να τη συναντήσει. Oμως δεν γνωρίζει τίποτα για την αμνησία. Με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, κανείς δεν την έχει ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της Κάτιας.

Το σοκ της Ελλης

Η Ελλη τρέχει να συναντήσει την Κάτια. Θέλει όσο τίποτα να τη δει και να τη σφίξει στην αγκαλιά της. Μετά από όσα έχει περάσει τον τελευταίο καιρό, χωρίς να την έχει δίπλα της, είχε πελαγώσει. Τώρα νιώθει ότι θα ξαναβρεί το στήριγμά της. Δεν γνωρίζει όμως αυτά που έχουν συμβεί με τον Νίκο, ούτε ότι η Κάτια έχει κενά μνήμης. Πάει στο σπίτι της Μαρίνας κι εκείνη της ανοίγει. Μόλις η Ελλη βλέπει την Κάτια τρέχει να την αγκαλιάσει: «Επιτέλους σε βρήκαν. Είχα ανησυχήσει τόσο πολύ. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν πάθαινες κάτι», της λέει με δάκρυα στα μάτια. Η Κάτια την απωθεί σχεδόν μηχανικά και με απορία. Την κοιτάζει στα μάτια και της λέει: «Ποια είσαι;». Το σοκ της Ελλης είναι μεγάλο. Δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Η ίδια της η μάνα δεν την αναγνωρίζει. Γι’ αυτήν είναι μια ξένη…

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπου ο Νίκος μπαίνει φυλακή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!