Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» τα νέα επεισόδια! Αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό της Ανέτ! Άγριο ξύλο μεταξύ Δούκα και Μιλτιάδη για την διαθήκη!

Ποιος χάνει τα πάντα;

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» τα νέα επεισόδια! Αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό της Ανέτ! Άγριο ξύλο μεταξύ Δούκα και Μιλτιάδη για την διαθήκη!

Άγριο ξύλο μεταξύ Δούκα και Μιλτιάδη για την διαθήκη! Αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό της Ανέτ και τα νέα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1 είναι πραγματικά «βόμβα»!

Εφτασε η μεγάλη αναμέτρηση του Δούκα και του Μιλτιάδη για τη διαθήκη του πατέρα τους και αυτή τη φορά μόνο ένας θα καταφέρει να βγει νικητής! Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από μερικά επεισόδια η είδηση πως ο Δούκας είχε παραποιήσει τη διαθήκη του πατέρα τους προκειμένου να πάρει όλη την περιουσία των Σεβαστών και να ζει μέσα στα πλούτη, ενώ ο Μιλτιάδης ζει στη φτώχεια και στο μεροκάματο! Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας των δύο αδελφών, είχε αποφασίσει να αφήσει το καλύτερο μέρος της περιουσίας του στον Μιλτιάδη αδικώντας τον Δούκα, που είχε τον έλεγχο των χωραφιών. Οπως ακριβώς συμβαίνει και στο σήμερα ανάμεσα σε Δούκα, Νικηφόρο και Κωνσταντή.

Οταν όμως ο Μιλτιάδης έμπλεξε ερωτικά με τη Βαλεντίνη, τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη, ο πατέρας του έγινε έξω φρενών και απαίτησε να διακόψει τη σχέση του μαζί της. Εκείνος μη μπορώντας να ζήσει μακριά της αποφασίζει να φύγει στον πόλεμο, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα του. Εκείνη την περίοδο ο Σέργιος Σεβαστός πεθαίνει και λέει στον Δούκα: «Ευχή και κατάρα σας δίνω να είστε αγαπημένοι και μονοιασμένοι».

Ομως ο Δούκας αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για την αδικία εις βάρος του σχετικά με τη διαθήκη και πληρώνει τον συμβολαιογράφο να την αλλάξει και να τα γράψει όλα σ’ εκείνον, αφήνοντας τον Μιλτιάδη να ζει μέσα στη φτώχεια και τις κακοτυχίες. «Εξαιτίας σου πέθανε ο πατέρας, τουλάχιστον στο τέλος έκανε το σωστό», είχε πει ο Δούκας στον Μιλτιάδη και του δίνει τη διαθήκη όπου πλέον όλα περνάνε σ’ εκείνον. Από εκεί ξεκίνησε και η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέλφια...

Ο ρόλος της Ανέτ και το ένοχο μυστικό της

Η Ανέτ μαθαίνει για την αδικία εις βάρος του Μιλτιάδη και αποφασίζει, όπως έχουμε ήδη δει, να φτάσει στην αλήθεια! Ο Δούκας όμως το μαθαίνει και καταφέρνει για ακόμα μια φορά να ξεφύγει και να καλύψει τα λάθη του. Ομως το γεγονός ότι η Αγορίτσα κρατούσε κρυφά απ’ όλους όλα τα χαρτιά του Σέργιου Σεβαστού, είναι ένα τεράστιο βήμα για την Ανέτ να βρει όσα χρειάζεται για να ξεσκεπάσει τον Δούκα και να αποκαταστήσει την αδικία στον Μιλτιάδη.

Πλέον έχει όλα όσα χρειάζεται και έρχεται αντιμέτωπη με τον Δούκα: «Εχω όλα όσα χρειάζομαι για να ξεσκεπάσω τα όσα έκανες στον Μιλτιάδη. Εχω την πρωτότυπη διαθήκη του πατέρα μας, Δούκα», του λέει εκείνη και ο ισχυρός άντρας αντιδράει: «Τι εννοείς, Ανέτ; Ακόμα ασχολείσαι με αυτό; Ο πατέρας τα άφησε όλα σ’ εμένα, δεν έχω κάνει τίποτα απ’ όσα με κατηγορείς! Πρόσεξε καλά, Ανέτ, η υπομονή μου εξαντλείται». Η Ανέτ επιμένει: «Με απειλείς, Δούκα; Αδίκησες τον αδελφό μας και θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια νομίζεις;». Τότε ο Δούκας ξεσπάει εναντίον της: «Θέλεις να ανοίξεις πόλεμο μαζί μου, Ανέτ! Πρόσεξε καλά γιατί εγώ θα βγω νικητής! Αν θέλεις μπορώ να αποκαλύψω και εγώ τα μυστικά σου και δεν είναι και λίγα... Ξέρω όλη την αλήθεια για όσα έκανες, Ανέτ, και μπορώ να σε τιμωρήσω κι εγώ! Δεν θα σε λυπηθώ». Η Ανέτ φοβάται την αντίδραση του αδελφού της και εκεί καταλαβαίνει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει.

Ομως από την άλλη είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει την αλήθεια και έτσι πάει να βρει τον Μιλτιάδη και του τα λέει όλα: «Ο πατέρας μας τα είχε αφήσει όλα σ’ εσένα και ο Δούκας παραποίησε τη διαθήκη! Το έμαθα πρόσφατα, Μιλτιάδη, και ήθελα πρώτα να βρω τις αποδείξεις που χρειάζονται! Είμαι μαζί σου σε ό,τι κι αν αποφασίσεις, να μπει ένα τέλος πια στην ασυδοσία του». Ο Μιλτιάδης γίνεται έξω φρενών και πάει στο σπίτι των Σεβαστών, ορμάει στο γραφείο του Δούκα και αρχίζει να τον χτυπάει! Κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει και ο ένας απειλεί τον άλλον! «Θα σε κλείσω στη φυλακή», τον απειλεί ο Μιλτιάδης και κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να πάρει πίσω όσα του ανήκουν! Ο Δούκας είναι πια ένα βήμα πριν από τη φυλακή και να χάσει τα πάντα.

Επίσης, «έσκασε» κι ένα ακόμη σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες! Χωρισμός, εγκυμοσύνη και εκδίκηση από τη νέα σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!