Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ στα νέα επεισόδια! Η ανήθικη πρόταση της Έλλης στον Άρη!

«Αναγνώρισε το παιδί μου»!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ στα νέα επεισόδια! Η ανήθικη πρόταση της Έλλης στον Άρη!

Η ανήθικη πρόταση της Έλλης στον Άρη! Εξελίξεις σοκ έρχονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον ΑΝΤ1!

Η Ελλη ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του παιδιού της. Γι’ αυτό και ζητάει από τον πρώην σύντροφό της, τον Αρη, κάτι που θα τον σοκάρει.

Η προσωπική ζωή της Ελλης πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αρης τον οποίο είχε ερωτευτεί, την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, αφού την απάτησε με τη γυναίκα του πατέρα της. Οι εξηγήσεις του δεν ήταν αρκετές για να τον συγχωρήσει. Από την άλλη, το έντονο φλερτ του Χατζή την κολάκευσε και γρήγορα έπεσε στα δίχτυα του. Η Ελλη θεώρησε ότι τον είχε γοητεύσει και ότι πραγματικά ενδιαφερόταν για εκείνη, αλλά για μια ακόμη φορά έκανε λάθος. Το διαπίστωσε σύντομα, όταν τον είδε να φιλά τη Μαρίνα. Από τότε δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει βαλθεί να τον διώξει από την εταιρεία. Και δεν είναι η μόνη, αφού αυτό θέλει εδώ και καιρό και ο πατέρας της, Δημήτρης. Οι δυο τους συμμαχούν εναντίον του. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν έχει υπολογίσει η Ελλη και θα το ανακαλύψει λίγο αργότερα. Οι συχνές ζαλάδες και οι αδιαθεσίες τη βάζουν σε υποψίες. Σπεύδει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και αυτό που υποπτευόταν επαληθεύεται. Είναι έγκυος και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο πατέρας. Ο Γεράσιμος Χατζής.

Η κίνηση της Ελλης που ξαφνιάζει

Η Ελλη ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο, αλλά δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Γι’ αυτήν το κεφάλαιο «Χατζής» έχει κλείσει για πάντα και δεν τον θέλει στη ζωή της με κανέναν τρόπο. Νιώθει ότι τον μισεί. Ετσι, αποφασίζει να μην του πει τίποτα και να τον αφήσει έξω από όλο αυτό. Φυσικά, δεν διανοείται να ρίξει το παιδί. Θα το κρατήσει και θα το μεγαλώσει μόνη της. Ομως το ζήτημα είναι ότι κάποιον πρέπει να εμφανίσει για πατέρα. Ετσι ρίχνει τον εγωισμό της και βρίσκει τον Αρη. «Πρέπει να σου μιλήσω. Εχεις λίγο χρόνο;» τον ρωτά. Εκείνος δεν της αρνείται, αν και απορεί γι’ αυτήν τη συνάντηση, αφού την τελευταία φορά δεν του έδωσε καμία ευκαιρία να της εξηγήσει και τον έδιωξε από το σπίτι. «Αρη, θέλω τη βοήθειά σου και μόνο εσύ μπορείς να μου την προσφέρεις», του λέει.

Εκείνος δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει. «Είμαι έγκυος. Το παιδί είναι του Γεράσιμου, αλλά δεν θέλω καμία σχέση μαζί του», συνεχίζει. «Κι εγώ τι θέλεις να κάνω;» απορεί ο Αρης. «Θέλω να πούμε ότι το παιδί είναι δικό σου και από εκεί και πέρα θα αναλάβω εγώ κάθε ευθύνη. Θέλω μόνο να το αναγνωρίσεις. Ο Χατζής δεν πρέπει να μάθει ότι είναι δικό του. Δεν τον θέλω στη ζωή μας». Ο Αρης σοκάρεται με την πρόταση που του κάνει η Ελλη. Δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο. «Τι είναι αυτό που μου ζητάς; Το παιδί αυτό έχει πατέρα και δεν είμαι εγώ αυτός. Πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Μην ξεκινάς τη ζωή του με ένα ψέμα», της λέει και απορρίπτει την πρόταση.

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που η Κάτια δε θυμάται και δεν αναγνωρίζει την Έλλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TVΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,00 ΕΥΡΏ!