Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» τα νέα επεισόδια! Η Θεοδοσία μένει έγκυος, ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ και η Ελένη επιλέγει τον...

Αποκλειστικό «φωτιά»!

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» τα νέα επεισόδια! Η Θεοδοσία μένει έγκυος, ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ και η Ελένη επιλέγει τον...

Τα νέα επεισόδια που έρχονται στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1 σκάνε σαν «βόμβα»! Η Θεοδοσία μένει έγκυος, ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ και η Ελένη επιλέγει τον... Θωμά ή τον Λάμπρο;

Καταιγιστικές και γεμάτες ανατροπές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες», που θα επιστρέψουν στην τηλεόραση μετά από μια διακοπή λόγω εορτών τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου!

Η Θεοδοσία μένει έγκυος

Η Ελένη, εγκλωβισμένη στον έρωτα της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη από τα σχέδια του Δούκα, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της, να τα αφήσει όλα και να ζήσει επιτέλους τον έρωτά της με τον Λάμπρο μακριά απ’ όλους. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου, αφού η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της προκαλώντας την ανησυχία του Λάμπρου και του Μιλτιάδη. Η Ρίζω όμως τους ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Θα αποκτήσετε μωρό». Ο Λάμπρος σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Η Θεοδοσία του κάνει μια συζήτηση και τον βάζει να επιλέξει εκείνη και το παιδί τους ή την Ελένη. Εκείνος δέχεται τους όρους της και να μείνει μακριά από την Ελένη, κάνοντας έτσι μια καινούρια αρχή στον γάμο τους.

Η Ελένη επιλέγει τον Θωμά

Ο Λάμπρος δεν θα μπορούσε να μην ανακοινώσει στην Ελένη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας και εκείνη σοκάρεται! «Θα γίνεις πατέρας! Ολα τελείωσαν πια, Λάμπρο! Δεν θα μπορέσουμε ποτέ στη ζωή μας να είμαστε ξανά μαζί! Γύρνα στη Θεοδοσία και το μωράκι που θα αποκτήσετε, εκεί ανήκεις...». Παράλληλα η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τον Δούκα που της κάνει ακόμη μια πρόταση για τα χωράφια. Κι ενώ είναι έτοιμη να δεχτεί, η Ασημίνα κρυφακούει τα πραγματικά του σχέδια και την αποτρέπει. Παράλληλα η Ελένη παλεύει με τα αισθήματα της για τον Κυπραίο, ενώ ο Νέστορας δεν ξέρει αν θα ξεμπροστιάσει τον Κυπραίο στην Ελένη ή θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία!

Ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ

Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα της και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη. Για καλή τους τύχη, βρέθηκε η πρωτότυπη διαθήκη του Σέργιου Σεβαστού και η Ανέτ έχει πια στα χέρια της όσα χρειάζεται για να βγάλει την αλήθεια στο φως. Αρχικά όμως έρχεται αντιμέτωπη με τον Δούκα: «Εχω την πρωτότυπη διαθήκη του πατέρα μας, Δούκα. Αδίκησες τον αδελφό μας και δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια», του λέει και ο ισχυρός άντρας αντιδράει: «Θέλεις να ανοίξεις πόλεμο μαζί μου, Ανέτ! Πρόσεξε καλά γιατί θα πω όλα όσα έχεις κάνει και δεν είναι λίγα...».

Δρόσω - Νικηφόρος ζουν τον έρωτα!

Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν, παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδελφή της. «Κάναμε τεράστιο λάθος», της λέει ο Νικηφόρος και φεύγει! Τα προβλήματα όμως που αντιμετωπίζει με την Ασημίνα τον έχουν απομακρύνει από κοντά της και πλέον η σκέψη του είναι στη Δρόσω. Ετσι ο παράνομος έρωτάς τους γεννιέται και οι ερωτικές τους συνευρέσεις ολοένα και αυξάνονται!

Ο Νέστορας μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο

Ο Προύσαλης, αφότου ο Νέστορας του ζήτησε να ψάξει για το παρελθόν του Θωμά, κάνει τις απαραίτητες έρευνες για να μάθει στοιχεία για εκείνον. Το ίδιο βράδυ κιόλας πληροφορείται από τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο, που αποδεικνύει πως πολλά από όσα έλεγε στον Νέστορα ήταν ψέματα. Ο Νέστορας αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει: «Λοιπόν, θέλω να ακούσω την αλήθεια από εσένα! Γιατί ήρθες στο Διαφάνι;». Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος και αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νέστορα τους λόγους που βρέθηκε εκεί, σοκάροντάς τον για το θέατρο που έπαιζε τόσο καιρό.

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό ρεπορτάζ στην σειρά Άγριες Μέλισσες που αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό της Ανέτ και το άγριο ξύλο μεταξύ Δούκα και Μιλτιάδη για την διαθήκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TVΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,00 ΕΥΡΏ!