ALPHA: Νέο πρόσωπο «έσκασε» στην παρουσίαση! Θα την βλέπουμε στο...

Κάνει αλλαγές το κανάλι!

ALPHA: Νέο πρόσωπο «έσκασε» στην παρουσίαση! Θα την βλέπουμε στο...

Νέο πρόσωπο «έσκασε» στον ALPHA και θα έχει την παρουσίαση καθημερινού προγράμματος. Θα την βλέπουμε στο δελτίο καιρού.

Το κανάλι από το νέο έτος εντάσσει νέα άτομα με σκοπό να ανανεώσει τα πρόσωπα και τις ζώνες του. Οι αλλαγές φτάνουν μέχρι και στο δελτίο.

Συγκεκριμένα ο ALPHA βάζει στην ομάδα του μια ακόμη εξειδικευμένη επαγγελματία. Την παρουσίαση της πρόγνωσης και ανάλυσης των καιρικών φαινομένων, ανέλαβε από 1/1/2020 η Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Είναι μετεωρολόγος και μετρά πολλά χρόνια πορείας στο χώρο. Η κόρη του γνωστού μετεωρολόγου, θα παρουσιάζει καθημερινά, πρωί και μεσημέρι, το δελτίο καιρού.

Τα πρόσωπα δεν είναι οι μόνες αλλαγές στο κανάλι, αφού όπως σας αποκαλύψαμε παγώνουν ένα πρόγραμμα που θα έφτανε στο κόκκινο την τηλεθέαση.

ALPHA δελτίο καιρού

Έσκασε η «βόμβα» στον Alpha! H γυναίκα που θα τους διδάξει την... στρατηγική της!

Αυτή η γυναίκα έσκασε σαν «βόμβα» στον Alpha και θα τους διδάξει στο κανάλι την... στρατηγική της με σκοπό να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Ο σταθμός θέλει με το νέο έτος να βάλει στην ομάδα του νέα πρόσωπα με γνώσεις που θα ανανεώσουν το πρόγραμμα τους.

Έτσι στην ομάδα του Alpha εντάσσεται η Άντζυ Ντρίβα, ως Chief Content Officer, η οποία έχει πολυετή εμπειρία ως επικεφαλής σε εταιρίες Media τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας.

Θα αναλάβει τη διαμόρφωση της στρατηγικής των τηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο τη μεγιστοποίηση της τηλεθέασης σε συνδυασμό με την οικονομική αποδοτικότητα του προγράμματος του σταθμού, την προώθηση του προγράμματος, καθώς και την εποπτεία της παραγωγής των επιμέρους προγραμμάτων σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις.

Όπως φαίνεται όμως κάποιες εκπομπές δεν θέλουν αλλαγές. Πρόγραμμα του σταθμού σημείωσε την τελευταία Κυριακή του χρόνου 35,9%.
Alpha νέο πρόσωπο βόμβα

Alpha tv: Έριξε «βόμβα»! Αυτό το πρόγραμμα προσπαθούν να "σώσουν"!

«Βόμβα» έριξε ο Alpha για αγαπημένη σειρά, κάτι που δεν περίμενε κανείς. Στο κανάλι προσπαθούν να "σώσουν" αυτό το πρόγραμμα που έκανε χαμηλή τηλεθέαση.

Μπορεί αρχικά, πριν την πρεμιέρα να ήταν αισιόδοξοι για τα νούμερα που θα έφερνε στο σταθμό, ωστόσο τελικά είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο λόγος για την σειρά Έρωτας Μετά που δεν είχε τα απαιτούμενα ποσοστά τηλεθέασης, με αποτέλεσμα στον Alpha να μην την πάνε για δεύτερη σεζόν.

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται στο κανάλι της δίνουν ακόμη μια ευκαιρία και από τις 6 Ιανουαρίου θα προβάλλουν κ νέου με 8 τηλεταινίες της. Σκοπός να την παρακολουθήσουν όσοι τηλεθεατές δεν την έχουν δει και να μεγαλώσει το ενδιαφέρον.

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις τις σειράς Έρωτας Μετά.